Arsip kanggo

bim

Nemtokake Konsep Geo-Engineering

Kita manggon ing wayahe khusus ing confluence disiplin sing wis dibagi kanggo pirang-pirang taun. Survei, desain arsitektur, gambar line, desain struktural, perencanaan, konstruksi, marketing. Kanggo menehi conto apa sing biasane ana arus; linear kanggo proyek sing gampang, iteratif lan angel kanggo ngontrol proyek miturut ukuran proyek kasebut. Dina iki, kaget ...

Paling apik BIM Summit 2019

Geofumadas melu salah sawijine acara internasional sing paling penting sing ana hubungane karo BIM (Gedung Informasi Maganement), yaiku European BIM Summit 2019, sing dianakake ing AXA Auditorium ing kutha Barcelona-Spanyol. Acara iki didhisiki dening Pengalaman BIM, ing ngendi sampeyan bisa duwe pemahaman apa sing bakal teka kanggo dina ...

GRAPHISOFT milih Huw Roberts minangka Direktur Eksekutif

Mantan eksekutif Bentley bakal mimpin fase salajengipun babagan pertumbuhan strategis perusahaan; Viktor Várkonyi, CEO saka GRAPHISOFT kanggo mimpin Divisi Perencanaan lan Desain Grup Nemetschek. BUDAPEST, 29 Maret 2019 - GRAPHISOFT®, panyedhiya solusi solusi piranti lunak kanggo arsitek lan perancang Bangunan Informasi Pemodelan, ...

Apa gunane kembar digital ing konstruksi

Kabeh sing ngubengi kita dadi digital. Tèknologi canggih kayata kecerdasan buatan lan Internet of Things (IoT) tansaya dadi bagian penting ing saben industri, nggawe pangolahan luwih cepet lan luwih efisien tinimbang biaya, wektu lan traceability. Pindhah menyang digital ...