#BIM - Kursus Revit Autodesk - gampang

Gampang ndeleng pakar duwe omah - diterangno langkah demi langkah

Sinau AutoDesk Revit kanthi gampang.

Ing kursus iki sampeyan bakal sinau konsep babagan Revit langkah demi langkah nalika nggawe omah;

  • Konstruksi konstruksi ing rencana lan dhuwur,
  • Dhasar, tembok lan papak mezzanine,
  • Pintu lan windows,
  • Bumbung,
  • Sizing,
  • Rincian konstruksi lan tata letak kanggo nyithak,
  • lan liyane ...

Kursus kasebut kalebu file lan perpustakaan sing digunakake ing kursus kanggo nindakake apa sing ditampilake ing video.

Kabeh kursus diterapake ing konteks siji miturut metodologi AulaGEO.

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.