Bentley Map, pengarep-arep kanggo Be Together

Aku mung nampa undhangan kanggo rawuh ing Be Together, sawijining acara sing narik kawigaten ekspektasi, mula misale jek yen krisis ekonomi disetel lan kita kudu ngaktifake kesempatan maneh.

dadi bebarengan

Paling apik

Kanthi krisis global, taun pungkasan Bentley ngluncurake online seminar lan ngiwa kanggo mburi Dadi inspirasi. Iku ora dadi gagasan ala, nanging ing laku sampeyan bakal kelangan kontak kasebut karo peserta pameran, nalika sampeyan nggoleki ing pungkasan lan takon topik-topik tartamtu sing ora dicritakake ing narasi. Elinga yen acara tahunan ora mung kanggo nampilake warta, nanging uga kanggo ningkatake wutah merek. Ing kasus Sistem Informasi Geografis, ora bisa tuku program online, amarga implementasine, latihan lan dhukungan iku aspèk sing perusahaan bisa ngenali ing tingkat kepercayaan lan kepraktisan tartamtu. Ing jaman panyambungan iki, sesambungan kasebut dibangun ing acara kasebut, kontak sing ditampa sawisé ditemokake ing blog lan akrab disedhiyakake karo komunitas online utawa jaringan sosial, misale jek kerja.

Ana kabeh seminar online, apik sing bisa ndeleng ing sembarang wektu, nanging ing laku wis ketemu sing sing sing arep kanggo acara kita pangarepan, mamang lan confusions kang kita manawa kita bakal ing patang dina saka acara . Lan, minangka tanggepan, mbok menawa apa sing wis dideleng saka pengalaman kasebut, Be Together diluncurake, karo para pengguna komunitas wis njaluk:

  • Panuntun produk interaktif
  • Konferensi lan demonstrasi langsung
  • Test area
  • Babak meja lan forum tema

Kabeh, karo apa sing ora bisa dilakoni taun kepungkur, ningali pasuryan.

Pengarepanku

Sesarengan wonten ing sapérangan proyèk ingkang gegandhèngan ESRI, Manifold lan Bantley Peta, aku duwe sawetara pitakonan sing spesifik sing dakkarepaké. Dhasar babagan interoperability, lan alasan kenapa ora digunakake kanggo kula, nanging emphasis iki ing pitakonan iki:

Yen aku pangguna Microstation, seneng banget saka versi SE, aku bisa ngerti innards Geographics lan GeoWeb Publisher, Carane iku bisa kanggo biaya kula dadi luwih mangertos proses mili Bentley Map?

Ing kesempatan liyane, interlocution saya karo Pemasaran Geospatial, ing kasus iki aku tertarik karo teknis mung ing dialog sederhana:

-Pirsani, iki proyekku, aku ora arep nggunakake GeoWeb Publisher utawa Project Wise, mung PowerMap:

Aku pengin saka awal, kanggo nggawe skema xfm, karo telung kategori: Cadastre, Ordination, Cartography

- Ing lapisan cadastral aku pengin nggawe lapisan sing disebut Parcels

-Aku pengin nambah atribut papat: Kunci cadastral, status pajak, wilayah lan foto

- Saiki aku pengin nggawe kunci sing adhedhasar topeng, status pajak adhedhasar domain Boolean, wilayah sing miturut pitungan dinamis, foto miturut hyperlink.

- Kanggo lapisan cadastral aku pengin nggawe operasi sing bakal ngunggahake panel kanggo nyimpen data, lan uga ngowahi. Uga nggawe link karo Tabel akses, ngendi tombol kadastral cocog.

-Dadi aku pengin nggawe pangguna jeneng Catastro, sing njupuk fitur-fitur kasebut lan katon ing wit Command Manager.

Aku wis nyoba, nanging aku pengin ndeleng saka scratch, amarga ana ing aliran sing ora bisa ing siji stroke, sing liyane ya, lan ing sawetara kasus iku menempati katelu. Mungkin iki bodho, nanging yen aku bisa ngerti, aku bakal seneng lan aku bakal bisa ngrampungake liyane adhedhasar conto.

Sawise kuwi, aku menyang pitakonan sabanjure:

Apa ora ana tutorial sing njelasake iki kanggo wong biasa kanggo ndeleng sing Peta Bentley ora ing sisih liyane srengenge?

n298551375479_2717 Apa wae sing dikarepake, aku arep menehi jawaban marang blog, kanggo wong-wong sing nandhang hukuman sing padha utawa duwe pangarep-arep karo piranti lunak jinis iki.

Nalika

17 kanggo 20 Mei 2010
Ing Philalelphia, Pennsylvania
Kene sampeyan bisa ngetutake ing Facebook

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.