AutoCAD bali menyang Mac

Ora ana keraguan manawa donya Mac luwih apik, nanging tansah mangu-mangu babagan pamindhahan yaiku: Lan piye carane aku karo AutoCAD?

Sapa sing bakal pracaya iku, banjur ing 1994 AutoCAD R13c42b punika pungkasan kita weruh setengah mbukak ing Powermacintosh. 18 taun salajengipun, ngasilake AutoCAD for Mac.Lan ing taun iku uga dipisahake saka Linux.

Apa mengkono iku Mac tinimbang dying ing niche pilih ngendi ana kompetisi kanggo pilihan (Graphics) hardware wis thukul kanggo tingkat nyengsemaken acceptance. Ora ana sing mangerteni teknologi Mac, dheweke bakal meragukan saperangan burradas sing saka wektu kanggo wektu disebabake Steve JobsNanging strategi Apple wis miwiti produk banget, kaya ing cilik saka iPod, iPhone lan saiki iPad karo kabeh lan kritik sing ngerti migunani ngerti iku platform kang kanggo mbangun aplikasi grafis lan ora telpon kothak ukuran flakes jagung.

autocad kanggo mac Ing kasus AutoDesk, senadyan sing paling gedhé ing lingkungan CAD ing posisi posisi pasar, kanthi gatal-gatal cilik sing nggawe kompetisi kaya Microstation, IntelliCAD, DataCAD lan ArchiCAD, ngluwihi media sipil wis banget sukses ing bidang animasi lan desain industri ing taun-taun pungkasan. Produk kaya Maya Iku kemewahan, kanggo menehi conto.

Ing kesempatan iki, AutoCAD ora ana ing posisi kasebut. Ana nalika kang kiwa salin putih baris Apple iki onomatopia kanggo tanah sing wanted kanggo menang Powerz lan ArchiCAD ya terus karo Mac. Aku ora arep distractions nalika devoting piyambak tuku Softdesk lan Autoarchitect kepingin apa luwih saka mung garis, masalah sing Intergraph lan Iku kuat (ora nomer nanging ing asu astral).

Lan apa AutoCAD menang karo arep Mac.

Weson dearku. Nganggo Mac bakal luwih apik ngasilake sumber tinimbang dadi berjuang nganggo memori PC sing ora maneh menehi. ing Alasan 10 menehi Autodesk AutoCAD kanggo Mac kanggo nyoba adhedhasar sing, Empu rush nglampahi kabeh PC 64 us bit lan dumadakan Mac, amarga kebayar luwih bisa saka Monster.

autocad kanggo mac

Kita sumurup, yen I-mac cetha ora bakal tiba ing wektu sing cendhak kanggo ndhuweni proporsi sing luwih dhuwur tinimbang apa sing saiki duwe babagan PC. Nanging sampeyan bisa ngatasi -lan dheweke wis ora- nganggo piranti seluler. Uga, sumurup, yen teknologi bakal mati, luwih yakin manawa PC, sing ora dimilikake lan ora Mac sing saka Apple. Senajan kedhaftar desktop padha ora bakal mati.

Supaya AutoDesk dadi kanggo Mac, partly amarga niche pengguna aplikasi CAD sing wis njaluk lan sebagian amarga looking spasi karo aplikasi visualisasi / animasi. Nalika sampeyan ora obah, sampeyan manawa bisa ngganti dhewe karo piranti seluler lan liya-liyane Gadgets sing ana ing pawon putih; kita wicara babagan aplikasi kanggo Iphone lan Ipad, sing kabeh partnerplatform CAD ana bangunan prototype.

Bedane beda

AutoCAD 2011 kanggo Mac wis meh fungsi sing padha kanggo PC. Kanthi beda dhasar kayata:

  • antarmuka lan sing ditakokake Pita padha ora teka kaya sing nanging dicocogake karo gaya palettes Mac.

autocad kanggo mac

  • Kajaba iku sampeyan bisa njupuk kauntungan saka kabeh guggural juggling saka putih gaib ajaib.
  • Kanggo sawetara alesan aneh rutinitas sing teka nalika AutoCAD metu, sing teka karo AutoDesk ora teka. Aku nyebut klompok manajemen lapisan, filter lapisan lan sheet set, underlay, sing ing versi sing disimpen ing donya ing wektu printing. Sanajan mesthi bakal teka ing sabanjure.
  • Ora ana dhukungan kanggo ngimpor, ngasilake pdf utawa dwf.
  • Temenan, ora ana adaptasi saka Windows, kayata Aplikasi Visual Basic, OLE Obyek utawa Media Audio. Iki minangka kerugian gedhe yen sampeyan duwe pembangunan sing kerjo ing kene, nanging yen sampeyan mbukak sing dibangun karo AutoLisp (Kurang DCL), sampeyan uga mbukak mayoritas ing ObjectARX.
  • Ora bakal mbukak bit 32, mung 64. Lan takon RAM 3 GB, lan ora nyaranake 4 GB.
  • Kanggo support format, bakal ndhukung saka R14, 2000, 2004, 2007 lan 2010. Lan yen wong kepengin weruh endhog kuwi brontosaurus, bisa nindakake simpen minangka dxf R12. Aku nandhesake, ora maca dgn.

Versi percobaan kanggo dina 30.

AutoDesk wis nyusun download gratis versi 30 kanggo nguji. Saliyane kanggo institusi pendidikan tansah ana pilihan lisensi kanggo tujuan iki. Banjur sampeyan bisa tuku saka scratch, pindhah meh meh dolar 4,000 utawa pindhah versi sadurungé mung mbayar biaya transfer.

Dheweke uga mbukak lawang kanggo dipasang ing rong mesin. Carane duwe instalasi ing PC kantor lan siji ing laptop; iki bakal kaya; nanging misale jek ora kudu dilakoni deloken kaya karo Microstation.

Nor wis padha ngandika sing aplikasi liyane bakal mbukak kanggo Mac, kanggo saiki iku mung drawing board. Nanging aku bisa njamin yen sing sabanjure yaiku Maya lan Inventor. Utamane, aku mikir langkah gedhe saka AutoDesk, menyang niche sing ngobahake dhuwit lan wis nguciwakake kanggo taun-taun 18. Versi kompatibel Mac wis diumumake:

  • Ing animasi: Inventor, Maya, 3ds Max, Alias, Mudbox, Sketchbook.
  • Ing construction: Revit Arsitektur, Revit Structure, Revit MEP

Minangka wong ngandika ing forum, kabar uga apik kanggo wong-wong sing nggunakake Linux, amarga bisa ing taun 18 kita bakal duwe distribusi kanggo Ubuntu. ?

Kene sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba. Lan informasi lan video liyane Kene.

Apa ana Microstation for Mac?

Aku seneng ndeleng Navigasi prototipe karo Ipad. Nanging, aku ora mikir, senadyan yen padha nyoba, ing wektu iki dheweke bakal kepenak ing posisi kasebut.

2 Balesan kanggo "AutoCAD bali menyang Mac"

  1. Saiki, ora mungkin kanggo masang gambar ECW georeferenced ing Autocad kanggo MAC. Aku wis ngajokaké perbaikan kanggo Autodesk. Kanggo ndhukung gagasan go link iki http://bit.ly/nP3kbV lan milih kanthi mencet tombol + 1.
    Liyane wong njaluk luwih akeh kemungkinan

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.