... kanggo taun sing apik

dj
dj
dj
  • Nggawe akeh gambar saben minggu ...
  • Entuk 12 poin 10 ing komik Spanyol ...
  • Nggawe kula ngguyu nalika ana ing swasana ala ala ...
  • Nggawe kula lelungan sore kanggo sup apik ...
  • Nuduhake rasa geek ing getih ...
  • Ngatasi filosofi komik ...
  • Mungkasi kula tuku Wii ...
  • Rampung taun sekolah uga ...

... pantes kirim ing pakurmatan ... Aku seneng tanpa iklan ...

2 Balesan kanggo "... kanggo taun gedhe"

  1. Aku seneng banget karo prestasi putra panjenengan, lan luwih apik tinimbang dadi bangga kanggo nggantung marang POST. Sugeng bareng.

    PS: Aku guess sampeyan uga tarik Asterix utawa Obelix ??

  2. Sugeng kanggo blog gedhe sampeyan duwe, lan pitutur marang kowe sing sampeyan tengen, sing padha pantes kirim lan liyane

    Thanks!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.