Kursus BIM - Metodologi kanggo koordinasi konstruksi

Konsep BIM lair minangka metodologi standardisasi data lan operasi proses Arsitektur, Teknik lan Konstruksi. Sanajan penerapane ngluwihi lingkungan iki, pengaruh sing paling gedhe yaiku amarga akeh kebutuhan kanggo transformasi sektor konstruksi lan tawaran aktor liyane sing ana ing rantai nilai pemodelan jagad fisik menyang infrastruktur cerdas.

Kursus iki wis dikembangake kanggo level konseptualisasi pangguna sing minat karo transformasi proses sing ana gandhengane karo transformasi wilayah kasebut, miturut premis:

BIM dudu piranti lunak. Iki minangka metodologi.

Apa sing bakal disinaoni?

  • Metodologi Pemodelan Informasi Bangunan (BIM)
  • Dhasar BIM
  • Aspek peraturan
  • Lingkup, standar lan penerapan metodologi BIM

Sapa iku?

  • Manajer BIM
  • Model BIM
  • Arquitectos
  • Ingenieros
  • Tukang bangunan
  • Inovator ing proses

AulaGEO nawakake kursus iki nganggo basa español. Kita terus ngupayakake nawakake tawaran pelatihan paling apik ing kursus sing gegandhengan karo desain lan seni. Cukup klik link kanggo mbukak web lan ndeleng konten kursus kanthi rinci.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.