CadExplorer, nelusuri lan ngganti karo file CAD kaya Google

Ing papat kapisan katon kaya iTunes kanggo AutoCAD. Ora, nanging apa sing katon minangka alat sing dibangun kanthi gagasan kreatif lan fungsionalitas meh kaya karo Google.

CadExplorer minangka aplikasi sing ndadekake manajemen data kanthi file AutoCAD (dwg) lan uga Microstation (dgn). axiom, perusahaan sing wis dikembangake nduweni program liyane, nanging ayo weruh apa sing wis narik kawigaten:

cadexplorer kanggo autocad 2012

Iku mesin telusur peta

Kita digunakake kanggo nggoleki Google-gaya ing Gmail, kita ora ngerti ngendi e-mail iku nanging kita elinga saperangan tembung, kita nulis lan kita wis duwe dhaptar email sing bisa dadi apa sing kita perlu.

Ing logika sederhana, karo CadExplorer sampeyan bisa nggawe tampilan file tabular lan carousel, kanthi tampilan gambar cilik. Berkas karo file dwg lan uga, kanggo tujuan review iki aku nulis ing kurung jeneng sing padha kanggo pangguna Microstation:

  • Unit kasebut disimpen
  • Folder
  • Jeneng berkas
  • Pinten kathah tata letak (model) wis
  • Pinten lapisantingkat)
  • Pinten maneka unsur ing saben peta?
  • Malah, sampeyan bisa mangerteni apa format dwg / dgn wis disimpen lan tanggal sing diowahi. Gedhe, sampeyan bisa ngurutake miturut kolom header.

Luwih saka penyebaran prajurit, panelusuran tartamtu bisa digawe saka siji utawa pirang-pirang file sing nyukupi kondisi, umpamane versi dwg versi 2007; file sing paling gedhé ing obyek, kayata kanggo verifikasi endi sing paling abot; sing diowahi ing antarane 11 Maret lan 25 Maret taun 2007, lan liya-liyane.

Ngluwihi iki, CadExplorer bisa nelusur ing sajroning file kanggo perkara kaya:

  • Pamblokiran (sel), manawa sampeyan kepengin ngerti manawa pirang-pirang potongan saka perabot sing kasebut "ambane" ana ing file 35.
  • Teks, kayata kasus kepengin nemokake kode kadastasis tartamtu.
  • Geometri kayata bunderan, garis utawa wates (manéka) kanthi saringan kayata jinis garis, kekandelan, werna, lapisan (tingkat), Dll
  • Panelusuran ora mung adhedhasar jeneng, nanging uga kanthi deskripsi, atribut utawa label kayata pamblokiran, referensi njaba lan tata letak (model).
  • Sawise obyek sing ditemokake wis ditemokake, bisa ditrapake obyek sajrone pratinjau. Banjur sampeyan uga bisa mbukak file, kanggo mesthine, mesthi AutoCAD utawa Microstation.
  • Tampilan utawa tampilan tabular iki bisa digawe minangka laporan, dikirim menyang Excel utawa disimpen minangka smartview, jenis telusur disimpen kanggo query siji-klik.

Panjenenganipun minangka penerbit massa

Mbayangno manawa spesifikasi kasebut nyatakake sumbu-sumbu kasebut ing tingkat sing disebut "sumbu", kanthi werna abang lan ketebalan 0.001 lan tinta labeling saka sumbu kudu Arial kanthi ukuran 1.25. Kita duwe proyek sing wis dipisahake ing file 75, sawetara sing duwe tingkat, liyane ora, teks bisa ing syarat-syarat kasebut nanging kita ora ngerti lan bisa akeh sing mbutuhake verifikasi lan / utawa pangaturan owah-owahan kasebut.

cadexplorer kanggo autocad 2012 CadExplorer digawe kanggo mung kuwi, nggawe owah-owahan gedhe kanggo file CAD. Iku apik kanggo ngontrol kualitas, mung pilih lapisan sing disebut "sumbu", sampeyan bisa ngaplikasi owah-owahan kabeh file sakaligus.

Sampeyan uga bisa nelusuri teks lan ngganti utawa concatenate adhedhasar strings utawa ekspresi reguler. Solusi apik banget kanggo ngatasi masalah pelanggaran standar (CAD-Standards)

kesimpulan

Alat sing apik, mesthi. Loro-lorone katon apik, fungsi CadExplorer katon cukup praktis. Awalipun, aku elinga ningali kanggo file Microstation, nanging saiki kerjane padha kanggo file AutoCAD terlepas saka versi. Versi paling anyar lumaku ing Windows 7 kalebu 64 bit.

cadexplorer kanggo autocad 2012 Kanggo informasi luwih lengkap sampeyan bisa hubungi situs web axiomutawa ngetutake liwat Facebook amarga saka wektu kanggo wektu padha nindakake demo online.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.