CAD: Kirim maneh, maju

Nalika sampeyan duwe obyek linear tanpa ketebalan utawa pengisi, iki ora misale jek penting, nanging cepet utawa mengko iku bisa, sanajan ing lapisan (tingkat) kudu kawicaksanan.

Iku kedadeyan yen aku duwe properti iki, sing nalika diisi ing tutup apa ing mburi minangka teks. Ing Corel Dmentahan gampang banget, sampeyan mung kudu nggunakake kombinasi ctrl shift con pageup utawa pagedown; Temtu ana cara liya kanggo nggawe ing CAD, ayo ndeleng carane aku nindakake:

nggawa menyang autocad microscad ngarep 1 Kanthi Microstation V8

  • Obyek dipilih
  • Sunting
  • Bawa menyang ngarep

2 Kanthi Microstation V8i isih minangka winates, kanthi kauntungan sing ing sifat umum obyèk transparan bisa diterapake.

2 Kanthi AutoCAD sadurunge 2009

  • Obyek dipilih
  • Tombol mouse tengen
  • Tampilan supaya
  • Bawa menyang ngarep, kirim menyang bali.

Yen situs tombol mouse tengen wis dimodifikasi, ora bakal bisa. Uga dianggo Piranti> Tampilake urutan... yen sampeyan nemokake Tools.

3 Kanthi AutoCAD sawise 2009

  • Padha karo sadurunge, nanging ora ngomong Tampilan supaya katon minangka Tarik urutan.

4. Kanthi versi anyar AutoCAD.

  • Sampeyan ndemek obyek, lan ing baris perintah sampeyan ngetik DRAWORDER

Sawise nggawe, opsi sing kapilih dipilih: Ngarep, Mbalik, Ndhuwur, Ing.

5 Balesan kanggo "CAD: Kirim maneh, nggawa maju"

  1. IT IS DRAW ORDER PENDEJOS AND ALIVE OF AHI> Display order
    > Bawa menyang ngarep
    > dikirim maneh.

    WEYES

  2. JAZMIN
    HELLO TRAER sawayah-wayah nyedhiyakake ancas nyedhiyakake manawa wis ana ing sanjabane obyek kurang

  3. Sumbangan banget, Aku bakal nguji cara kerjane antarane obyek-obyek sing beda-beda.

  4. Ing MicroStation v8i ana alat kanggo gambar ing 2D «Prioritas Elemen Aktif», netepake prioritas unsur aktif, sing nemtokake kepiye unsur dituduhake babagan unsur liyane.

    Item sing angka prioritas paling dhuwur ditampilake ing ngarep, dene item sing angka prioritas paling ngisor ditampilake ing mburi. Nilai prioritas bisa beda-beda saka -500 kanggo 500.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.