Program GvSIG - Ayo dadi ...

program gvsig Aku wis nggawe penyamaran, nanging ora ana cara, wis ana grup non-perokok sing pengin kursus GVSIG aku duwe minggu kanggo sinau carane nggunakake lan miwiti tutoring sing bakal njupuk kula 2 minggu jadwal wengi sandi. Uga karo kirim iki aku miwiti kategori anyar ing panel sisihanku: gvSIG.

Program gvSIG

Bener padha ora njaluk sing aplikasi, padha takon sing gratis lan gampang digunakake ... akeh gratis, gampang kanggo nggunakake ditelpon! ... macem tanpa mangu!. Aku bakal nggunakake iki kanggo mbandhingake karo Manifold lan liyane.

Yen sampeyan wis $ 250 padha nyaranake Manifold amarga aku ngerti apa ora lan apa ora, nanging amarga padha ora pengin nglampahi dhuwit sampeyan luwih pindhah alat karo siap manual lan stabil (sanadyan ora ninggal kurva learning free ... utawa mine).

Lan kanggo wong-wong sing ora ngerti apa GvSIG, kene dasar:

  • Program gvSIG sing muncul (minangka penawaran kanggo tender) ing akhir 2003, dikembangake dening IVER sing menangake game, nanging duwe payung lembaga Dana Pembangunan Daerah Eropa (ERDF), Departemen Infrastruktur Valencia lan Universitas dening Jaume I
  • Lisensi iku GNU GPL
  • gvSIG 100% ing Java dikembangake (kajaba sawetara pustaka ECWy duweke MrSID), supaya bisa nganggo Windows, Linux, lan Mac.
  • Pustaka sing wis dikembangake yaiku standar kayata Geotools lan Java Topology Suite sing dikenal dadi JTS.
  • Sampeyan pancen narik banget yen "ndhukung internasionalisasi" ... mesthine bisa adaptasi kanthi asli karo basa pangguna ... mmmm?
  • Ndhukung file sing umum digunakake kayata shp, dxf, dwg, dgn, kml lan malah gml
  • Ndhukung format raster kaya MrSID, GeoTIFF, ECW lan ENVI
  • Ndhukung standar OGC kalebu WMS, WFS, WCS lan layanan penamaan
  • Ningkataké lima ciri yaiku syarat nalika panawaran: Portable (Windows / Linux nalika wektu), modul, Open source, tanpa biaya lisensi, Interoperable (paling ora nganggo AutoCAD, Microstation lan ArcView nalika iku), Subyek Standar.

Yen sampeyan pengin ngluwihi, sampeyan bisa nggabungake layanan IMS lan keajaiban liyane liwat ekstensi sing kalebu visualisasi lan editing kartografi OpenStreetMap, nyambung menyang ekstensi ESRI kayata ArcSDE lan ArcIMS ... lan liya-liyane.

Sing paling éndah saka Program GvsIG yaiku komunitas sing isih ana ing pembangunan, difusi y dokumentasi... soko sing njamin tingkat kesinambungan tartamtu sing kabeh platform mbukak ora duwe ... paling sethithik banget karo emphasis ing basa Spanyol.

Ana ing kono aku ngomong piye carane.

Kene sampeyan bisa ngundhuh Program gvSIG

Kene sampeyan bisa ngundhuh Tutorial GvSIG

Kene sampeyan bisa njupuk GvSIG mesthi

7 Balesan kanggo "Programa gvSIG - Entrémosle pues ..."

  1. gvSIG mung ndhukung file Microstation (dgn) ing format V7
    Sing format V8 ora ndhukung.

  2. Sugeng enjang, aku duwe pitakonan kanggo file Mikrostasi lan bisa nggabung GVSIG lan viseversa, ana masalah utawa ora.

    Matur suwun

    Greetings.

  3. sampeyan bener, aku duwe wektu kanggo ngomong babagan ekstensi beda

  4. Bubar aku miwiti kanggo neliti gvSIG sawise nganalisa alternatif liya.
    Aku mikir yen kanggo basa Spanyol-speaking iku minangka alternatif sing apik, lan kanthi temenan, amarga kedadeyan difusi lan jam pangembangan, bakal terus maju.
    Ing layar cetak, aku ora ndeleng extension sextant sing paling menarik kanggo geoprosesor.

    Salam marang kowe

  5. epa! carane apik sing ana ing kono ... kadhangkala uga menehi kesan sing bakal nyuwekake sandhangan sadurunge sapa wae. hehe

    ... kanggo suggest Manifold ... hubungan cinta / sengit kanggo lawas dikenal sanajan kita bakal ndeleng.

  6. Hei, aku bungah awak diwiwiti karo gvSIG, aku yakin manawa komentarmu bakal luwih disenengi dening kabeh wong gvSIG sing kita maca kanggo sampeyan (aku bakal banget kaget yen aku mung siji).

    Yen sampeyan duwe pitakonan ora ragu-ragu pindhah menyang dhaptar pangguna ing ngendi komunitas pangguna bakal seneng mbantu sampeyan.

    Minangka kanggo pemilihan, ing ngarep Manifold ... uga, wektu bakal ngomong.

    Saludos !!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.