Bentley Cadasatre: beda karo Bentley Peta lan Peta Daya

Saka Microstation Geographics ing 2004, proyek kasebut dikenal minangka XFM, sing kalebu kemampuan XML ing format sing padha karo V8. Sawise versi 8.9 dikenal minangka XM Bentley discontinue Geografi lan launches Bentley Map, asap sing beda ing penanganan data, sanajan kanthi cara sing padha logika operasi.

Saiki ora bisa ditemokake migrasi, kanggo iki aku nggawe prabédan antarane telung kasedhiya program ing baris, emphasizing ing ngono ing Cadastre, minangka alternatif sing menarik kanggo manajemen parcel.

Bentley Peta: Versi lengkap, sing ngemot kurang saka $ 1,500 karo syarat sing nggunakake "kaya kuwi" mbutuhake lisensi Microstation (luwih saka $ 4,000). Iku becik kanggo wong-wong sing duwe lisensi Microstation lan mung sing dilakoni mung ngleksanakake wilayah geospasial utawa sing wis ninggalake proyek kanthi skema Geografis.bentley cadastre

Iku ora dadi tujuan postingan iki kanggo ndeleng apa Bentley Map, sing ing antarane bab liya bisa ngasilake PDF 3D lan malah ndhukung printer 3D, kita bakal weruh dina liyane; Kene sampeyan bisa ndeleng luwih saka Peta Bentley

Bentley Hotel: bentley cadastreIki minangka adaptasi Bentley Map, kanthi fungsi dhewe kanggo panggunaan parcel, sawetara sing dijupuk saka Survey Geopak lan rutin topologi anyar sing diimplementasi saka XM. Liyane utawa kurang (kurang luwih) alat sing menehi ESRI ing extension Analyst Survey, (Survey Editor, Cadastral Editor) lan Cadastral Fabric. Biaya kurang saka $ 2,000 nanging kaya Peta Bentley, sampeyan butuh lisensi saka Microstation.

Antarane rutinitas sing wis ana, lan sing ora teka karo Peta Bentley yaiku:

Edisi COGO Nggawe data
-Tutupi angka
-Cara Digitizer
-Minangka baris karo judhul
- Kurva cetha
-Minangka baris kanthi defleksi
-Minangka busur non-tangen
-Insert tangent
-Charge dening nilai
-Gagal kanthi topologi
-Pindhah saka poligon
-Delta XY
-Direksi lan jarak
-Minangka wates
-Ketik liwat vertices
-Kaping topology saka linework
-Kaping topologi saka simpul
- Nggawé topologi saka poligon sing ora ana hubungane
-Pindhah menyang linework
Sizing Manajemen tanah
-Linear Adjustment
- Pemetaan umum
- Pemetaan Langsung
-Sunting Gambar
-Pasang Input
-Auto-label saka teks
-Division saka plot saka wilayah ditetepake
-Division of parcels ing wilayah sing padha
-Plot klompok
Interoperability Sing ora kalebu Peta Bentley
- Ngirim XML tanah
-Pindhah XML Land
Kanggo alasan sing jelas tegese kontrol topologi ora kalebu ing Coordinate Utilities:
-Wong warp
-Warp kabeh (minangka pager)
-Saiki persiyapan
-Apa ing keperluan warp gratis

Kene sampeyan bisa ndeleng luwih saka Bentley Cadastre

Peta Bentley Power: Iku jenis versi ekonomi, kayadene AutoCAD lite, kepiye nggoleki meh kabeh sing ndadekake Bentley Map, biaya kurang saka $ 1,500 lan ora butuh lisensi Microstation amarga wis disertakan. BentleyPowerMap_Highlights Iki becik kanggo wong-wong sing ora duwe lisensi Microstation lan bakal nggawe akuisisi kanggo pisanan utawa luwih cilik, kerjane kanthi cara sing padha Daya Sipil.

Termasuk kabeh sing nggawa Bentley Map, nganti warpeos gila yen Cadasatre ora nggawa, lan kaya Bentley Map, ora nggawa apa-apa saka kamulyan sing menehi Cadastre.

Kelemahane babagan Bentley Map ana ing cara operasi lisensi:

- Sampeyan ora bisa mbukak aplikasi liyane Kaya aku yen aku mlaku karo lisensi Microstation normal, maksudku aplikasi Engineering kaya Geopak, Inroads, desain struktural (Staad / RAM), desain hidrosanialis, Arsitektur, tetanduran.

-Aku uga nyatakake yen sampeyan ora bisa mbukak luwih saka siji aplikasi pihak katelu, sanajan aku ora ngerteni watesan iki yen babagan rutinitas digawe ing API Microstation utawa sawetara daya sing diundhuh saka swarga katelu, sing dadi rasul.

- Banjur ing penanganan 3D, sanajan ora kalebu kemampuan 3 Dimensi, dianggep sampeyan ora bisa nggawe animasi.

Kene sampeyan bisa ndeleng luwih saka Power Map.

Kesimpulan:

  • Kanggo kotamadya: Powermap becik kanggo alasan rega.
  • Kanggo proyek kadaster nasional, Bentley Cadastre.
  • Kanggo proyek gedhe sing bakal nggawe GIS ora mung paket, Bentley Map.
  • para ngleksanakake: Wong ngarani aku XD

Saka 2011, Bentley Peta V8i kalebu Bentley Cadastre lan perubahan peta Skema Daya.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.