Desain Lanjut saka Baja Beton lan Struktural sing Ditetepake

Sinau desain baja beton lan struktural sing diperkuat kanthi nggunakake piranti lunak Revit Structure lan Advanced Steel Design.

  • Desain beton sing dikuatake kanthi nggunakake struktur revit
  • Desain struktural nggunakake Advanced Steel

Pendhidhikan nerangake babagan interpretasi gambar struktural lan kepiye bisa ditindakake kanthi modhisi telung dimensi. Nerangake babagan carane nggawe desain cetak lan mboko sithik ngerti kabeh perintah unsur struktural.

Informasi liyane

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.