Carane Impor Excel Dots menyang AutoCAD

Upaminipun kita duwe dhaptar poin sing dijupuk nganggo GPS, utawa koordinat UTM sing ana ing Excel lan kita pengin nggambar mau ing AutoCAD.

Ing kasus pangguna Microstation, aku nerangake sadurunge ing postingan iki, ngimpor saka file .cvs, nambah sawetara poin kanggo nggawe luwih menarik.
Kanggo ngekspor saka dwg kanggo ngungguli Ndeleng posting iki.

1. Siapake format koordinat

gambarIng kasus AutoCAD, senadyan sing paling praktis yaiku kanthi versi lawas Softdesk8, utawa CivilCAD, ayo ndeleng cara sing bener babagan carane nggawe tanpa recourse menyang lisp utawa aplikasi liyane.

Iki minangka koordinat sing ana ing Excel, amarga tujuane kanggo mlebu ing format sing bakal ditampa baris command autoCAD, yaiku:

x koordinat, koma, y ​​koordinat

kayata 431512,1597077

Uga, kanggo nindakake iki, kita nindakake ing ngisor iki, ing kolom ngisor iki kita nulis rumus

= KONKATEN (A2, »,», B2)

Apa kita nindakake nyalin sel A2, banjur koma, banjur sel B2. Kita ngetik lan nyalin formula mudhun. Ing kasus kita duwe koordinat ing z, padha, sawise B2 kita bakal nindakake koma liyane lan nulis C2.

2. Nyalin koordinat

Iki carane kita wis.

gambar

  • Pilih kabeh sel ing kolom C, banjur salin menyang clipboard (Ctrl + C)

3 Gambar poin ing AutoCAD

  • Saiki ing AutoCAD kita nulis Command Point, (Draw / point / multiple point)
  • Saiki paste apa sing ana ing clipboard (Ctrl + V) ing baris perintah

Lan siap, ana poin sampeyan

gambar

Yen sampeyan ora ndeleng poin kanthi apik, format (gaya titik / format)

Apa ... kowe ngerti cara liyane?

Kanggo nggayuh dalan, gunakake plando ing panggonan titik perintah, lan bakal digambar.

Update ..

Thanks kanggo informasi jordi, ana makro kanggo nindakake praktik ... maca ing komentar saka kirim iki.

204 Balesan kanggo "Cara ngimpor Excel poin kanggo AutoCAD"

  1. Sing bisa uga kasengsem. Aku butuh pitulung kanggo ngliwati koordinat unggul kanggo autocad, aku nindakake kabeh prosedur kanthi becik (sing dakkarepake) nanging titik-titik kasebut ora katon. Aku wis ndeleng akeh tutorial babagan carane nindakake, aku ngetutake huruf kasebut nanging pungkasane ora bisa ditindakake. PS: Aku duwe autocad 2012.

  2. Halo Sugeng dalu Tulung aku tulung. Kepiye cara koordinat Autocad kanthi rincian ing Excel. Tuladha karo jeneng Titik. (P1, P2, ... lsp). Salam lan matur nuwun ing advance

  3. Hi, Thanks for the tutorial. Aku duwe pitakonan, padha ngliwati peta topografi ing autocad, nalika mlebu sawetara poin kanggo nggambar garis-garis tambahan ing pesawat iki kanthi nggunakake proses tutorial, menehi kula jurang gedhe lan garis metu saka pesawat. Apa aku bisa? Aku bakal appreciate sembarang bantuan.

  4. ola
    Sawise sampeyan ora nyalin AutoCAD 2017, sampeyan bakal nemokake daftar koordinat, mung siji sel sak wektu.
    Apa sampeyan bisa ngangkat script kanggo adição ing daftar koordinat? kalebu utawa nome do ponto. Mangga

    Thanks

  5. Aktifake perintah kanggo poin, banjur paste dhaptar lan ketik.

    Sing kudu bisa kanggo sampeyan.

    yen sing lintang lan garis lintang, sing paling becik yaiku sampeyan ngowahi koordinat UTM. Uga misale jek lagi di gelar.

  6. -74.563289,1.214005
    -74.560928,1.214013
    -74.559011,1.214572
    -74.557857,1.214162
    -74.555999,1.213348
    -74.553465,1.217293
    -74.55081,1.214957
    -74.552885,1.213424
    -74.554161,1.211679
    -74.558181,1.21036
    -74.563716,1.205716
    -74.55435,1.21832
    -74.556081,1.219467
    -74.558184,1.220882
    -74.561339,1.218643
    -74.565588,1.217576
    -74.566632,1.217549
    -74.571178,1.214673
    -74.573215,1.214626
    -74.575227,1.215914
    -74.57601,1.217372
    -74.577825,1.214692
    -74.575195,1.211783
    Aku duwe koordinat iki nanging aku ora nyalin 2015 autacd sing aku duwe kaya aku
    muchas gracias

  7. Aku ngerti yen apa sing dikarepake iku dhaptar koordinat x, y, z lan banjur ngimpor karo CivilCAD utawa Civil3D

    Sampeyan kudu ndeleng apa datasheet katon.

