BlockCAD, kanggo ngelingake kita Lego

Minggu iki Google wis ngilingake kita sing meets Lego 50 taun, kekaisaran ekonomi sing lair saka idea saka tukang kayu, sing sawise geni sing numpes bèngkèl ing 1924 wiwit ngrancang bangunan anyar karo bagean cilik. Senajan ana pisanan tokoh kayu, iku kanggo mencet 1949 pasar nalika bêsik kang liyawektu kabeh play.

Lego asal saka tembung Denmark kaki godt, sing tegese "muter kanthi apik," lan kanggo bocah sing seneng duwe kapinteran, disaranake BlockCAD, program gratis sing bisa mbantu dheweke ngembangake kemampuan telung dimensi.

pamblokiran cad

Ing sawetara acara sing kedadeyan ing taun kepungkur, Hispabrick sing pertama saka 8 nganti 9 ing Desember 2007 dianakake ing Barcelona, ​​ing ngendi karya-karya sing nggumunake digawe karo potongan lego.

lego donya

2 Balesan kanggo "BlockCAD, kanggo ngelingake kita Lego"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.