Diploma - Pakar MEP BIM

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing minat karo bidang desain elektromekanis, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian ngerti piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi desain struktural ing siklus desain, analisis lan disposisi asil sing beda kanggo fase proses liyane.

Tujuan:

Mbangun kapabilitas kanggo desain, analisis, lan koordinasi sistem pipa, listrik, lan elektromekanik (HVAC). Kursus iki kalebu pembelajaran Revit, piranti lunak sing paling akeh digunakake ing bidang prasarana BIM; uga panggunaan alat sing informasi kasebut gegandhengan karo fase proses liyane kayata NavisWorks. Kajaba iku, kalebu modul konseptual kanggo ngerti kabeh siklus manajemen infrastruktur miturut metodologi BIM.

Kursus kasebut bisa dijupuk kanthi mandiri, nampa diploma kanggo saben kursus nanging «Diploma Ahli MEP BIM»Mung diterbitake nalika pangguna wis njupuk kabeh kursus ing itinerary.

Keuntungan nglamar rega Diploma - Pakar MEP BIM

  1. MEP - Sistem pipa ……. USD  130.00  24.99
  2. MEP - Sistem listrik ……… .. USD  130.00 24.99
  3. MEP - Sistem HVAC ……………. USD  130.00 24.99
  4. Metodologi BIM …………………… .. USD  130.00 24.99
  5. BIM 4D- NavisWorks ………………. USD  130.00 24.99
  6. Penemu Nastran …………………… .. USD  130.00 24.99
Deleng rinci
metodologi bim

Cara lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
navisworks

Kursus BIM 4D - nggunakake Navisworks

Sugeng rawuh ing lingkungan Naviworks, alat kerja kolaborasi Autodesk, sing dirancang kanggo manajemen proyek ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
nastran

Kursus Nastran Penemu

Penemu Autodesk Nastran minangka program simulasi numerik sing kuat lan kuat kanggo masalah rekayasa. Nastran yaiku mesin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
plumbing bim

Revit Kursus MEP - Instalasi Pipa

Nggawe model BIM kanggo instalasi pipa Apa sing bakal sampeyan sinaoni Kerja bareng ing proyek multi-disiplin sing ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit hvac

Revit Kursus MEP - Instalasi Mekanik HVAC

Ing kursus iki, kita bakal fokus ing panggunaan alat Revit sing nulungi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
milih

Revit Kursus MEP kanggo Sistem Listrik

Kursus AulaGEO iki mulang babagan panggunaan Revit kanggo model, ngrancang lan ngitung sistem listrik. Sampeyan bakal sinau ...
Deleng liyane ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.