Arsip kanggo

bim

Robotika Logika Fuzzy

Saka desain CAD kanggo ngontrol piranti lunak siji Fuzzy Logic Robotics ngumumake presentasi versi pertama Fuzzy Studio ™ ing Hannover Messe Industry 2021, sing bakal dadi titik balik produksi robot fleksibel. ➔ Seret lan culake bagean CAD menyang kembare digital 3D sing digawe ...

Gersón Beltrán kanggo Twingeo Edisi 5

Apa sing ditindakake ahli geografi? Suwe-suwe kita pengin ngubungi protagonis wawancara iki. Gersón Beltrán ngomong karo Laura García, bagean saka tim Geofumadas lan Majalah Twingeo kanggo menehi perspektif babagan geoteknologi saiki lan masa depan. Kita wiwiti takon apa sing sejatine ditindakake dening Geographer lan yen - kaya akeh ...

Perspektif Geospatial lan SuperMap

Geofumadas ngubungi Wang Haitao, Wakil Presiden SuperMap International, kanggo ndeleng kabeh solusi inovatif ing ajang geospasial, sing ditawakake SuperMap Software Co., Ltd. 1. Coba critakake babagan perjalanan evolusi SuperMap minangka panyedhiya utama saka panyedhiya China GIS SuperMap Software Co., Ltd. minangka panyedhiya inovatif ...

Kutha abad kaping 101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur minangka kebutuhan umum saiki. Kita asring mikir babagan kutha sing cerdas utawa digital ing konteks kutha gedhe sing akeh pedunung lan akeh kegiyatan sing ana gandhengane karo kutha-kutha gedhe. Nanging, papan cilik uga butuh prasarana. Faktor kasunyatan manawa ora kabeh wates politik pungkasan ing garis lokal, ...

Ilmu Geomatik lan Ilmu Bumi ing taun 2050

Gampang prédhiksi apa sing bakal kedadeyan sajrone seminggu; agenda biasane ditarik, suwe-suwe acara bakal dibatalake lan kedadeyan liyane sing ora dikarepake bakal muncul. Prédhiksi apa sing bisa kedadeyan ing sewulan malah setaun biasane digawe ing rencana investasi lan biaya seprapat beda-beda sithik, sanajan sampeyan kudu ...

Geofumadas - tren ing wayahe digital iki

Cara Nggawe Digital Bisa Nggawe Tantangan Teknik Lingkungan data sing gegandhengan ora mung ngomong babagan masalah iki, nanging uga ana ing proyek konstruksi sampeyan. Meh kabeh profesional teknik, arsitektur lan konstruksi (AEC) fokus kanggo golek cara anyar kanggo nambah wates lan nyuda tanggung jawab ...

Kutha digital - kepiye kita bisa nggunakake teknologi kaya sing ditawakake SIEMENS

Wawancara Geofumadas ing Singapura karo Eric Chong, Presiden lan CEO, Siemens Ltd. Kepiye supaya Siemens nggawe luwih gampang jagad duwe kutha sing luwih cerdas? Apa penawaran utama sampeyan sing ngaktifake iki? Kutha ngadhepi tantangan amarga ana owah-owahan sing ditindakake dening megatren urbanisasi, perubahan iklim, globalisasi lan demografi. Ing kabeh kompleksitas, dheweke ngasilake ...

Digital Twin - Filsafat kanggo revolusi digital anyar

Setengah saka wong sing maca artikel iki lair kanthi teknologi, wis biasa karo transformasi digital. Ing setengah liyane, kita minangka salah sawijine sing nyekseni babagan kepiye umur informasi tanpa njaluk idin; nendhang lawang lan ngowahi apa sing dadi buku, kertas utawa terminal primitif ...

Paling apik BIM Summit 2019

Geofumadas melu salah sawijining acara internasional sing paling penting sing ana gandhengane karo BIM (Bangunan Informasi Maganement), yaiku KTT BIM Eropa 2019, sing dianakake ing Auditorium AXA ing kutha Barcelona-Spanyol. Acara iki didhisiki karo Pengalaman BIM, supaya bisa duwe pemahaman babagan apa sing bakal kedadeyan sajrone dina ...