  8. hlaa..Aku kudu nggawe profil transversal karo formula rumus exel utawa nganggo spreadsheet..ku data minangka leveling karo level sing aku duwe z, lan jembar jalur

  9. Dear

    Ing AutoCad 2013, sampeyan nerangake banget, nanging nalika nemplekake dhaptar sing disimpulake lan dipisahake karo koma mung nempelake rekaman kapisan.
    Nalika ndeleng dhaptar sing ditolak, laporan kasebut: Komando sing ora dingerteni lan nuduhake rekaman pertama lan nuduhake ing monitor. Nanging cathetan ing ngisor iki ing prentah Unknow nuduhake bagean perpuluhan ing Pungkasan, koma sing misah ing Wetan saka daftar 2 °, koma sing misah lan Lor ing daftar 2 °.
    Ketoke bagean desimal EAST disaring ing daftar ngisor iki. Aku ngenteni komentar. Salam

  10. Thanks kanggo kirim banget menarik nanging aku duwe mishap, nalika aku nyalin Excel sumber kanggo Autocad, tinimbang ngalahake nilai aku mencet taline excel, ing kasus aku kudu nggawe thanks

  11. Sampeyan bisa ngimpor saka txt, kanthi deskripsi lan kabeh, nanging ora mung nggunakake AutoCAD, sampeyan kudu nggunakake AutoCAD Civil3D utawa program liyane kanthi kemampuan GIS.
    Yen sampeyan pengin nggawe mung karo AutoCAD utawa mung karo Excel, sampeyan kudu nulis makro kanggo Excel utawa kanggo Autolisp.

  12. Ing tembung liyane, kudu nggunakake makro. Lan yen aku ngekspor saka txt.

  13. Wétan, lor, dimensi mlebu minangka variabel x, y, z. Lapangan liyane kayata titik lan deskripsi wis entuk atribut teks sing bakal digawe, sing kalebu nggunakake makro Excel.

  14. Pitakonan, yen aku duwe variabel sing luwih sithik, prosedur kasebut beda-beda utawa aku bisa migunakake sumbu kordenadha (Timur, Lor), dimensi, titik lan deskripsi.

    Matur nuwun banget kanggo dhukungan sampeyan.

  15. Elinga yen AutoCAD nggunakake koma minangka panyisih ewu, supaya sampeyan ora bisa ngomong 80600,56; 890500,79
    Sampeyan kudu nggunakake titik kanggo pemisahan perpuluhan lan koma kanggo misahake koordinat 80600.56,890500.79

  16. LAWAN KARYA KANGGO ING WISAN KANGGO UTM KANGGO TANPA KEMATANGAN, Utawa DENGAN KOMPUTER NOMBOR: E 480600, N 890500. TAPI Yen aku PLACE E 480600,56; N 890500,79. THE AUTOCAD215; Aku ora ngrampungake PLANE; KONCERN ING: KANGGO NAMPAK GAMPANG INGKAP “MENGKONTAK” GAMPUNG Wigati AUTOCAD2015 Nemokake yen KOLEKSI UTM sing dilaporake Saka EXCEL NATE TANGGAP TANGGAL.

  17. Hello. Aku duwe stasiun nikon322, 5 ", karo kabel asli lan aku ora bisa ngundhuh data menyang transit 2.5
    utawa cadhangan sipil apa aku kudu?
    supaya ora mandheg lan nyoba kanggo tundhuk dhaptar excel, lor, wétan, tingkat, kode njupuk menyang cathetan, nanging aku ora bisa ngimpor menyang autocad 14. Langkah apa sing kudu dilakoni kanggo nindakake lan njupuk kurva tingkat?

  18. Hi, Fernanda. Ana sawetara kemungkinan.
    1 Priksa kanthi sawetara poin, yen ewu simbol pamisahan ora dikonfigurasi.
    2 Priksa konfigurasi ruang kerja, amarga area pakaryan ora winates ing file CAD lan yen poin-poin sampeyan ngluwihi watesan kasebut bakal ngirim kesalahan.
    3 Yen sawise maca sampeyan ora bisa nemokake solusi, kirimake file Excel supaya bisa ditampilake. editor (arroba) geofumadas. Kom
    4 Supaya gambar kasebut bakal dinamis babagan owah-owahan data ing Excel, aku saranake sampeyan nggunakake Civil3D, sing nindakake tugas kaya karo dhaptar titik.

