Arsip kanggo

cadastre

Sumberdaya lan aplikasi kanggo pendaptaran administratif ing situs kasebut dijlèntrèhake minangka sifat pedesaan, kutha lan khusus.

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal latihan, adhedhasar spektrum geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Pakar", sing fokus ing kompetensi; iku tegese padha fokus ing praktik, nindakake pakaryan kanggo sinau babagan kasus, luwih becik konteks proyek siji lan ...

Pinten tlatah ing kutha sampeyan?

Pitakonan sing paling umum sing bisa micu jawaban akeh, akeh sing emosional; akeh variabel manawa ana lahan kanthi utawa tanpa bangunan, layanan umum utawa lotre wilayah khas. Sing ana sawijining papan ing ngendi kita bisa mangerteni nilai saka tanah ing wilayah tartamtu ing kutha kita, mesthi bakal ...

Sepuluh alasan utamane kanggo nggawe data teritorial

Ing artikel sing menarik dening Cadasta, Noel ngandhani yen luwih saka pemimpin donya 1,000 ing hak-hak teritorial ketemu ing Washington DC ing pertengahan taun pungkasan kanggo Wilayah Konferensi Tahunan lan Kemiskinan Bank Dunia, pangarepan sing ana babagan kebijakan ing Ngenani kumpulan data kanggo ...

Tanah iki ora kanggo didol

Iki minangka artikel sing menarik dening Frank Pichel, ing kana dheweke nganalisa tambah nilai keamanan hukum sing diterapake ing real estate. Pitakonan awal menarik lan bener banget; Iku ngelingake kula ing kunjungan anyar menyang wilayah urip Granada ing Nicaragua, ngendi omah kolonial ayu secara harfiah wis graffiti "properti ing ...