Bentley kanggo Saiki Microstation Athens V8i

bentley athens

Kaajab, Mugi, kang ngarep-arep akeh wong, kang wis resmi presented 8i versi dikenal minangka Bentley Athens, ing ngendi iku wis wiwit sing Bentley wis nandur modal pangarepan saka gagal karo versi Mozart announced wiwit Bukak saka V8 ing 2004 nyoba.

Iki bakal kedadeyan ing rong acara ing dina sing padha: dina ing Philadelphia sore lan sore konferensi pers liwat Live Meeting karo glod tekan brodcast nganti 90 menit.

Apa:

Kabeh umpetaken konco banner ireng, kaya apa nuduhake kula Keith ing versi "Lah ing kula lan ora tutul kula", kang ana Toronto ing 3D ing wektu sing ana "macem" nanging ing memori saka laptop ambruk minangka misteri yen sampeyan wis diwenehi luwih saka 50 mg viagra ... hehe

Nalika:

Kamis, Nopember 6, 2008 ing 9: 30, Waktu Wétan ing Amerika Serikat. Nalika acara Philadelphia bakal saka 1: 30 kanggo 6: 15 sore.

Sing:

Key Bentley bakal dadi presenter

bentley athens

Ing pendapat kula, pamindhahan saka V8 menyang Atena bakal paling sethithik kanggo aspèk iki:

3D ... Iku tegese senajan wis kualitas Rendering lan speed ... 9c Integrasi DirectX lan Open GL, uga kamungkinan kanggo dadi siji liyane karo Google Earth lan SketchUp!, Layanan OGC ... hore!, Nyambung menyang WFS dadi saka Manifold utawa ArcServer.

XML ... Nglakoni smokes XFM (Modeling Model sing Bisa Dipupil) sing nganti saiki katon ing Bentley Map, bakal nduduhake konektivitas sing luwih apik kanggo database lan integrasi karo Project Wise ing cara kurang cavemen. Ing bidang geospasial, paningkatan asil output Geo Web Publisher sing sanajan saiki maos wangun file, dwg ... iku isih kurang ngganggu iDPR

DWG ... Atena kudu maca lan nulis babagan dwg, sing wis rampung dening V8 nanging tanpa considering format manca.

Kanggo ndhaftar kanggo konferensi online iki link:

https://www.livemeeting.com/cc/bentley/join?id=PW4H8H&role=attend

Wong-wong iki uga nyedhiyakake nomer kanggo panggilan bebas pulsa ing konferensi, kalebu salah sijine saka Spanyol: 900987034, Meksiko: 0-018664037413, Argentina: 08006661537.

Aku pitutur marang wong-wong mau ana sabanjuré minggu, nanging release iki pompous, mesthi kita bakal weruh asil konkrit ing konferensi taunan ing Mei taun sabanjuré ... lan yen insurance sing maca ijin kirim ... kita uga weruh ana.

gambarPungkasane, dheweke nduwe jeneng V8i, sing ngelingake kita marang V7j nanging kita wis weruh sawetara panemu.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.