Bentley mungkasi cahya sejati

Awal taun iki, Bentley ngumumake akuisisi HevaComp, pangembang piranti lunak CAD ing bidang Teknik Elektro. Kanthi Heva iki diselehake ing kondisi sing luwih apik nganti saiki wis meh ora bisa ditempatake ing Inggris, Amerika Serikat lan sawetara negara Eropa, tansah minangka alat tambahan kanggo desain CAD, nanging tanpa integrasi lengkap amarga perlu kanggo ngekspor file menyang DXF kanthi asil final, tanpa sambungan basis data sing bisa rampung karo alat sampeyan.

Senajan kita kudu ngakeni bilih ing lapangan kang banget apik, ngasilaken gambar lan laporan related kanggo konsumsi energi saka bangunan, emisi gas, panas, sistem keamanan lan akeh angger related kanggo subyek. Uga desain mekanik, kalebu ductwork, kabel, pencahayaan, pasokan daya tegangan dhuwur lan animasi 3D.

gambar

Nggolek Bentley

Kaping pisanan, mesthi Bentley ngrampungake proses akuisisi teknologi kanggo integrasi BIM sing versi 8.11, sing dikenal minangka Bentley Athens, intine.

Banjur, aspek sing menarik yaiku lampu ing wektu nyata. Miturut iki, tegese, manawa piranti animasi 3D paling akeh nangani cahya kaya kamera; ora ana hubungane karo desain listrik sing nuduhake cahya rancangan nanging uga mikir babagan presentasi.

Ketoke, karo Bentley iki bakal nyediakake cahya nyata, karo kang sampeyan bisa muter karo jumlah lamps, voltase, ora tabungan Ponggawa cahya, nalika iku bakal migunani kanggo operasional lan mbangun bagéyan saka prosès elektrokimia.

gambar

Apa Bentley apa karo HevaComp

Dina iki announced Christine Bayrn project aktif kanggo nggabungake tim multidisciplinary mimpin dening Noah Eckhouse kanggo nyedhiyani solusi engineering, arsitektur lan energi kriteria sokongan energi, kurang emisi gas rumah kaca ... tetep baris saka gambar anyar presented pungkasan taun "Teknologi kanthi pendekatan kelestarian lingkungan"

Ngomentari Bukak saka grup anyar, CEO Greg Bentley Said, "Nyiptakake Performance Building anyar Group kita underscores prasetya long-term Bentley System kanggo nyediakake solusi lunak lengkap kanggo nggondheli infrastruktur. Iku bakal nggawe kasedhiya nomer akeh saka Highly terpadu, lunak pribadi majeng Sing arsitek, engineers, lan Consultants kurang-karbon bisa masang kanggo alamat nambah dikarepake Tambah kanggo bangunan dirancang Kanthi kinerja ing atine singgat. Iki bangunan luwih-Performing bakal luwih ENERGY lan banyu-efisiensin, bakal emit sampah coal kurang, lan bakal luwih aman kanggo operate lan karya utawa manggon ing. "

Koyone Bentley ngarepake kanggo ngedol produk luwih saka ing "arsitektur" cat cahya nyata, lan nggoleki kanggo nyedhiyani solusi kanggo loro desain terpadu electrical engineering, lan construction lan pangopènan insurance bangunan.

Kita bakal weruh apa sing kedadeyan, saiki ing kaca HevaComp, adoh saka ngumumake sing diduweni dening Bentley, ana kesempatan kanggo pangguna produk "apik karo demo" bisa kerja apik.

Hey Gregg, tuku Manifold lan kita ngomong.

🙂

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.