  19. Wigati Aku kudu nggambar babagan 10000, kanthi koordinat X lan Y, aku bisa concatenate lan aku ditulis kaya iki: 1,0.52,1.78 ..., x-koordinasi beda-beda gumantung antarane 1 lan 25 kula.! Titik punika, tetep file ing SCR, lan yen sampeyan pengin mbukak saka dhawuhe AutoCAD dhateng kula sing berkas ora dingerteni! Kejabi bisa digambar, aku kudu saben wektu aku ngowahi spreadsheet Excel, aku uga ngowahi gambar autocad! matur nuwun banget

  20. Sapa ing titik banter sing akeh ing AUTOCAD 2015 ??????????????????????

  21. Ngelingi rumus = CONCATENATE ( "_ POINT"; B1; ","; A1; ","; C1; "_-TEXT @0,0,0 5 0"; D1) Cesar, dicenthang kok marang kesalahan lan ngatur berkembang apik . Ditrapake kanggo masang titik gambaran. Aku dikembangaké ing AutoCAD kanggo Mac 2015 lan minangka nderek = CONCATENATE (A4; B4; C4; D4; E4; F4; G4; H4).

    Ngendi:

    A4 = _POINT (karo spasi ing mburi)
    B4 = koordinat X
    C4 =,
    D4 = Y koordinat
    E4 =,
    F4 = Z koordinat
    G4 = _-TEXT @0,0,0 5 0 (karo papan ing wiwitan lan pungkasan) (nomer 5 tegese ukuran teks lan orientasi 0, yen perlu, bisa ngowahi)
    H4 = DESCRIPTION

    Rumus dikembangake ing sel I4 utawa apa wae sing dikarepake.

    Gracias

  22. Sing ora bisa.
    Sampeyan kudu program ing AutoLisp. AutoDesk Civil3D nggawe fungsionalitas nggunakake data database utawa xml sing dipasang ing sawijining proyek.

  23. Wah, kepiye carane

    Sampeyan bisa nggandhengake tabel excel kanthi poin ing AutoCAD, yaiku, yen aku nglebokake poin saka tabel excel, iki bakal ditampilake ing layar AutoCAD lan nalika aku mbukak meja excel lan ngowahi koordinat, iku uga ngowahi posisi sampeyan ing AutoCAD ???????

  24. piye carane arep

    Kanthi kasempatan, sampeyan bisa ngubungake tabel karo koordinat kanggo AutoCAD, lan nalika poin wis ana, mbukak tabel excel lan ngowahi titik lan uga bakal ngganti posisi ing AutoCAD?

  25. Cepet banget kanggo nggawa poin 10,000 matur nuwun kanggo tips ucapan kanca

  26. Hi .. Apa sampeyan menehi kula carane pass data Cut utawa isi saka excel kanggo autocad ... Thanks

  27. Yen aku mung duwe data dimensi (Z) minangka nggambar autocad? Ing panggilingan binding asfalt aku entuk kelas lan dipotong ing sumbu, banjur ing jarak 3.50 mts data sing padha karo bahan lan motong lan siji dimensi liyane 2 mts adoh-kaya aku nggambar bagean kasebut ing autocad tanpa sipil. (URGENT)

  28. MUNGSA ING NGANGGO NU UNMONTON TOOL EXCELLENT

  29. Thanks kanggo video, sampeyan banget migunani, padha mbantu aku akeh kanggo sinau autocad. Allah mberkahi sampeyan.

  30. Deleng masalah babagan unit sistem. Aplikasi kasebut mbutuhake supaya pemisahan ewu dadi koma, pemisahan titik decimals lan pamisahan dhaptar koma.
    Coba koordinasikake babak, kanggo ndeleng yen wis mbentuk ing titik minat sampeyan, banjur tambah cimales kanggo ndeleng apa sing kedadeyan.

    Uga, yen sampeyan bisa ngomong apa alat sing diomongake, ana sawetara lan kita bisa ngomong ora. Sawetara yaiku ngirim saka utm menyang google bumi, liyane saka geografis menyang google bumi, ayo padha ngerti apa sing diomongake.

  31. Halo, ing file sing dikirim menyang Google Earth file kasebut ngasilake aku, nanging kabeh koordinat karo data ing ngisor iki, 180 ° 0'0.00 ″ N 74 ° 0'0.00 ″ Utawa… .Aku ora ngerti apa sing kedadeyan, uga ora nuduhake poin ing peta (file digawe lan nomer lan pengamatan diamati ing njero) ... Matur nuwun yen sampeyan bisa mbantu aku ... kamulyan

  32. Aku ora ngerti, aku ora ngerti masalahmu.
    Iku misale jek kula yen sampeyan ora nemtokake koma uga minangka ribuan pemisah lan poin minangka pemisah perpuluhan

  33. Sugeng enjang, file kanggo ngowahi koordinat UTM menyang file Kmz ngasilake file kasebut nanging ora nuduhake poin ing google lan, uga mandheg ing file kasebut nuduhake kabeh titik file kasebut kanthi koordinasi sing padha. Ing kasus menyang geografis menyang UTM aku durung bisa nggambar ing Acad wiwit ketoke file sing dak lakoni ora kerja bareng koordinat mutlak yen ora relatif lan macem-macem beda ... Kepiye carane bisa ngganti? ... Aku pancene ora pati banget Acad. Matur nuwun kanggo sampeyan bisa mbantu aku. GEDL

  34. Hello Jose, sedih aku bisa njawab wektu. Extemporaneously mungkin migunani.
    Sampeyan kudu verifikasi manawa tandha minus ndhisiki printah TEXT (-text) supaya bisa tetep teks kasebut ing garis prentah.
    regards

  35. Yen sampeyan nerangake apa sing dilakoni utawa nyalin kita ing kene bagian saka apa sing sampeyan ngengingi AutoCAD mbokmenawa bisa mbantu.

