AutoDesk kanthi maksud sing apik kanggo ndadeake Hispanik

Wiwit mbukak AUGIMexCCA, (kang stands kanggo Pangguna International Group Autodesk Meksiko, Amérika Tengah lan Karibia) lan sawise sawijining Bukak ing September taun pungkasan, kita wis katon niat apik saka Autodesk ngetik donya kang kita nganggo karo n lan mangan tortilla karo avocado.

auti mexcca

Iku misale jek kanggo kita sikap apik, sing kudu ditiru dening saingan sing biasane mung duwe siji teknisi ing ruang paling ngisor kanggo rawuh dukungan Hispanik;

Lan senadyan sawetara ana terjemahan para ahli Anglo-Saxon, sawetara diobong dening teknisi pendukung Hispanik, ing Meksiko.

We invite you to ndaftar dhewe, amarga ora bakal akeh biaya lan bakal menehi akses kanggo ngundhuh video lan dokumen ing topik kayata:

Ing baris Infrastruktur lan Pekerjaan Geospatial

• Gunakake Data Raster kanggo nglakokake "Drap" ing relief saka permukaan
Video iki nuduhake cara kanggo nindakake fitur iki kanthi cara kaya mengkono, gambar kasebut mbentuk wangun relief saka permukaan.

• Definisi Sistem Koordinasi ing AUTOCAD Civil 3D 2008
Ing topik iki kita bakal ngomong babagan cara nggabungake sistem koordinat ing lingkungan kita AutoCAD Civil 3D 2008 utawa AutoCAD Map 3D 2008, lan utamane sistem koordinat LAMBERT (INEGI Mexico)

• Nggawe saka label khusus
Nggunakake ungkapan ing AutoCAD 3D Civil 2008 kanggo netepake tags khusus

• Nyambungake Database MS-Akses menyang Peta 3D
Nyambungake Database Akses Microsoft menyang Peta 3D 2007 / 2008

• Chaining Data saka Database MS-Akses menyang Peta 3D
String bebarengan data saka Microsoft Access Database kanggo Map 3D 2007 / 2008

• Chart Konstruksi saka Surveying Points kanggo AutoCAD 2000 lan munggah
Generates Chart Konstruksi Surveying Points ing AutoCAD 2000 lan mengko

• Autodesk Civil Design Companion Manager Sheet
Desain Civil Autodesk Companion, dados alat sing menehi kita kesempatan kanggo nggawe format print standar nglibatno tanduran, profil lan bagean salib mangkono ngasilaken kabeh pesawat saka plans sing dibutuhake kanggo proyek dalan kanggo proses otomatis lan standar sing dibutuhake.

• Alat saka Reresik ing AutoCAD MAP
Nggunakake alat AutoCAD Map, supaya produktivitas ing tugas kartografi

• Liga menyang Database ing AutoCAD MAP
Integrasi menyang database kanthi nggunakake Peta AutoCAD

• Sambungan antarane AutoCAD MAP lan Oracle
Video iki nuduhake cara nyambung menyang Oracle saka Autodesk Map, akses menyang skema oracle, ngelasake obyek lan atribut file Map autodesk lan ngirim menyang Oracle.

Impor Poin ing 3D sipil
Ing latihan iki kita bakal ngimpor file Point lan kita bakal nggawe permukaan

• Nggawe Plot lan publikasi ing Google Earth ing 3D sipil
Ing latihan iki kita bakal nggawe plot lan nerbitake ing situs Google Earth

Uga ...

  • Penciptaan label ukuran Profil lan salib bagean
  • Rencana Produksi ..dokumentasi ing AutoCAD Civil 3D
  • Presentasi 3D DWF ing PowerPoint
  • AutoCAD 3D Sipil Bagean saka Saluran
  • Labeling Alignment karo flag Mileage AutocadCivil3D
  • Antarmuka saka AutoCAD Civil User 3D
  • Formula Umum Timbangan ing AutoCAD

Artikel pinunjul

Pemrograman ing Autolisp Panel Konstruksi
Nggawe program ing Autolisp sing nduwe grafik konstruksi sakwise indikasi lan saran kanggo nggunakake fungsi Autolisp. (Sergio Bernal)

Sisih sipil: Mundhut tanah kanthi garis karakteristik
Ing artikel iki, pawarta sipil, Melanie Santer, nuduhake carane nindakake leveling tanah nggunakake mung garis karakteristik piranti lunak AutoCAD Civil 3D.

Uga ...

Publishing Columns

We have no choice but to congratulate them, because we really needed ... and let's not say in our countries below Rio Grande where we almost do not know who is the distributor AutoDesk ... except when they will fall for someone with bee in the back.

One Reply to "AutoDesk karo niat apik kanggo nemu Hispanics"

  1. Iku kaca banget, Aku duwe pitakonan minangka anggota saka kaca iki Augi kanggo ngetik sfors lan Geofumadas, Aku bakal appreciate jawaban sampeyan iki Pendhaftaran cooreo monito_aguilera_@hotmail.com thankssssssssss

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.