#BIM - Desain Baja Lanjut

Sinau desain struktural nggunakake piranti lunak Advanced Steel Design.

  • Rancang bangunan lengkap
  • Dhasar, kolom struktural
  • Balok, rincian
  • Nomer
  • Rencana lan desain

Pendhidhikan nerangake babagan interpretasi gambar struktural lan kepiye bisa ditindakake kanthi modhisi telung dimensi. Nerangake babagan carane nggawe desain cetak lan mboko sithik ngerti kabeh perintah unsur struktural.

Kursus kasebut kalebu file sing digunakake ing kursus kanggo nindakake apa sing ditampilake ing video.

Kabeh kursus diterapake ing siji proyek.

Informasi liyane

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.