  36. kakang yen nalika aku ngirim rumus dheweke mungkasi aku kesalahan sing kedadeyan banget

  37. Aku nyoba kanggo ngangkut titik saka excel kanggo autocad, aku ngatur kanggo nindakake karo titik nanging ora teks. Ngaplikasi rumus sing diterbitake lan printah teks aktif, kalebu paramèter kayata dhuwur huruf lan sudut rotasi, nanging teks sing ana ing sel D1 ora dilebokake, kursor tetep sinambung nunggu teks saka keyboard. Aku bakal appreciate any help.

  38. Banget! penting bantuan, mangga terus supaya kita bisa enrich kawruh karo panganggo kabeh ...

  39. Kanggo apa sing kokanggo ngisi Jaime, cithakan iki ora bisa dilakoni.
    Nanging AutoDesk Civil 3D bisa nindakake luwih apik.

  40. BAGAIMANA MUNGKIN LAKUKAN KOORDINAT LAN CODE CONTOH ANDEN VIA (ECT)

  41. Aku kudu ngerti informasi luwih lengkap, nanging kanthi notepad, thanks

  42. Deleng konfigurasi variabel regional.
    Verifikasi yen pemisah decimal punika titik, separator ewu, koma, lan pemisah koma.

  43. Aku wis nggunakake program xyztocad, nanging aku kesalahan «kesalahan nalika ngowahi senar: 3213343 tikel, aku nglakoni conto sing dikirim lan menehi kesalahan sing padha, aku wis mriksa database lan ora data bola-bali, sampeyan bisa Indikasi apa sing kedadeyan. matur nuwun

  44. Hi WILLIAM
    Sawise ngetik koordinat titik siap nampa teks deskriptif sel D kanthi simbol @ kanggo versi sing ora duwe input dinamis.
    @0,0,0 digunakake kanggo milih koordinat input pungkasan lan digunakake kanggo urutan ing ngisor iki, ing kasus iki _-teks., 5 ing dhuwur teks lan nul sudut rotasi, data sing bisa diowahi miturut kabutuhan sampeyan.
    Sampeyan bisa njlentrehake yen rumus komentar sadurungé bakal ana ing sel 1
    Greetings.

  45. Aku kasengsem ngetik koordinat karo dimensi X, Y, Z nanging aku weruh ing komentar ngeculake formula
    = KONKAT ("_ POINT"; B1; ","; A1; ","; C1; "_-TEXT @0,0,0 5 0"; D1) lan aku ora ngerti pungkasane "TEXT @0,0,0 5 0"; D1); »Sing diarani. luwih becik yen sampeyan nggawe video lan diunggah menyang jaringan yen nindakake, aku pengin dikirim menyang emailku bonanza.costa@yahoo.es
    sadurunge ucul

  46. Kanthi X ing kolom B, Y ing kolom A, Z ing kolom C, katrangan ing kolom D rumus ing ngisor iki ditrapake ing kolom E kanggo nyalin lan nempel ing baris Command of Autocad lan entuk Import point with Description.
    Bisa uga beda-beda miturut versi nanging gagasan iku.
    Greetings.
    = KONCATENATE («_ POINT«; B1; »,»; A1; »,»; C1; »_-TEXT @0,0,0 5 0«; D1)

  47. Apik.
    Pungkasane, masalah zoom kasebut, nanging isih adoh.
    Bab iki perlu kanggo nggawe bunder diameter 500 ing diameter, watara koordinat sing dikenal, kanggo ndeleng sing ana garis.

    Mulane aku suggest sampeyan nggedhekake, ombone.

  48. Hi, Juan.
    Misale sampeyan ora bisa maju.
    Yen sampeyan ngerti TeamViewer, mbukak lan ngirim pesen menyang email:

    editor@geofumadas.com

    Kanthi mangkono, aku bisa mriksa apa sing kedadeyan menyang mesin sampeyan mbatalake.

  49. Aku ora ngerti sebabe aku ora njaluk poligon karo sing koordinator

  50. Inggih, aku mikir teken, lan sampeyan katon ing baris tanpa wates amarga tampilan sampeyan adoh saka zona.
    Coba ngukur ukuran sawise nglakoni perintah (nggunakake baris) kanggo ndeleng yen penyebarane dumunung ing zona kasebut.

