AutoCAD WS, paling apik kanggo AutoDesk web

AutoCAD WS yaiku jeneng sing ndhuweni Project Butterfly, sawise AutoDesk sawise akeh usaha teka kepingin kanggo sesambungan karo web, perusahaan angsal Sequoia-digawe Israel sing iki digunakake PlanPlatform kanggo sesambungan karo file DXF / DWG liwat.

Iku salah siji saka aplikasi paling cedhak saka AutoDesk, utamané kanggo multifungsi kegunaan sing bisa duwe sistem operasi sing beda nganti saiki wis diwatesi dening Windows. Kanthi iki, pangguna Linux bakal bisa ndeleng lan ngedit file dwg, pangguna Mac lan mainan seluler.

Sawetara sasi kepungkur versi iki dirilis kanggo diundhuh liwat App Store, sing ngijinake AutoCAD WS ing Iphone lan Ipad tablet. Ora becik, yen kita nganggep manawa bebas, sanajan kemampuane isih dhasar lan luwih alon tinimbang versi web sing wis suwe banget.

Ayo ndeleng apa fitur AutoCAD WS kanggo seluler.

autocad ws Waca file dwg / dxf. Sampeyan bisa ndeleng file nganti versi 2010, mung sing njupuk kredit. Mlumpat ing Ipad mbutuhake akun, sing apik tenan yaiku aku wis nyalurake file sing kepungkur wiwit diarani Butterfly, lan nalika aku mlebu karo jeneng panganggo / sandi -yen aku ora ngelingi- Aku bisa ndeleng manawa dheweke isih ana karo sawetara naskah sing ditindakake wong liya marang dheweke.

Ana uga sawetara conto test sing bisa didownload:

  • Pesawat ing elevasi
  • Gambar mekanik
  • Conto urbanisasi karo geospasial katon

Edisi dhasar Meh apa versi seluler iki ora redline, senajan potensiné luwih dhuwur tinimbang alat online.

  • Ing tingkat konstruksi sampeyan bisa ngagambar garis, polyline, bunder, persegi panjang lan teks; kabeh karo interaksi sing nyedhaki nanging winates.
  • Ing tingkat panyuntingan, ndemek obyek ngaktifake pamindhahan, ukuran, rotasi lan mbusak perintah.
  • Sampeyan uga bisa njupuk pangukuran lan menehi cathetan karo maya, persegi panjang, baris freehand lan kotak teks.
  • Ing istilah visualisasi, saiki sampeyan duwe rong pilihan, kanthi kabeh werna lan grayscale. Versi web ndhukung tampilan ing tata letak, padha karo paperspace.
  • Nduwe palet werna sing dipilih siji antarane opsi 10, ora ana kontrol tingkat utawa gaya garis.

autocad ws

Versi web luwih maju, paling gedhé dhasar lan pangaturan editing (trim, offset, array, chamfer, lan sapiturute) wis kasedhiya. Kalebu kontrol lapisan, gaya baris, wates lan swiwi gaya.

Uga ndhukung pemanggilan referensi Google Maps, sing aku bakal menehi akeh potensial. Undhuh bisa rampung kanthi milih format, sing bisa dadi R14, 2000, 2004, 2007, 2010 utawa .zip kanthi referensi kalebu.

autocad ws

Iki bisa dieksekusi dening pangguna WindowsMobile karo tablet apa wae, bisa nyambung online. Versi offline ditundha, sethithik versi Ipad, supaya pangguna saka watu rosette iki kudu sabar nganti sabar, amarga masalah sing dikirimake Adobe karo Apple ora ngidini ipad kanggo ngaktifake lampu kilat, - sing tenan reged

Nuduhake Iki minangka aspek sing paling atraktif sanajan aku ngira yen ana sing duwe pengalaman. Autodesk njamin yen nduweni enkripsi, sing bisa mbukak lawang kanggo karya kolaborasi tanpa wedi nyasar. Iku salah siji saka tab sing diwenehi garis wektu, kanthi modifikasi beda sing wis ana file.

autocad ws Saiki, versi seluler wis nggabungake Dropbox, alternatif sing apik kanggo panyimpenan ing awan. Sampeyan ora kena dadi pending saka blog, amarga ana sing ngumumake kabar kasebut.

Kanggo ngunggah file, sampeyan bisa nindakake saka platform web, utawa saka nginstal AutoCAD plugin kanthi sampeyan uga bisa nyinkronake karo piranti seluler.

kesimpulan

Muga-muga, sing paling apik aku weruh ing inovasi AutoDesk kanggo web, sanajan aku isih ora ngerti yen AutoDesk bakal ngisi alat iki ing mangsa ngarep, lan adhedhasar. Langkah gedhe tumrap interaksi karo awan, lan luwih akeh tinimbang usaha Bentley sing sadurunge karo Project Wise WEL, sanajan ana ing ngendi Versi Navigator Butuh kerugian sing isih dadi pelanggan.

Pindhah menyang AutoCAD WS

Unduh AutoCAD WS kanggo Ipad

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.