Carane ngundhuh AutoCAD 2018 - versi pendidikan

Versi pendidikan saka AutoCAD fungsional, kanggo siswa lan guru. Kanggo ngundhuh AutoCAD, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

1 Ngakses kaca AutoDesk.

Ketik akun utawa gawe anyar.

Tautan download versi pendidikan kudu dipilih:

https://www.autodesk.com/education/free-software/autocad

Ing kasus iki, aku milih lisensi sing perlu kanggo keperluan pribadi.

Versi sing dibutuhake kanggo ngundhuh dipilih.

Ing kasus aku nuduhaké AutoCAD 2018, kanggo bit Windows 64, ing basa Inggris.

Banjur perlu kanggo nampa syarat-syarat layanan lan sistem bakal ngandhani yen download wis siyap.

2 Unduh AutoCAD

Sawise undhuhan diwiwiti, file cilik bakal diundhuh, ing kasusku kasebut

AutoCAD_2018_English_Win_32_64bit_Trial_en-us_Setup_webinstall.exe.

Nalika ngaktifake eksekusi, bakal ana layar ngundhuh program, supaya sampeyan kudu ngenteni sawetara menit. Disaranake sampeyan nggunakake sambungan Wifi amarga padha 4 GB. Yen rampung, tombol nginstal bakal aktif.

Kanthi ngirim layang, sampeyan bakal nampa konfirmasi lisensi, ing ngendi sampeyan diwenehake yen sampeyan bisa nginstal ing rong komputer, kanthi wektu sing cocog kanggo taun 3.

3 Syarat-syarat AutoCAD 2018

Syarat kanggo AutoCAD 2018 yaiku langkah-langkah ing ngisor iki:

Syarat sistem kanggo AutoCAD 2018
Sistem operasi
  • Microsoft® Windows® 7 SP1 (32-bit & 64-bit)
  • Microsoft Windows 8.1 karo nganyari KB2919355 (32-bit lan 64-bit)
  • Microsoft Windows 10 (mung-64 mung)
Tipe CPU 32-bit: Prosesor 1 gigahertz (GHz) utawa luwih dhuwur 32-bit (x86)
64-bit: Prosesor 1 gigahertz (GHz) utawa luwih dhuwur 64-bit (x64)
Memori 32-bit: 2 GB (4 GB dianjurake)
64-bit: 4 GB (8 GB dianjurake)
Résolusi layar Monitor konvensional:
1360 x 768 (1920 x 1080 disaranake) karo werna SejatiPemantau résolusi dhuwur lan 4K:

Resolusi nganti 3840 x 2160 didhukung dening bit Windows 10, 64 karo kapasitas memori kartu video.

Kertu video Monitor adaptor kanthi kemampuan 1360 x 768 kanthi fitur True Color lan DirecctX 9. Dhukungan kanggo DirectX 11 dianjurake.
Ruang disk Instalasi 4.0 GB
Browser Windows Internet Explorer® 11 utawa luwih dhuwur
Red Penyebaran liwat Wisaya Penyebaran.

Server lisènsi lan kabeh workstation sing bakal mbukak aplikasi gumantung marang lisensi jaringan kudu nglakokaké protokol TCP / IP.

Utawa, tumprap protokol Microsoft® utawa Novell TCP / IP bisa ditampa. Mlebet utama ing workstation bisa yaiku Netware utawa Windows.

Saliyane sistem operasi sing didhukung kanggo aplikasi kasebut, server lisensi bakal lumaku ing edisi Windows Server® 2012, Windows Server 2012 R2 lan Windows 2008 R2 Server.

Citrix® XenApp ™ 7.6, Citrix® XenDesktop ™ 7.6.

Piranti Mouse kompatibel Windows
Tabel digitalisasi Kompatibilitas karo WINTAB
Piranti (DVD) Ngunduh utawa instal karo DVD
ToolClips Media Player Adobe Flash Player v10 utawa luwih dhuwur
.NET Framework .NET Framework Version 4.6

Balesan 3 kanggo "Cara ndownload AutoCAD 2018 - versi pendidikan"

  1. Uga, bisa didownload lan nginstal nanging ora ngirim lisensi pendhidhikan lan sampeyan mung duwe pilihan uji coba 30 dina.
    Sawetara langkah liyane dibutuhake kanggo lisensi pendidikan. Matur suwun

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.