  51. berkasku ana ing acad.dwt
    konfigurasi regional apik.
    tes kanthi baris sing padha, garis sing ora ana wates metu nanging ora digambar amarga nalika mindhah mause uga pindhah lan nalika aku ngeklik bagean ing papan kerja, saiki wis ana lan nalika aku nyelehake titik sabanjure ora bakal narik maneh.
    kaya aku pitutur marang kowe kanthi nomer cilik yen sampeyan narik aku.

    lan koordinat nomer dhuwur Nalika Nyalin kabeh koordinat miturut apa sing sampeyan nerangake ing kaca iki, ing ngisor iki ditampilake ing baris komando:

    Model regenerasi.
    AutoCAD menu utilities loaded.
    Command:
    Command:
    Command: _line Nemtokake titik pisanan:
    Ora ana baris utawa busur terus.
    Nemtokake titik pisanan: 304710,1713474
    Nemtokake titik sabanjuré utawa [Batal]: * Batal *
    Command: * Batal *
    Aturan: a
    UNITS
    Command:
    Command:
    Command: _line Nemtokake titik pisanan: 304710,1713474
    Nemtokake titik sabanjuré utawa [Batal]:
    Nemtokake titik sabanjuré utawa [Batal]: * Batal *
    Otomatis Simpen kanggo C: DOCUME ~ ~ 1TempDrawing1_2_1_1.sv $ 2921DiegoCONFIG ...
    Command:
    Command:
    Command:
    Command: _pline
    Nemtokake titik wiwitan: 304710,1713474
    Lebar baris saiki yaiku 0.0000
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304718,1713482
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304720,1713490
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304722,1713494
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304724,1713500
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304726,1713511
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304733,1713516
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304735,1713517
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304741,1713522
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304739,1713524
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304745,1713535
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304747,1713537
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304748,1713535
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304749,1713520
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304748,1713517
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304752,1713510
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304754,1713509
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304752,1713503
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304751,1713503
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304739,1713501
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304741,1713491
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304742,1713490
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304751,1713481
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304755,1713477
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304760,1713473
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: 304710,1713474
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Tutup / Halfwidth / Length / Undo / Lebar]:
    Nemtokake titik sabanjure utawa [Arc / Close / Halfwidth / Length / Undo / Width]: * Batal *

  52. Kemungkinan liyane yaiku yen unit sing misconfigured, yaiku, titik kasebut dianggep minangka koma kanggo pamisahan ewu.

    Sampeyan bisa ndeleng ing kontrol panel, pengaturan wilayah. Priksa manawa titik iki separator saka decimals lan separator koma saka ewu lan koma uga separador saka dhaptar.

  53. Delengen.
    Sampeyan ngandhani yen sampeyan nampa koordinat 3,8, yaiku, kanthi nomer cilik.
    Aku ora ngerti carane berkas dwg sampeyan, nanging ana uga sing bisa dadi ruang kerja karo wates sing wis ditemtokake lan koordinat ing njaba ora nrima.

    Nyoba nindakake jinis liya, dudu titik nanging baris.

    Baris komando
    ketik
    304710,1713474
    ketik
    304718,1713482

    lan weruh yen garis ditarik utawa sampeyan njaluk sawetara pesen sing metu saka sawetara.

  54. Tegese nalika aku bisa karo sawetara utm ngemot koordinat digit 7 7 ing xy lan contone (304710,1713474) lan nyalin lan nempel aku njaluk line tanpa wates takon kula punto..pero pisanan nalika nggarap koordinat contone 3,8 utawa 12,4 ana yen aku tarik ... mangga bantuan kula yen aku gagal.
    the cordenadas yaiku ing ngisor iki
    304710,1713474
    304718,1713482
    304720,1713490
    304722,1713494
    304724,1713500
    304726,1713511
    304733,1713516
    304735,1713517
    304741,1713522
    304739,1713524
    304745,1713535
    304747,1713537
    304748,1713535
    304749,1713520
    304748,1713517
    304752,1713510
    304754,1713509
    304752,1713503
    304751,1713503
    304739,1713501
    304741,1713491
    304742,1713490
    304751,1713481
    304755,1713477
    304760,1713473
    304710,1713474

  55. Tegese nalika aku bisa karo sawetara utm ngemot koordinat digit 7 7 ing xy lan contone (304710,1713474) lan nyalin lan nempel aku njaluk line tanpa wates takon kula punto..pero pisanan nalika nggarap koordinat contone 3,8 utawa 12,4 ana yen aku tarik ... mangga bantuan kula yen aku gagal.
    the cordenadas yaiku ing ngisor iki
    304710,1713474
    304718,1713482
    304720,1713490
    304722,1713494
    304724,1713500
    304726,1713511
    304733,1713516
    304735,1713517
    304741,1713522
    304739,1713524
    304745,1713535
    304747,1713537
    304748,1713535
    304749,1713520
    304748,1713517
    304752,1713510
    304754,1713509
    304752,1713503
    304751,1713503
    304739,1713501
    304741,1713491
    304742,1713490
    304751,1713481
    304755,1713477
    304760,1713473
    304710,1713474

  56. Ora ana sing metu, mung garis tanpa wates sing njaluk titik pisanan.Ing iki metu nalika aku kerja karo sawetara poin kanthi koordinat utm saka angka 7 ing x lan 7 ing y, Tuladha (01234567,9876543), nanging nalika aku kerja bareng koordinat rong angka (12,32) yen aku entuk gambar, tulung aku

  57. Coba tindakake langkah-langkah nalika nerangake. Bisa uga yen titik wis ana, nanging sampeyan kudu ngetrapake Zoom kanggo ndeleng pundi, utawa ngganti format supaya bisa katon.

