AutoDesk wis nduweni Google Earth

AutoDesk wis mutusake kanggo ngetik visualisasi 3D, dudu sing ora duwe, nanging platform iki bisa dipigunakaké minangka fungsi iki kanggo konsumsi sumber ing rendering.

gambar

Nalika tuku 3D Geo AutoDesk dilebokake ing posisi sing apik amarga teknologi (gaya Google Earth) iki ora mung kanggo tujuan visualisasi nanging uga kanggo nggawe layanan web. 3D Geo arupa garis sing kuat banget ora mung kanggo arsitektur, nanging uga kanggo geospasial sing kalebu perencanaan teritorial, pariwisata, transportasi lan aplikasi liyane.

Kanggo kasus kasebut Model kutha 3D ana sawetara komponen infrastruktur data geografis (GDI) sing kalebu saka fungsi penyebaran prasaja kanggo pangembangan layanan web.

LandXplorer 3D Geoserver Wis solusi ora mung kanggo efisiensi nyedhiyakake akeh data geospasial, nanging uga aplikasi klien. Uga nyakup piranti pangarang kanggo pangembangan model virtual 3D.

LandXplorer CityGML Studio nawakake alat lan fungsi kanggo pangaturan pribadi lan pengelolaan data spasial, kalebu hak tandha digital.

Modul iki Bangunan Cerdas ngidini nggawe cara kanggo perencanaan efektif, kayata analisis morphological saka terrains, delimitation jarak, komunikasi data utawa kampanye informasi sing nggoleki partisipasi pangguna lan ketoke bisa dipasang data menyang utawa saka Google Earth. Sampeyan bisa uga ngasilake data ing format portabel kanthi modul sing disebut Pack- & Go sing ngemotasi kabeh informasi sing ana ing model kasebut lan dipirsani liwat LandXloader Server utawa LandXlorer City GML Studio.

LandXplorer Viewer yaiku penampil gaya Google Earth gratis, adhedhasar layanan web ngendi model landskap 3D-kota utawa 3D bisa digelar. Bentenipun proses minangka alat kasebut ngawenakake data lan cara tradisional solusi AutoDesk sing saiki lagi digunakake sajrone layanan streaming web, dene sing lawas yaiku model 3D kanthi obyek rendering.

Kita nganggep sing AutoDesk bakal nggabungake aplikasi 3D liyane kayata Maya, Map3D, MapGuide, Arsitektur, 3Dx Max lan liya-liyane. Sanajan ana pangarepan Stitcher lan Image Modeller kuwi bubar announced.

2 Balesan kanggo "AutoDesk wis nduweni Google Earth"

  1. Curisa tuku 3D Geo lan produk LandXplorer. 3D Geo yaiku spin-off lair saka Universitas Dresden. Aku ketemu wong-wong mau ing Intergeo sing dianakaké ing Leipzig ing Oktober 2007, padha ninggalake aku lisensi evaluasi kanggo aplikasi aku nyoba lan aku ora entuk asil karo data sandi. Ujian kui iki kanggo njupuk model kutha langsung saka awan data LiDAR lan file wangun karo kandel bangunan. Sampeyan dianggep aplikasi kasebut ora, nanging ketoke mung karo data Tur !!!!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.