AutoCAD 2012 Nalika?

Ing spring iki kita bakal weruh versi anyar AutoCAD 2012, sawetara berita ndadekake kita katon sing wis banget cedhak. Kita ora ngerti akeh apa sing bisa kita ngarepake, luwih saka apa masyarakat Anglo-Saxon ngomong, lan aku ramalan tipis, pengarepanku saiki wis fokus marang apa sing bisa kita tingali minangka anyar AutoCAD WS yen aku rada kaget lan sibuk.

Saiki aku ninggalake pranala 4 supaya bisa nyedhaki AutoCAD 2012

AutoCAD 2011 1 Tuku AutoCAD 2011 lan entuk AutoCAD 2012 gratis

Iki minangka promosi AutoDesk sing wis diluncurake ing Amazon, ditrapake kanggo tumbas digawe ing platform online lan kanthi rega sing cedhak karo US $ 1,000. Kerjane ing modality langganan lan versi LT.

Ora apik kanggo wong-wong sing ngenteni versi 2012 teka lan ora bisa ngenteni maneh.

2. AUGIMEXCCA cedhak kanggo sawetara wektu

Komunitas gedhe iki sing ngumpulake sumbangan para panganggo Hispanik saka Meksiko, Amerika Tengah lan Karibia, kang ngandika sadurunge wis ngaso, senajan ora versi internasional. Kita ngerti yen pensiun parsial sampeyan kudu nambah, sanajan wis ngilangi kita jurang gedhe yen kita nimbang jumlah sumber daya sing ana ing kono. Mugi-mugi manawa bali sampeyan nggampangake penggambaran video lan kegunaan ing pandhu arah isi; saka bab apa wae sing kita yakin, bali bakal sadurunge AutoCAD 2012 teka.

3 Komunitas Hispanik pengguna AutoDesk

Iki bubar dibukak, kanthi sumber daya sing apik, pranala lan berita. Kanggo saiki isi blog Hispanik mung sawetara, nanging minangka forum disebarake lan dipanasake kita bakal duwe luwih. Situs sing menarik kanggo nglacak nganti kedadeyan AutoCAD 2012, senajan aku entuk kesan yen AUGI bisa dipindhah ing kene minangka Bentley nindakake karo jaringan-jaringan kasebut (kalebu Askinga).

Spanish autodesk

4 Unduh AutoCAD 2012 gratis

Iki dianggo karo Komunitas beta AutoDesk (sadurungé Myfeedback), sing ngidini sampeyan ngundhuh versi non-final kanggo nguji sadurunge versi rilis teka. Dadi sampeyan kudu ndhaftar, nyakup jinis program AutoDesk sing pengin diuji, nyatet jinis mesin sing kita uji coba lan ing sawetara dina, kita njaluk link proyek sing gegandhengan kanggo ngundhuh versi lengkap kanggo tujuan testing

5 Ayo kita wicara babagan AutoCAD

Wekasane, aku ora bisa nyathet situs sing ngetungake kita kanthi cara sing kaya ngono mau nyatakake kabar AutoCAD 2011. Maksudku Blog Fernando MontañoAyo padha ngobrol babagan AutoCAD, ngendi kita bisa mesthi duwe kabar liyane babagan kedadeyan versi 2012 lan kabeh sing nyebabake.

Ing tautan iki aku ngatonake pengamatan pisanan babagan New AutoCAD 2012.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.