AutoCAD lan 25 taun

AutoCAD dipenuhi taun-taun 25, minangka bocah diwasa utawa wong sing ninggalake penguasaan dheweke.

Image115.jpg
Saka Blog Ingeniería kita njupuk enem sinau saka Kisah AutoCAD:

AutoCAD 1.0
Aja nggarap sing apik, luwih apik karo sing paling populer, AutoCAD mutusake kanggo berkembang ing tingkat DOS

AutoCAD R9
Yen ana sing saingan lan luwih becik, tuku. AutoCAD kerja sama karo SoftDesk kanggo Teknik Sipil

AutoCAD R13
Bekerja karo mayoritas, AutoCAD mbusak dhewe saka UNIX / Mac lan mutusake kanggo nyerep Softdesk

AutoCAD 2000
Yen pesaing adol murah, ayo menehi versi Cahya. AutoCAD ngeculake versi LT kanggo saingan rega

AutoCAD 2004
Yen ora tuku sampeyan, gulu ing gulu. AutoCAD ngilangi dhukungan kanggo versi sadurunge (kaya ngono karo R14 lan 2000)

AutoCAD 2007
Jolin, jebul wae. AutoCAD, ngerti kompetensi teknis kepengin nambah estetika.

Ndeleng lengkap ing kene

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.