Carane ngerti panjang kurva

Ngerteni dawa kurva yaiku kabutuhan sing kerep, kayata dadi poros dalan. Sawise perang karo Microstation V8 aku wiwit nliti babagan AutoCAD lan Microstation XM.

Kanthi Microstation V8:

info unsur Sampeyan ora bisa kanthi nggunakake tabel property, awit nalika diaktifake nganggo "informasi elemen" perintah kasebut ora katon. Mbok menawa salah sawijining piranti sing paling sithik ing versi Microstation's XM sadurungé.

mcirostation

Nanging sampeyan bisa nganggo perintah "langkah jarak", lan milih opsi "ing sadawane elemen".

Nggunakake AutoCAD:

AutoCAD 2009

situsSampeyan kudu ditampilake ing tabel property, yen ing kasus AutoCAD 2009 ana ing "view / properties" nanging ora kanggo complicate unsur wis disentuh lan tombol mouse tengen diterapake kanthi milih "sifat".

Nalika sampeyan ndeleng meja, ora ngemot dawa kurva.

sifat autocad

Supaya obyek ditindhes, banjur dhaptar "dhaptar" diterapake lan ana ing kono.

ELLIPSE Layer: "Axis"
Space: Spasi model
Werna: 1 (abang) Linetype: "BYLAYER"
Nangani = d4
Length: 54.03
Pusat: X = 483515.54, Y = 1553059.20, Z = 0.00
Major Axis: X = 75.28, Y = 27.06, Z = 0.00
Axis Minor: X = -27.06, Y = 75.28, Z = 0.00
Titik Mulai: X = 483591.22, Y = 1553033.25, Z = 0.00
Titik Pungkasan: X = 483590.83, Y = 1553086.26, Z = 0.00
Mulai Angle: 321d
Ending Angle: 0d
Radius Rasio: 1.00

Nggunakake Microstation XM:

info unsur Iku misale jek dheweke mangerteni masalah nalika ngrancang Microstation 8.9 (XM), ing perintah "unsur unsur" sing lawas, kanthi tabel sing luwih apik wis nyakup dawa busur.

microstation xm

3 Balesan kanggo "Carane ngerti panjang kurva"

  1. Apik banget, thanks jempol. Aku ngerti dhaptar dhaptar nanging aku ora dijupuk menyang akun.

  2. Ing kasunyatan sampeyan apik kanggo ngirim printah iki sing biasane ora ... Salam

  3. Ing V8 aku nindakake iku liwat lambang toolbar: Pengukuran. 4º Icon: Pengukuran. Reply karo kutipan

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.