Arivte akeh kanggo Engineers Sipil

arivte Arivte.com Iku komunitas, kanthi akèh lalu lintas saka Peru nanging isi kapentingan umum ing wilayah sing béda ing Teknik Sipil.

Cukup rumit akses menyang subjek, amarga format kuwi forum karo subforum, apa sing kena pengaruh ing panyebaran konten nanging nalika didaftarke lan sampeyan nemokake benang, kanggo njupuk kauntungan saka organisasi subyek.

Yen ora, kanthi panelusuran prasaja ing Arivte sampeyan bisa nemokake kabeh saka rapidshare Rapid prasaja menyang tutorial lengkap.

arivte Kanggo conto, salah sawijining topik paling lengkap kalebu dokumen lengkap desain struktural saka bangunan loro lantai nggunakake Etabs ... apik tenan!. Ing kirim dwg dilampirake ing lantai lan laporan ngandhut langkah demi langkah desain lengkap sing dilengkapi karo kontribusi, saran lan kritik saka pembaca forum.

Kene aku ninggalake tema utama supaya sampeyan bisa ngati-ati ... lan setengah saka liyane amarga ora bakal cukup.

Keahlian

  • Struktural Engineering
    • Teknik Tahan Gempa
    • Masonry
    • Desain Beton Bersenjata
    • Desain Prefabricated Concrete, Pre and Post-tensioned
    • Desain Steel
    • Desain Kayu
    • Analisis Non-linear, Desain Berbasis Kinerja
    • Unsur pungkasan
    • Karya riset. Tesis
  • Jembatan
    • Jembatan Beton
    • Steel bridges
    • Jembatan Beton Post-tensioned
    • Nggantheng jembatan
    • Bridge-stayed
    • Karya riset. Tesis
  • Teknik Jalan
    • topografi
    • Karya riset. Tesis
  • Teknik Geoteknik
  • Teknik hidrolik
    • Ngombe banyu
    • Sewerage
    • Dam lan Reservoir Works
    • Fluvial Hydraulics
    • Struktur hidrolik
    • Karya riset. Tesis
  • Manajemen Proyek
  • Konstruksin lan Teknologi Bahan
  • Ilmu Lingkungan

Perpustakaan: Buku - Tautan - Blogs

  • Umum
  • Miturut Specialty
    • Struktural Engineering
    • Jembatan
    • Teknik Jalan
    • Teknik Geoteknik
    • Teknik hidrolik
    • Manajemen Proyek
    • Konstruksin lan Teknologi Bahan
    • Ilmu Lingkungan
  • Buku Perguruan Tinggi
  • Standar Teknik

Execution and Consulting of Projects

  • Execution of Civil Works
  • Konsultasi Sipil Sipil
  • Konstruksi, Konsultan lan Bahan Penyedia

Piranti Lunak & Perangkat Keras

  • Perhitungan lan Desain Struktural
    • Sap2000
    • Etabs
    • Selamet
    • Nindakake 3D
    • Staad Pro
    • Staad Pro Foundations
    • Analisis Struktural Robot Autodesk
    • Tekla Struktur
    • Risa 3D
    • CYPE Engineers
    • OpenSees
    • Lusas
  • Perhitungan lan Desain Hidrolik
    • Epanet
    • Watercad & WaterGEMS
    • Sewercad & SewerGEMS
  • Anggaran, Perencanaan lan Kontrol Karya
    • Primavera Project Planner
    • Microsoft Project
    • Sistem S10
    • Presto
  • Desain Computer Aided
    • ProSteel 3D
    • AutoCAD
    • AutoCAD Struktural Detailing
    • Civil 3D - Desktop Tanah
    • Autodesk Revit
    • Eagle Point
  • Perangkat Keras lan Perangkat Lunak Utilitarian
    • Perangkat Keras: Komputer, LapTops, Kalkulator
    • Piranti Lunak
    • Mathcad
    • MatLab & Simulink - Mathworks

Saben tema saka forum bisa disindikke dening individu kanggo nliti karo maca. Bab sing paling apik babagan Arivte yaiku mbangun kawruh kolektif sing dadi asil saka kontribusi pangguna, proyek gedhe.

5 Balesan kanggo "Arivte, kathah Jurutera Sipil"

  1. sampeyan ora bisa ngetik situs kasebut, sing ngerti apa sing kedadeyan lan nalika bakal ngatasi masalah kasebut

  2. Pranala menyang situs Arivte.com ora bisa dilalekake maneh

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.