Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, Ansys lan Simulasi (3/3)

Creo minangka solusi 3D CAD sing mbantu sampeyan nyepetake inovasi produk supaya sampeyan bisa nggawe produk sing luwih cepet. Gampang sinau, Creo njupuk sampeyan kanthi lancar saka tataran desain produk paling awal nganti manufaktur lan liya-liyane.

Sampeyan bisa nggabungake fungsi sing kuat lan bukti karo teknologi anyar kayata desain generatif, kasunyatan ditambah, simulasi wektu nyata, lan manufaktur aditif. lan IoT supaya luwih cepet, nyuda biaya, lan ningkatake kualitas produk. Jagad pangembangan produk obah kanthi cepet, lan mung Creo sing nawakake alat transformatif sing dibutuhake kanggo nggawe kauntungan kompetitif lan entuk pangsa pasar. Kursus kalebu: Analisis Truss, Beam Bridge, Dampening Vibration, Beam Cantilever, C Channel, Efek Gesekan, Gerakan Projectile, Analisis Termal.

Apa sing bakal dipelajari siswa ing kursus sampeyan?

  • Analisis Elemen Terbatas Nggunakake Balok, Jembatan, Truss, C-Channel lan Struktur sing padha
  • analisis termal
  • gerakan proyektil

Apa ana syarat utawa prasyarat kanggo kursus kasebut?

  • Kawruh dhasar piranti lunak CAD

Sapa target siswa sampeyan?

  • Insinyur Sipil
  • Insinyur mekanik
  • Tukang bangunan
  • Penyayang CAD / BIM
  • Model 3D

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.