  58. Halo, aku duwe data ing Excel. Aku nyalin lan ing autocad aku menehi titik banjur ngontrol + v dadi dhawuhe, nanging ora ana sing metu. Tulung aku

  59. Apik banget publikasi. Sumbangan teknis apik banget. Aku ngalembana kabeh sampeyan kanggo gerakan sampeyan altruistic lan nggusah sampeyan kanggo maju ing appropriation sosial kawruh. RIBU GREETINGS

  60. Thanks kanggo bantuan
    Cara iki migunani lan cepet

  61. Hi all, cara liyane sawise sampeyan nyalin nempel menyang notebook lan masang ing printah baris pisanan, salah siji polyline (pl), titik (titik), masang pamblokiran (insert).
    Conto

    pl
    1,2
    2,3
    3,4

    Trik kuwi yen sampeyan nyimpen, disimpen minangka file .crc lan ngemot saka autocad kanthi print script.

    Ing siji file sampeyan bisa nglebokake sawetara perintah lan nggabungake, wis dadi ing kreativitas saben siji.

    Saiki aku elinga, luwih becik yen sampeyan duwe blok karo atribut lan sampeyan kudu ngemot kanthi otomatis, contone:
    Kita duwe blok ing wangun alun lan kita butuh atribut kanggo nampilake teks.
    1. Kita nggawe kothak lan teks, kita gabung lan kita nggawe blok kanthi sisipan titik tengah alun-alun.
    2. Kita nggawe berkas scr nganggo struktur kaya iki:
    insert block
    2,2, text1 1 1 0
    3,9, text2 1 1 0
    ...
    ...
    3. Ing ngendi 1 1 0 minangka timbangan ing X lan Y lan nomer pungkasan rotasi. Ingkang penting yaiku kanggo ninggalake ing pungkasan sawijining ruang kanggo prentah kudu diulang.
    4 We mbukak file kasebut nganggo printah skrip lan kita bakal duwe "ngimpor titik sing luwih kompleks".

    Iku kabeh babagan muter karo printah.

    regards

  62. Hello everyone, Aku pengin ngerti cara kanggo pass data Excel kanggo AutoCad, Nanging, Aku pengin data iki kanggo dimodifikasi ing excel dimodifikasi otomatis ing AutoCad
    GRACIAS

  63. Sing persis apa sing arep nerangake kanggo nerangake. Yen sampeyan duwe titik, kita nganggep sampeyan duwe x, y koordinat. Kita nganggep manawa sampeyan duwe dimensi, saka koordinat.

    Mangkono, concatenate telu kanggo ngimpor mau menyang AutoCAD

  64. carane ngetik liwat poin abscissa excel lan kuota mung
    kanggo njupuk menyang autocad

  65. carane ngetik poin lan dimensi mung saka excel kanggo autocad

  66. Sampeyan bisa nggunakake program, miturut format sing diwenehake GPS sampeyan. Contone, saka gpx nganti dxf akeh format, kaya yen piranti sampeyan duwe kabel, sampeyan bisa nggunakake program kaya Mapsource kanggo diundhuh.

  67. Carane aku bisa ngliwati titik GPS kanggo autocad? Sapa sing bisa mbantu aku?

  68. Pablo, sampeyan kudu ngowahi saka Geografis menyang UTM.

    En Link iki sampeyan bisa nemokake cithakan Excel kanggo ngowahi.

    Salam

  69. Good morning!

    Aku kartunis lan aku kepengin ngerti .. ing ngendi aku bisa ngimpor koordinat geografis ing CivilCAD kanggo ngerti jarak.

    Matur nuwun kanggo kerjasama sampeyan.

  70. matur nuwun kanthi sanget, mbantu kula muyo iku kanggo ngimpor TCTerms Excel kanggo AutoCAD nanging aku digawe mamang anyar ora ngerti yen iki ngidini kula kanggo nyeleh gambaran aku nggawa urutan amarga aku duwe akeh lan ora ngerti ngendi kanggo miwiti gabung. Aku matur nuwun kanggo kerjasama sampeyan

  71. Good evening, aku prosedur karo XYZ-dxf v13.xls, nanging aku ora bisa nyambung ing titik, AutoCAD ora ngenali aku referensi kanggo nilai, aku arep bebarengan kanggo generate kula bleger ing tanah, aku matur nuwun ngirim kula jawaban kanggo mail

  72. Hi, Mugi sampeyan saged mbiyantu kula lan nyuwun pangapunten amargi desakan kula.

    Aku duwe koordinat X lan Y ing excel, tanpa masalah aku bisa mlebu menyang autocad 2008, nganti ana sing apik, nanging pitakonanku: carane aku bisa nggawe autocad utawa civilcad kanthi otomatis ngenali koordinat excel lan otomatis narik aku poligon, yaiku, autocad utawa cadar sipil dibijikeun karo poligon tanpa perlu nyalin koordinat lan nempelake ing baris kasebut.

