Potong lan sambungake gambar

Iki metu minangka laku sing perlu anyar sing aku imparted saka Microstation and Manifold, iki ringkesan babagan:

Aku duwe gambar Google Earth mudhun, aku arep Cut georeferenciado lan adhedhasar polygon makili extension saka keliling kutha saka papan panggonan urip manungsa. gambarBanjur aku pengin nggabungake karo gambar skala werna abu-abu sing aku duwe resolusi sing luwih murah nanging sing dadi gambar siji nalika tetep werna ing ngarep.

Ing kasus iki aku bakal nggunakake Microstation Descartes, sing setara karo AutoCAD Raster Design utawa apa sing kita kenal minangka Overlay. Yen piranti Descartes ora katon, "tools / toolboxes" digawe lan panel "Descartes Raster Control" diaktifake.

1 Cut gambar miturut polygon.

microstation discards 1

gambar Sawise aku duwe poligon, aku nggunakake printah "koridor gambar", iki nyuwun kanggo polygon nglereni, supaya aku pilih kanthi ngeklik ing wangun kuning.
Banjur, nalika nindakake klik liya, layar katon takon kula:

  • kang saka gambar referensi aku arep dipotong
  • rute tujuan
  • format gambar
  • Yen aku pengin transparan ing sisa potongan
  • lan ukuran piksel output.

microstation discards 1Secara default aku sijine ukuran piksel sing gambar wis nanging aku bisa ngganti.

Banjur pesen katon ing sudhut sing diproses lan ing pungkasan gambar referensi katon. Ing kasunyatan sampeyan bisa ndeleng, yen gambar warna wis dipotong, kanthi gamblang sithik supaya aku bisa ndeleng gambar grayscale ing mburi.

microstation discards 1

2 Gabung gambar loro

gambar Saiki aku pengin kanggo gambar loro kanggo nggawe, supaya aku nggawe wangun saka wilayah sing aku pengin nggabung, lan aku nggunakake "gabung gambar" tombol. Panjenenganipun nyuwun pangapunten amargi sami kaliyan perintah ing saderengipun, gambarkanthi prabédan ing kasus iki aku ora nuduhake saben gambar nanging pilihan "rata-rata" kanggo milih loro.

Lan, para wanita lan para wanita, sumurup manawa apik, wis nggawe gambar karo loro.

Ah, apa iki, ora sing duwe lisensi utawa Microstation Descartes, kanggo ngirim Bentley disk yen menyang kaca ing Pilih pilihan CD menehi 15 menit ... aku wis rampung wis biaya kula 11.

Gambar microStation discards

Salah Reply kanggo "Cara motong lan nggabungake gambar"

  1. Aku PERLUKAN MEMBANGKANG, AKU NATE ING IMEKS DIPENTUKAN DARI AUTOCAD CIVIL 3D 2012, DENGAN KONSEP lan RASTER, ING ING ING ING NGANGGANG INGKE NGANGGO INGKE UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG, ING AKU NGANGGO, INGKE NGANGGO KANGGO Nindakake ING, ING NGANGGO MUNGGUL ING AKU NGANGGO.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.