IMARA.EARTH wiwitan sing ngetung pengaruh lingkungan

Kanggo edisi kaping 6 saka Majalah Twingeo, kita duwe kesempatan kanggo wawancara karo Elise Van Tilborg, salah sawijining pendiri IMARA.Earth. Startup Walanda iki bubar menang Tantangan Planet ing Copernicus Masters 2020 lan setya karo jagad sing luwih lestari kanthi nggunakake lingkungan sing positif.

Slogane yaiku "Nggambarake dampak lingkungan sampeyan", lan nggawe data sensing jarak jauh kayata gambar satelit lan koleksi informasi ing lapangan kanggo njupuk informasi obyektif kanggo perencanaan, ngawasi lan evaluasi proyek pemugaran lanskap. Sawetara pitakon sing dibayangke ing wawancara diwiwiti kanthi durung mesthi Apa Imara.Earth? IMARA.earth, sing tegese stabil, kuwat lan kuat ing Swahili, khusus kanggo ngetung pengaruh lingkungan liwat seni crita supaya bisa ngrancang proyek, ngawasi lan nglaporake.

IMARA dudu perusahaan penginderaan jarak jauh konvensional utawa perusahaan komunikasi.

IMARA. Bumi lan kabutuhan sing motivasi digawe. Elise lan timnya ujar manawa dheweke nyadari jumlah data sing kasedhiya ing organisasi lan ora digunakake kanthi bener, nggunakake 100% saka potensine. Amarga iku, dheweke mutusake nggawe perusahaan iki kanggo ngatasi data sing ana ing standar ngawasi lan evaluasi, saliyane kalebu gambar kanggo ngasilake informasi lingkungan sing luwih lengkap lan objektif.

Elise ngandhani manawa salah sawijining motivasi kanggo nggawe IMARA yaiku ide dheweke yen data geografis kudu digunakake kanggo ndhukung proyek sing ningkatake masa depan bumi sing berkelanjutan. Dheweke lan salah sawijining pendiri Melisa sinau ing Manajemen Tanah lan Banyu Internasional, sing banjur ditambah karo Gelar Magister GIS lan Remote Sensing,

Gambar sing digabung karo informasi nyata saka wilayah kasebut nyebabake ilmu lan informasi sing diitung lan objektif sajrone ngrencanakake, ngawasi lan evaluasi proyek pemugaran lanskap.

Kaya dene perusahaan liyane, pandemi iki mengaruhi kegiyatane, nanging uga nemokake cara liya kanggo terus, lumantar kalebu warga lokal ing lapangan lan nggunakake alat kanggo pangenalan virtual. Kabeh perkara ing ndhuwur ngasilake kerangka kerja pemantauan lan evaluasi sing cukup jembar sing nyebabake kahanan pengayaan kanggo perusahaan. Ing IMARA, dheweke komitmen kanggo mulihake planet iki, ningkatake kegiyatan restorasi lan nemtokake pengaruh kegiatan kasebut kanthi nggabungake informasi nyata saka medan lan data penginderaan jarak jauh.

Sensing jarak jauh wis kabukten migunani sajrone fase pangembangan proyek lan ora mung kanggo ngetrapake pengaruh dhewe.

Sampeyan bisa ngunjungi jaringan sosial IMARA ing LinkedIn utawa situs web sampeyan  IMARA.earth supaya ngerti babagan kabeh kegiatan sampeyan. Sampeyan ora prelu ngajak sampeyan maca Majalah Twingeo edisi anyar iki. Kita elinga manawa kita mbukak dokumen utawa publikasi sing pengin ditampilake ing majalah kasebut. Hubungi kita liwat email editor@geofumadas.com lan editor@geoingenieria.com. Majalah iki diterbitake kanthi format digital -mriksa kene- Apa sing sampeyan ngenteni kanggo ndownload Twingeo? Tututi ing LinkedIn kanggo nganyari luwih lengkap.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.