Carane ngundhuh gambar saka Google Earth

Sampeyan bisa ngunduh siji utawa pirang-pirang gambar saka Google Earth, ing wangun mozaik. Kanggo nindakake iki, ing kasus iki kita bakal weruh aplikasi sing disebut Google Maps Images Downloader ing versi sing mentas dianyari.

1. Ngartèkaké zona.

Sampeyan kudu nggawe kothak ing AutoCAD utawa ArcGIS, lan banjur ngekspor menyang kml, amarga bakal ngidini sampeyan duwe kontrol sing luwih apik yen sampeyan bakal ngundhuh download gedhe.

google_earth.jpg

2. Ketik paramèter

Sistem supaya ends saka kabeh quadrant saka wilayah sing kasengsem ing downloading, iki mbutuhake 4 ketik data ing derajat desimal, ora ing koordinat UTM, kita sadurungé ngandika carane ngatur tampilan kasebut ing Google Earth. Sistem kasebut uga nduweni konverter derajat / menit nganti derajat degradasi ing menu «tools»

Sawise sampeyan nyedhiyakake koordinat, sampeyan kudu ngetik zoom, iki tingkat pendekatan, sing lulus ukuran sing ing ujung zoom ing Google Maps; pendekatan maksimal yaiku 18x (mung ana versi shareware 13x)

google-earth-download.JPG

Banjur sampeyan ngetik nomer unduhan menyang benang (benang), maksimal yaiku 64 lan milih folder tujuan saka gambar. Iki bakal disimpen ing format bmp, lan file teks kanthi jeneng proyek sing ngemot koordinat saben gambar.

3. Nggabungake gambar mozaik

Sistem nduweni panampil kanggo ndeleng kabeh gambar ing siji, iki rampung kanthi mbukak project «file / open project»
Kanggo gabung ing gambar siji wae sampeyan nindakake karo "tools / combine images", sampeyan milih proyek lan tujuan file sing diasilake. Proses iki bisa migunakake sumber daya sing gedhe yen jumlah gambar gedhe, Aku nyaranake sampeyan nglakokake tes kanthi jumlah cilik supaya sampeyan ngerti kinerja komputer, amarga sanajan RAM sampeyan dhuwur sampeyan bisa duwe alon dening akeh program diinstal utawa kurang mencabut.

4. Georeferencing gambar mosaik sing disambung

Elinga yen gambar kasebut ing format .bmp, kanggo gorehore aku saranake sampeyan ndeleng postingan sadurunge ing ngendi aku ngobrol babagan carane nindakake karo AutoCAD, Microstation y pipa.

5. Tumindak utawa pengamatan

  • Ora disaranake nggawe captures gedhe-gedhe, amarga Google mbendelake ip sampeyan kanggo ndeteksi download urutane surat saka tetanggan. Ing kasus iki, laporan iki diwenehake marang sampeyan, Google njupuk jam 24 kanggo reactivate ip dilarang sanajan sampeyan bisa ngganti lan nerusake (kanggo ngganti sampeyan kudu nyambung menyang koneksi jaringan, klik tengen ing koneksi aktif, properti, protokol tcp / ip , lan ngatur ip liya). Padha uga bisa disimpen minangka proyek kanthi ekstensi .gmid, supaya ngundhuh bisa digawe sebagian, mungkasi sesi lan terus sawise ngaso.
  • Ing kasus sambungan sampeyan duwe proxi, sampeyan kudu ngatur ing "opsi"
  • Lisensi kasebut shareware, lan mung bisa ngundhuh nganti 13x, lisensi mbayar worth $ 25
  • Undhuh iki kanggo gambar, sampeyan ora bisa ndownload peta utawa gambar hibrida
  • Yen sampeyan pengin ngerti cara gambar Google Earth akurat nyawang awakmu dhewe
  • Sampeyan bisa ngundhuh Google Maps Images Downloader

Apa, wis tau weruh aplikasi liyane sing nggawe soko sing padha?

8 Balesan kanggo "Cara Ngunduh Gambar saka Google Earth"

  1. Sugeng siang sampeyan bisa nggunakake CAD-Earth, kanthi platform autocad utawa briscad, ngimpor gambar saka Google Hearth, uga gambar saka tanggal liyane sing wis geolokasi

  2. Aku wis nyoba aplikasi kasebut nanging mung nggawe aku gambar 1 lan kosong. apa sing kedadeyan

  3. Apa sing kudu dilakoni yaiku ngekspor file menyang kml, lan kanthi cara iki sampeyan bakal bisa mbukak karo Google Earth

  4. Hola
    Bubar aku ketemu karo kaca sing apik iki, sing aku wis ngilangi sawetara mamang; nanging aku kepengin ngerti luwih akeh babagan carane ngimpor bolong saka autocad menyang google eart.
    Catet: versi autocad sing aku kerjani yaiku: autocad 2007 lan Civil 3D 2008
    Garcias

  5. Ala banget situs iki mandheg ... apa ana program liyane kanggo nindakake iki?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.