Disambung, seminar online 2009

disambungake seminar 2009 Minangka ngganti format saka konferensi Bentley taunan, arguing yen krisis global bisa mengaruhi para pangguna sing lelungan menyang Amerika Serikat ing Mei, usulan seminar online diluncurake kanggo nggayuh ora mung sing bakal nekani acara nanging sing ora duwe ease mbuwang $ 2,000 sing bisa biaya perjalanan alam iki.

"Kanthi luwih saka praktik lan seminar produk 150 paling apik, seri seminar online Be Connected minangka cara paling apik kanggo para profesional lan pemimpin infrastruktur bisnis supaya tetep anyar ing tren anyar ing praktik lan teknologi, tanpa mundhut wektu lan expenses melu lelungan menyang konferensi ",

ngandika manager marketing Bentley, Ed Mueller.

"Iku bab isi karo 'kualitas konferensi profesional', digawa menyang desktop gratis"

Anyar

Mangkono, saka Juni nganti Nopember, luwih saka 150 seminar wis diprogram sing bisa dinikmati saka comfort meja lan kanthi sambungan biasa menyang Internet.

Ing wiwitan, aku ora ngelingi akeh, utamané amarga aku seneng banget babagan perjalanan sing biasane saya rawuh, ananging saiki fungsi wis dituduhake, aku mikir yen iki bisa kasil yen Bentley bakal nemtokake permanen kanggo ngganti periodicity saka konferensi utawa paling sethithik wektu kanggo konsentrasi ing Inspirasi sing mung sawetara dina. Iki luwih wedi aku.

Nanging delengen Bentley sing menehi dhuwit kanggo menehi sertifikat sing diakoni dening Bentley Institute kanggo sing njupuk seminar. Kajaba iku, sampeyan bisa ninggalake wong-wong sing kasedhiya online supaya bisa ditemokake minangka akeh, sing menehi nilai luwih penting tinimbang menit 25 konferensi urip.

Jinis seminar

Ana telung jinis:

Ing laku apik

Disedhiyakake dening profesional infrastruktur saka saindhenging donya, sesi kasebut nyedhiyani perspektif proyek babagan praktik paling apik kanggo desain, konstruksi, lan operasi saka jinis proyek infrastruktur tartamtu, kalebu seri seminar ing saben ngisor Topik: kreteg, cadastre lan pengembangan tanah, komunikasi, perusahaan listrik lan gas, pertambangan lan logam, minyak bumi, gas, sektor rel lan transit, jalan, air, lan air limbah.

Babagan produk Bentley

Disedhiyakake dening eksekutif prodhuk produk Bentley lan dirancang kanggo para pengguna saiki lan mangsa saiki, sesi-teknologi kasebut fokusake fitur anyar lan kemampuan portofolio perangkat lunak V8i kanggo infrastruktur lingkungan.

Lan banjur?

Ora desain ala sing wis diwenehi antarmuka Aja disambungake, malah planggaran javascript wis musna kanggo nemen saka ora nyoba uga ing browser beda lan aku perlu nggunakake Safari ing fungsi kuwi. Aku seneng Chrome nanging Safari tau gagal ... durung, malah nggunakake IE biaya kanggo mbukak "Register" sing ngilingake kula saka carane majeng punika tombol wengi lan penyakit mung Melquiades bisa waras ing Macondo bisa sehen browser ... utawa sandi neuron.

Nindakake urutan miturut kolom header lan dadi weruh saka jendhela popup paling ngganggu. Sanajan sambungan sing stabil banget ing Amerika Serikat, fungsi ora bisa dirancang khusus kanggo jinis pangguna iki. Luwih akeh seneng 512 lan cukup, paling uga bisa ngatasi masalah pandhuan dhasar kanthi dhuwit kurang luwih lan pesen luwih apik kanggo ora kelangan kesabaran.

We are sorry, sawetara kesalahan wis dumadi!

Kesalahan wis dicathet lan bakal dideleng dening staf teknis kita. Ing sawetoro wektu nyoba nyuwun panjaluk maneh utawa Tulis / Hubungi kita kanggo opsi pitulungan luwih lanjut.

Saliyane iku, fungsionalitas godhong akeh sing dikarepake, sanajan bisa ndhaftarake awan email teka menyang tray lan sawetara dina sawise njaluk ngapura ora bisa diwenehake, nanging sawise ngerti kekuwatane webmaster, kekayaan informasi kompensasi.

Panelusuran bisa rampung dening "kabeh", "urip" lan malah "on demand". Banjur dhaftar bisa diurut kanthi judhul, miturut tanggal, organisasi utawa tema.

disambungake seminar 2009

Punika conto seminar ing wilayah geospasial:

Seminar

Organisasi Tanggal

Spasial ora khusus

Microsoft Corporation Juni 24

Outlook Pemerintah

Bentley Julio 1,

Kutha ing Prague Urban Base Peta

T-Mappy Julio 15,

Njamin Precision lan Akurasi ing Pemetaan Registrasi lan Implementasi Cadastral

Bentley Julio 29,

Preparation of Plans Master Using Maps Base Scientific

Gkk Town Planning and Architectural C Sept 9,

3D City GIS

Bentley September

Maintenance of Public Space, Geospatial Information for Asset Management

Oranjewoud BV Oktober

Real Estate lan GIS: Tampilake Me the Money!

Landa Listrik Real Estate (NS Poort) Oktober

Nggabungake Informasi Geospasial ing Lingkungan Enterprise

Bentley Oktober

Nggunakake ESRI GIS Data ing Lingkungan Engineering

Port of Long Beach Nopember

Leveraging ESRI Informasi ing Bentley Engineering Workflows

Bentley Nopember

Memanfaatkan Teknologi Pemodelan Kanggo Nggawe Mumpuni lan Ngubah Desain

KASL Consulting Engineers Nopember

Nglamar GIS Data kanggo Peta Video Radar

Federal Aviation Administration Nopember

Kene sampeyan bisa ndeleng liyane saka seminar.

Ya, kaya sing wis katon, kabeh padha ing basa Inggris (kaya ceramah). Ayo ndeleng yen kanca-kanca kita saka Amsterdam utawa Meksiko mimpin layanan jinis iki kanggo pamicara Spanyol, saiki sing wis diumumake Daya Sipil kanggo Spanyol lan Power Civil kanggo Latinamerica.

Saiki aku wis ndhaftar ing wiwitan, kanggo narik kesimpulan banjur rasa ala webmaster kanggo gabungke aspx karo javascript kanggo kéwan ora njupuk adoh, sanajan aku wis njupuk Adrenalin.

Ah ... Adrenalin: éca!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.