BlockCAD, kanggo ngelingake kita Lego

Minggu iki Google ngelingake manawa Lego umure 50 taun, sawijining emporium ekonomi sing lahir saka gagasan tukang kayu, sing sawise ngobong bengkel ing taun 1924 wiwit ngrancang bangunan anyar kasebut kanthi potongan-potongan cilik. Sanajan wiwitane ana tokoh-tokoh kayu, nanging durung nganti taun 1949, potongan-potongan sing kita lakoni mengko bisa teka ing pasar.

Lego asal saka tembung Denmark kaki godt, sing tegese "muter kanthi apik," lan kanggo bocah sing seneng duwe kapinteran, disaranake BlockCAD, program gratis sing bisa mbantu dheweke ngembangake kemampuan telung dimensi.

pamblokiran cad

Ing sawetara acara sing kedadeyan ing taun kepungkur, Hispabrick sing pertama saka 8 nganti 9 ing Desember 2007 dianakake ing Barcelona, ​​ing ngendi karya-karya sing nggumunake digawe karo potongan lego.

lego donya

2 Mbales "BlockCAD, kanggo ngelingake Lego"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.