BitCAD, sing luwih murah AutoCAD

gambar BitCAD salah siji saka akeh pilihan sing metu saka inisiatif IntelliCAD, sing ngidini sampeyan duwe alat CAD, kaya sing dianggo AutoCAD, nanging kanthi biaya sing murah.

IntelliCAD yaiku salah sijining organisasi pendiri Open Design Alliance, digawe kanggo ngembangake lingkungan rancangan sing dibantu komputer sing paling apik yaiku kanggo meksa AutoDesk kanggo miwiti AutoCAD Lite supaya saingan en rega. Perusahaan sing digandhengake karo IntelliCAD mbayar ragad kanggo akses menyang perpustakaan pangembangan lan bisa ngedol produk-produk kasebut. macem-macem kanggo milih ing antarané Bricscad, CADopia, BitCAD, CADian, progeCAD, MicroSurvey CAD lan IntelliDesk.

bitcad Saiki, Brics, pangembang saka BitCAD wis ngleksanakake strategi marketing banget kreatif. Kita nimbang ing negara-negara Hispanik ing ngendi akeh institusi ngkritik biaya dhuwur saka piranti lunak komersial, jinis solusi kasebut kudu dipromosikake sing liwat 315 Euros nanging kanthi meh kabeh fungsi AutoCAD.

We go paling ora telung ciri:

Gampang nggunakake lingkungan

Meh kabeh solusi Output IntelliCAD nangani lingkungan kerja sing padha, baris perintah, blok perpustakaan, shx fonts, rutin AutoLisp lan uga format dwg pribadhi kanggo nggarap gaya AutoCAD. Iki apik banget amarga ngidini kita nyepetake kurva pembelajaran para pamireng karo piranti lunak CAD paling populer ing saindenging donya.

bitcad

Iku luwih murah lan luwih apik tinimbang AutoCAD Lite

Kanggo kotamadya utawa perusahaan cilik utawa pusat pelatihan, tinimbang nganggo lisensi bajak laut, solusi kaya BitCAD luwih apik amarga bakal menehi fitur sing mbutuhake biaya sing murah ... malah kanggo pangguna sing nggoleki umur download gratis AutoCAD.

Antara kaluwihan paling apik babagan AutoCAD Lite yaiku kamungkinan gadhah lisensi ngambang, lingkungan 3D, kompatibel karo kabeh format dwg saka versi 2.5, kamungkinan pembangunan, ndhukung AutoLisp, pratinjau blok, ActiveX karo editor terintegrasi, antara liya.

Dhukungan lan sokongan

Senajan ana piranti CAD gratis, kauntungan saka BitCAD yaiku perusahaan sing nduweni tanggung jawab kanggo kelanjutane. Dadi, sajrone lisensi, sampeyan uga bisa tuku layanan dhukungan ing Spanyol.

Lan yen wong luwih kasengsem ing BitCAD, ana pitakonan paling kerep:

  • 1 Sampeyan bisa nggunakake tablet digitizer nganggo BitCAD IntelliCAD V6?
  • 2 Bisa masang logo utawa foto ing format kayata BMP, JPG, lan liya-liyane?
  • 3 Bisa nganggo blok nganggo atribut ing BitCAD IntelliCAD V6?
  • 4 Apa Space Model lan Paper Space lingkungan padha karo AutoCAD®?
  • 5 Kompatibilitas karo prototip lan file konfigurasi
  • 6 Aku wis nggarap akeh taun karo konfigurasi PGPku dhewe.
  • 7 Bisa PLT file bakal generate?
  • 8 Bisa nganggo menu pribadi dhewe?
  • 9 Sampeyan bisa program ing Autolisp?
  • 10 Yen BitCAD IntelliCAD V6 dadi kuat, apa biaya 10 kurang saka AutoCAD?
  • 11 Apa BitCAD IntelliCAD V6 bisa nyithat manuver minangka tambahan printer?
  • 12 Apa kita Pusat Pengajaran, apa kita kudu ngajar CAD kanggo para siswa kita?
  • 13 Apa layar karya BitCAD IntelliCAD V6 bakal diowahi?
  • 14 Kompatibilitas karo standar pasar
  • 15 Sampurna solusi kanggo perusahaan.
  • 16 Konfigurasi minimal lan dianjurake.
  • 17 Ana masalah ing lingkungan jaringan digabungake karo BitCAD lan AutoCAD?
  • 18 Apa BitCAD IntelliCAD V6 setara karo AutoCAD® LT?
  • 19 Apa gaya ukuran sing ngemot lukisan nahan gambar ing BitCAD?
  • 20 Apa BitCAD IntelliCAD V6 kompatibel karo gambar saiki sing digawe ing AutoCAD®?
  • 21 Aku ora pengin ngobong wektu utawa dhuwit nyoba sinau piranti lunak CAD anyar

3 Balesan kanggo "BitCAD, AutoCAD sing luwih murah"

  1. Aku pengin bisa program iki gratis. Aku saiki nggunakake bitcad 6.4 nanging wis sawetara kasalahan, sanajan iku program banget. Mulane aku seneng njaluk 7 gratis ... apa ana cara kanggo njaluk?

  2. Pengalaman karo BitCAD iku elek banget. Aku miwiti ndhistribusikake lan aku kudu ngenteni dhuwit lan aku durung bisa mbalekake separo Bricsnet. Aku ninggalake distribusi amarga sawetara masalah sing prasaja banget karo peralatan sing kuat ora pernah ditindakake:
    1 Zoom banget alon
    2 Ora bisa nglacak file kasebut
    3 Ngganti font nalika ngimpor saka AutoCAD
    4 Iki dikunci ing saben wayahe karo file sing entheng
    5 Departemen teknik ora bisa ngrampungake masalah salah sijine klienku ing ndhuwur.
    Lan, meh kabeh kacepetan 50 dicantumake, sing paling akeh minangka dhasar minangka zoom alon sing nggawe program bisa dioperasi.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.