AutoDesk, ESRI lan Manifold ing CalGIS 2009

Ora kaget ndeleng AutoDesk lan ESRI ing konferensi tahunan Sistem Informasi Geografis California amarga padha sponsor emas (yaiku, ngeculake karcis ijo 5,000 saben taun), nanging kanthi kejutan, kita weruh Manifold uga wis tampil ing pameran pre-conference 22 April 2008.

Esri ESRI bakal nyedhiyakake tips lan tools kanggo nambah produktivitas nggunakake ArcGIS 9.2. Topik-topik sing bakal ditampa yaiku:

  • Tip kanggo nggarap file Excel lan ArcMap
  • Nggarap data CAD
  • Nangani peta, lapisan lan konfigurasi "ketoke umpetan" liyane
  • Trik kanggo nyimpen wektu ing kartografi lan nggunakake simbol
  • Tip kanggo ngekspor lan nyithak saka ArcMap
  • Plenary pitakonan lan jawaban

Ramalan saya:

  • Pangguna ESRI bakal ngomong: Wow!
  • sing saka AutoDesk: peta warna kecantikan maya
  • sing akeh: whta iku rega !!! ????

Autodesk Autodesk bakal nyedhiyakake swara Jeremiah McKnelly solusi sing menehi AutoCAD ing lingkungan GIS. Tema iki fokus ing desistensi AutoDesk kanggo entuk dhasar ing bidang GIS, nyoba pangguna sing nanggapi pitakonan ESRI wis nduweni kita mazacuateados: Yagene perlu kanggo ngganti data CAD kanthi kapisah, banjur lulus menyang GIS, lan nyunting maneh ing CAD?

Saiki sing Autodesk duwé sethitik (ora akeh ngomong) kanggo menehi Kapabilitas AutoCAD kanggo ngatur sistem, análisi tematik koordinasi, data spasial free Oracle, SQL Server lan ArcSDE, ing taun boy 25 wani tantangan kita test apa akurasi aplikasi sampeyan bisa entuk ArcGIS estetika tanpa dying ing konsumsi memori.

Tema:

  • Proses GIS mili, trik lan novelties kanggo 2009 disajikake dening distributor AutoDesk lokal ing California
  • Pelanggan lokal sing wis nerapake solusi geospasial saka AutoDesk nuduhake keuntungan lan ngelu.
  • Pambuka kanggo AutoDesk lan strategi kanggo ndhukung Open Source Geospatial Foundation

Ramalan saya:

  • Sing saka AutoDesk bakal ngomong: Gedhe!
  • ESRI: mmm, menarik, sampeyan bisa ngedit?
  • Manifold: apa wektu iku?

pancen akehLan kanggo miwiti nyebabake kerusuhan, pipa nyolong menyang pameran iki ing swara lan manias saka Robin M. Wood.

Nanging pipa nyenengake, lan amarga iki mbantah wong nggawa laptop, bakal duwe jaringan nirkabel sing kasedhiya, saben pangguna bakal entuk lisensi sementara Manifold 8 kanggo urip lan urip.

Spasi diwatesi lan tema iku:

  • Pameran umum Manifold, kanthi cepet ndeleng apa sing ana ing kothak $ 245
  • Nginstal Manifold
  • Penyuluhan ing antarmuka panganggo
  • Nyambungake database lan ngimpor data (ketok kanggo sing pengin tantangan, amarga bakal ngimpor manéka lan personil geodatabase)
  • Ngatur tabel lan pitakon
  • Nggawe peta
  • Publishing peta ing layanan IMS

ah ... bakal menehi materi lengkap sing kalebu video instruksional.

Ramalan saya:

  • Manifold bakal ngomong: ohhhhhh !!!!
  • sing saka AutoDesk: mmm, sing Manifold?
  • sing ESRI: muga-muga aku, kowe ngomong $ 245 ???

Piye, iki mung pameran pra-konferensi, supaya yen sampeyan wis cedhak California, utawa sampeyan bakal ana ... bakal worth arep acara sing kanggo 13 taun berturut-turut wis nampilake paling apik tren tertutup ing teknologi GIS ... Mungkin sedina wae kita bakal weruh sesuatu transendental saka alternatif gratis

One Reply to "AutoDesk, ESRI and Manifold on the CalGIS 2009"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.