    Mangga, mugi sampeyan saged mbantu kula nerangaken langkah demi langkah ingkang kedah kula lampahi, matur nuwun.

    Emailku arguello_osw@hotmail.com

  73. Sangat prasaja:

    1. Sampeyan milih poin sing padha ing kolom kasebut
    2 Nyalin (Ctrl + C)
    2 Ing AutoCAD, sampeyan ngetik prentah Pline, banjur Ketik
    3 Klik ing baris printah banjur tempel (Ctrl + v)
    4 Ketik kanggo mungkasi prentah.

    Kanthi iki, polyline panjenengan bakal digawe miturut angka sing padha.

  74. Wingi sore aku bisa ngimpor poin excel kanggo autocad 2010 thanks kanggo instruksi saka awal blog iki aku uga komentar sing ana lambang kanggo ngetik TCTerms koordinat, nanging tanpa mangu apa padha nerangake kene uga dadi kula, Pitakonan sandi kaya mengkene carane gabung poin sing digawe dening baris ???

  75. jose bajate a programita GC99 IS CUN CONVERTER OF COORDINATES IS SIMPLE VERAS Q TE RESULTARA SIMPLE

  76. Hi, Aku pengin ngowahi koordinat sistem Datum PSAD56 menyang Datum WGS84, piye carane aku? Salam

  77. Mungkin sampeyan wis njelasake kabeh prosedur, nanging aku wong sing anyar, kejaba sing aku butuh cara prasaja yen nalika ana koordinat ing x lan ing lan saka njelasake iki poligon ing autocad 2008.

    Apa sing kedadeyan iku aku nggawe lembaran pitungan ngendi kabeh prosedur pitungan ditindakake nganti koordinat poligon pangunggahan lan rincian sing diduweni, saiki aku uga kanthi otomatis nggambar poligon sing cocog karo koordinat sing diduweni autocad.

    Mugi sampeyan saged mbiyantu kula nanging ing wanci kasebat, amargi saran kula, email punika arguello_osw@hotmail.com lan aku butuh iki kanggo buku, matur nuwun.

  78. Hello kanca, Aku wis ngimpor nganggo perintah kanggo concatenate lan polilinea data sandi kanggo autocad nanging saiki noc kaya pindhah saka exel kanggo autocad gambaran saben data sing aku ing exel, katon ing spreadsheet sing aku ing pisanan titik iki , ing sisih liya ing sisih wétan, ing sisih kulon ing sisih kulon, lan pungkasané ana kolom deskripsi titik. Aku wis ngimpor poin-poin saka exel kanggo otomatis cad kanthi perintah el el coneltenar ...... lan saiki aku arep melu deskripsi saben poin, cq karo perintah liyane sing ngubungake kabeh koordinat lan panggonan teks menehi spasi lan panggonan ukuran huruf kaya sing kabeh sing c ing exel kanggo nalika metu supaya sampeyan mung pass menyang autocad karo print polyline lan gambaran ditempelake tengen ngendi iku cocok please aku pengin mbantu apa aku kudu sanalika bisa yen please .

  79. Uga karo bagean sing wis ditanggulangi masalah, saestu ewu thanks, Aku wis nemokake liyane wangun kanthi excel nanging banget ngrasa, iki luwih gampang, kaping TCTerms.

  80. thanks aku bisa pass exel nilai kanggo autocad sawise Consulting mau

  81. Maksudku, sing ing AutoCAD ana siji perintah kanggo titik, lan liya kanggo sawetara titik.
    Ing Draw / point / point kaping. Apa iki sampeyan nggarap?

  82. Ngapunten, nanging yen sampeyan maca sandi kanthi bener sampeyan bakal bisa sumurup yen kabeh ana ing jamak, sing tegese aku nggunakake luwih saka siji titik. apa sampeyan mikir

  83. bisa wong njlentrehake mamang aku? kanggo aku wis sabendhel coordinates in Excel, nanging nalika aku nyoba kanggo paste printah titik AutoCAD, mung wis titik siji, ora luwih, lan minangka akeh kaya aku nyoba aku ora bisa nggawe kabeh bebarengan, nggunakake AutoCAD 2006.

    Sapa bisa nerangake cara sing luwih apik kanggo nindakake kabeh koordinat saka excel menyang autocad? Aku seneng banget.

