Arsip kanggo

cadastre

Sumberdaya lan aplikasi kanggo pendaptaran administratif ing situs kasebut dijlèntrèhake minangka sifat pedesaan, kutha lan khusus.

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal pelatihan, adhedhasar spektrum Geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Ahli", sing fokus ing kompetensi; Iku tegese fokus ing praktik, nindakake tugas ing kasus praktis, luwih becik siji konteks proyek lan ...

Peran geoteknologi ing konfigurasi kadhaptar 3D

Dina Kamis, 29 November, nalika Geofumadas bebarengan karo 297 pamiarso, kita melu webinar sing dipromosekake dening UNIGIS kanthi tema: "Peran geoteknologi ing pambentukan Kadastre 3D" dening Diego Erba, sing nerangake hubungan penting antarane geoteknologi lan cadastre 3D Artikel kasebut kalebu ...

Sepuluh alasan utamane kanggo nggawe data teritorial

  Ing artikel menarik dening Cadasta, Noel ngandhani manawa ana luwih saka 1,000 pimpinan dunya babagan hak-hak tanah sing ditemoni ing Washington DC ing tengah taun kepungkur kanggo Wilayah Tahunan lan Konferensi Kemiskinan Bank Dunia, pangarepan sing ana gegayutan karo kabijakan ing babagan pengumpulan data kanggo ...

Tanah iki ora kanggo didol

Iki minangka artikel menarik dening Frank Pichel, nalika nganalisa nilai tambah keamanan hukum sing ditrapake kanggo real estate. Pitakon awal menarik lan bener banget; Iki ngelingake aku riko anyar ing zona urip Granada ing Nikaragua, ing endi omah kolonial sing apik secara harfiah duwe graffiti "properti ing ...

Kadaster sing gumantung karo tujuan sing akurat - tren, sinergi, teknik utawa omong kosong?

Ing taun 2009, aku njlentrehake babagan sistematisasi evolusi Cadastre saka sawijining kotamadya, sing kanthi logika alami menehi saran kemajuan ing antarane sebab-sebab kenapa wiwitane nggunakake cadastre kanggo tujuan pajeg, lan kepiye carane kudu nggabungake data, aktor lan teknologi ditindakake kanthi integrasi kontekstual. Kanggo 2014 ...