Autodesk Ngenalake "Kamar Gedhe" kanggo Profesional Konstruksi

Solusi Konstruksi Autodesk bubar ngumumake peluncuran The Big Room, komunitas online sing ngidini para profesional konstruksi bisa jaringan karo wong liya ing industri kasebut lan langsung nyambung karo tim Autodesk Konstruksi Cloud. The Big Room minangka pusat online kanthi eksplisit sing didedikake kanggo para profesional konstruksi kanggo nggedhekake jaringan lan ilmu karo wong liya ing industri konstruksi.

Big Room mbukak kanggo kabeh pelanggan Autodesk, manawa anyar ing portofolio Autodesk Construction Cloud utawa pangguna Assemble, BIM 360, BuildingConnected utawa PlanGrid sing wis berpengalaman.

Kanthi gabung karo komunitas online The Big Room, para anggota bisa:

  • Tumbuhake jaringan sampeyan karo profesional konstruksi saka saindenging jagad: Kanthi luwih saka sapratelon kesempatan anyar sing digawe saka obrolan santai sing gampang, The Big Room nggawa interaksi kanthi tatap muka saka papan lan kantor menyang platform virtual anyar.
  • Takon lan sinaoni luwih lengkap babagan industri: Komunitas online Autodesk nulungi para profesional kanggo nggedhekake cakrawala, entuk wawasan saka ahli liyane ing bidhang, lan menehi akses menyang anggota kanggo artikel konstruksi paling anyar supaya bisa nganyari lan nganyari industri.
  • Nggunakake potensial lengkap Awan Konstruksi Autodesk: Kanthi informasi nyata babagan cara liyane nggunakake Cloud Autodesk Construction, para anggota bisa njaluk tips lan trik saka ahli produk kanggo ngoptimalake solusi lan dadi sing pertama ngerti babagan pembaruan lan fitur-fitur anyar.
  • Sinau lan sambung karo wong liya kapan wae, ing endi wae: Apa ing omah, ing kantor, utawa ing lapangan, anggota bisa melu diskusi, maca artikel, utawa ngrampungake survey kapan wae, liwat desktop lan piranti seluler.
  • Gamify komunitas: Big Room uga nawakake tantangan sing ngidini anggota komunitas bisa bersaing karo kancane, nglumpukake poin, lan entuk hadiah kayata jarahan, pengalaman sing ora bisa dilalekake, lan hadiah liyane sing nyenengake.

 

 

Kamar Besar duwe penting banget ing revolusi industri kaping 4 iki, saiki kebutuhan komunikasi antarane tim kerja sing nyebar ing macem-macem lokasi dadi kasunyatan. Tim proyek ora perlu didegake maneh ing sak papan, lingkungan kerja sama iki ngidini alur kerja ing endi proyek kasebut bisa dikembangake kanthi normalitas lengkap bebarengan karo Autodesk Construction Cloud.

Platform Big Room bisa digunakake liwat browser, ing PC utawa seluler. Sampeyan uga bisa duwe koneksi anyar karo profesional konstruksi liyane ing saindenging jagad, lan njaluk pitulung utawa prakiraan kanggo proyek kasebut. Langkah liyane kanggo evolusi Geoengineering.

 

 

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.