Cara nyepetake download massa

Ana akeh program kanggo nggampangake nangani download massive, kayata ngundhuh file gedhe.

Pisanan, pisanan.

Kanggo milih siji, yaiku bab pisanan sing digunakake Firefox, luwih praktis golek Addons kompatibel karo versi sing diinstal ... lan senadyan jumlah grombolan apik nolak owah-owahan, aku ngira yen pungkasane Explorer bakal mati. Versi uga Firefox tartamtu teka tanpa pilihan kanggo milih folder kanggo nyimpen undhuhan, aku ora ngerti apa sebabe.

Nggoleki tambahan

Kanggo iki sampeyan mung kudu menyang "tools / plugins / get extensions / management download".

Apa aku menehi rekomendasi?

download firefox

Inggih, mesthine akeh, nanging aku nemokake iki lan aku mikir iku apik: iku Turu kabeh!

firefox download Sawise nginstal kasebut (bakal njaluk restart Firefox), nalika ngundhuh undhuhan, ditambahake panel pilihan kanggo diundhuh liwat panel kontrol Turu kabeh, lan folder tujuan.

Panel katon banget praktis, sampeyan bisa milih pilihan kanggo ngundhuh utawa ngundhakake ngaso. Yen sampeyan pengin ngundhuh file akeh sing bisa ngundhuh ing wayah wengi, kanggo ngupayakake bandwidth ing wektu sing mung geofumados nglampahi wengi.

Download massive

download file Sampeyan diwenehake kanggo nggawe opsi sing mung siji undhuhan nalika dileksanakake, iki rampung ing pojok tengen ngisor, "preferensi / utama", ana sing dikonfigurasi supaya mung siji file sing bisa diunduh bebarengan.

Sawise iki, ngaktifake kabeh undhuhan (resume), supaya nalika siji rampung, liyane bakal terus ... saéngga njamin kinerja jaringan lan mirror pangilon sing luwih apik.

Inggih, wonten ingkang mbuktikaken.

4 Balesan kanggo "Carane akselerasi download massive"

  1. Aku berjuang kanggo ngundhuh program kasebut
    lan aku pancene kudu

    wenehana aku bisa nggawe sampeyan

  2. program sing gedhene supaya aku arep nganyari dhewe karo alat iki

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.