Arsip kanggo

bim

GRAPHISOFT ngembangake BIMcloud minangka layanan kanggo kasedhiyan global

GRAPHISOFT, pimpinan jagad babagan ngrampungake solusi piranti lunak informasi model (BIM) kanggo arkitek, wis nggayuh kasedhiyan BIMcloud minangka layanan ing saindenging jagad kanggo mbantu arsitek lan desainer kolaborasi kanggo owah-owahan saiki kanggo kerja saka omah ing omah Ing wektu sing angel iki, diwenehake kanthi gratis sajrone 60 dina pangguna kanggo pangguna ARCHICAD liwat toko web anyar. BIMcloud minangka…

Kutha abad kaping 101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur minangka kebutuhan umum saiki. Kita asring mikir kutha-kutha cerdas utawa digital ing konteks kutha-kutha gedhe sing akeh penduduk lan akeh kegiatan sing ana gandhengane karo kutha-kutha gedhe. Nanging, papan-papan cilik uga butuh prasarana. Faktor ing kasunyatan manawa ora kabeh wates politik mungkasi ing garis lokal, ...

Ilmu Geomatik lan Ilmu Bumi ing taun 2050

Gampang prédhiksi apa sing bakal kelakon sajrone seminggu; agenda biasane disetel, kanggo pirang-pirang acara bakal dibatalake lan kedadeyan liyane bakal kedadeyan. Prediksi apa sing bisa kedadeyan sajrone setaun malah setaun biasane digawe ing rencana investasi lan biaya protelon beda-beda sithik, sanajan prelu ngeculake ...

Geofumadas - tren ing wayahe digital iki

Kepiye Cara Digital Ngrungokake Tantes Teknik Sampeyan Sambungake data data sing ora mung dirembug, dheweke uga mlaku ing proyek konstruksi. Meh kabeh profesional rekayasa, arsitektur lan konstruksi (AEC) fokus golek cara anyar kanggo nambah margin lan nyuda tanggung jawab ...

Kembar Digital - Falsafah kanggo revolusi digital anyar

Setengah saka wong-wong sing maca artikel iki dilahirake nganggo teknologi ing tangane, wis biasa karo transformasi digital minangka kasunyatan. Ing sapérangan liyane kita sing nyekseni kepriye umur komputer teka tanpa njaluk ijin; nendhang lawang lan ndandani apa sing ditindakake dadi terminal, kertas utawa terminal primitif saka ...

Nemtokake Konsep Geo-Engineering

Kita manggon ing wayahe khusus ing confluence disiplin sing wis dibagi kanggo pirang-pirang taun. Survei, desain arsitektur, gambar line, desain struktural, perencanaan, konstruksi, marketing. Kanggo menehi conto apa sing biasane ana arus; linear kanggo proyek sing gampang, iteratif lan angel kanggo ngontrol proyek miturut ukuran proyek kasebut. Dina iki, kaget ...

Paling apik BIM Summit 2019

Geofumadas melu salah sawijine acara internasional sing paling penting sing ana hubungane karo BIM (Gedung Informasi Maganement), yaiku European BIM Summit 2019, sing dianakake ing AXA Auditorium ing kutha Barcelona-Spanyol. Acara iki didhisiki dening Pengalaman BIM, ing ngendi sampeyan bisa duwe pemahaman apa sing bakal teka kanggo dina ...

GRAPHISOFT milih Huw Roberts minangka Direktur Eksekutif

Mantan eksekutif Bentley bakal mimpin fase salajengipun babagan pertumbuhan strategis perusahaan; Viktor Várkonyi, CEO saka GRAPHISOFT kanggo mimpin Divisi Perencanaan lan Desain Grup Nemetschek. BUDAPEST, 29 Maret 2019 - GRAPHISOFT®, panyedhiya solusi solusi piranti lunak kanggo arsitek lan perancang Bangunan Informasi Pemodelan, ...

Apa gunane kembar digital ing konstruksi

Kabeh sing ngubengi kita dadi digital. Tèknologi canggih kayata kecerdasan buatan lan Internet of Things (IoT) tansaya dadi bagian penting ing saben industri, nggawe pangolahan luwih cepet lan luwih efisien tinimbang biaya, wektu lan traceability. Pindhah menyang digital ...