BAB 6: KOMPOSIT OBJEK

Kita nyebat "obyek gabungan" yaiku obyek sing bisa kita tarik ing Autocad, nanging luwih kompleks tinimbang obyek sing diteliti ing bagean saka bab sadurunge. Nyatane, iki minangka obyek sing, ing sawetara kasus, bisa ditetepake minangka gabungan obyek sing gampang, amarga geometri kasebut minangka gabungan unsur geometri kasebut. Ing kasus liyane, kayata splines, iki minangka obyek kanthi paramèter dhewe. Ing kasus apa wae, jinis obyek sing ditliti ing kene (polil, splines, propellers, pencuci, awan, wilayah lan tutup), ora ana watesan kanggo nggawe wujud sing obyek sing gampang.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.