  84. Hello everyone, ing wektu kepungkur aku pitutur marang kowe, yen iku blog apik banget lan menarik !! Kene aku ninggalake soko, lan ndeleng carane bisa mbantu aku ...

    Pitakonan iki:
    Aku kudu ing sawetara cara, kanggo ngowahi dimensi sing ana ing pesawat 2D saka Autocad lan sing bisa ngowahi jeneng kasebut minangka conto spreadsheet utawa sawetara program liyane. Aku mung perlu ngubah dimensi (mung dimensi), banjur, dicbujo aku duwe standar lan apa sing aku nggoleki kanggo ngurangi wektu ngowahi ukuran saben dimensi sing nggawe saben potongan.

    Muga-muga wong bisa mbantu aku lan bisa mbales aku ing kaca iki utawa emailku josem213@gmail.com

    Salam iki!
    JL

  85. IT IS ING WANG SANGSA KANGGO, TAPI IN AUTOCAD 2009 IN SPANISH KANGGO NANGKA KANGGO ?, APA KOMUNITAN KANGGO NUKA KANGGO KANGGO? AS KOMUNITAS (Gambar / titik / kaping pirang-pirang) ora bakal bisa digunakake ing PROGRAM INI, ING AKU PERLU ADVICE, Yen SUKU AYA NUNG MUNGGUL NUNGGUH, SALAMU

  86. uluk salam Yen ana wong sing bisa nulungi aku, aku duwe masalah cilik kaya ngimpor data saka Excel menyang AutoCAD.

  87. Sapa sing mbantu aku ing ngisor iki:
    Aku tindakake proses nyalin koordinat saka excel menyang AutoCAD, Nanging, kadhangkala nuduhake mung ing 1 PRESENTATION utawa 2 PRESENTATION lan ora tau ing MODEL. Ing upaya liyane dheweke ora nuduhake marang aku ing salah sawijining tab. Carane mbenerake iku?

  88. Matur nuwun sanget! wis dadi akeh! banget diterangno.

  89. nalika dijaluk nemtokake poin, sampeyan klik ing baris perintah, banjur paste.
    banjur zoom / jembar kanggo ndeleng data sing digambar

  90. Aku nganti langkah mbatesi nglampahi TCTerms Excel kanggo AutoCAD lan tansah takon kula nemtokake titik, aku wis AUTOCAD 2010 ora yen ana dadi masalah, plus aku duwe 2007 kantor lan aku ora bisa, aku pracaya DWG nanging ora Ora ana sing ditarik nalika mbukak ing autocad

  91. Maturnuwun, dokumen sampeyan banget migunani.
    Pakaryan sing apik banget ditindakake lan mbiyantu akeh keraguan

  92. Apa aku nglakoni yen nalika ngimpor koordinat sing dijupuk nganggo gps, aku kanthi otomatis ndandani mau dadi siji utawa pirang-pirang baris? Bisa rampung karo sawetara lisp?
    muchas gracias

  93. Carane aku nggawe supaya nalika ngimpor koordinat sing dijupuk nganggo gps, aku kanthi otomatis ndandani garis kasebut? Bisa rampung karo sawetara lisp?
    muchas gracias

  94. Halo Richard, kanthi AutoCAD mung sampeyan ora bisa. Sampeyan manggoni versi berorientasi topografi AutoCAD, sing bisa dadi Land utawa 3D.

    Sawise sampeyan duwe program, Punika prosedur.

  95. kepiye carane aku nggambar contours nggunakake autocad 2007, aku butuh bantuanmu, Pak GALVAREZHN

  96. Kanggo nggawe kurva tingkat AutoDesk Sipil 3D, versi otomatis AutoCAD ora nduweni fungsi kasebut.

    Sawise sampeyan duwe, kene prosedur kanggo ngimpor koordinat lan ngasilake garis kontur.

  97. Mangga, aku kudu ngirit kanggo ngirim koordinat lan koordinat ing exel kanggo autocad 2008 lan ngasilake kurva nicvel.
    Gracias

  98. Aku kudu sampeyan kanggo nemokake solusi kanggo ing ngisor iki
    Aku kepengin tuku order enter ing autocad saka exel iki, apa cara tanpa kudu nganggo »«;…. amarga nalika aku ngetik teks ruang iku dipangan autocad

  99. HELLO G! Aku wis nggoleki MAIL yen sampeyan ngiwa ME ing KOMENTIAL UTAMA babagan GAMBAR GEOREFERENCING IN MAP AUTOCAD, TO SEND YOU THE IMAGE Nanging aku ora nemokake ...
    GREETINGS

  100. Yen sampeyan duwe kursus lan jarak, goleki kanggo kirim iki ngendi sampeyan nerangake carane ngetik lan uga presents cithakan ing Excel ngendi sampeyan bisa nggawe luwih gampang.

  101. Hola
    Aku kudu nggawe daya tarik lan pengin nglakokna kanthi tingkat TOPOGRAFI ....
    MASALAH KASKASAN MUDAH NOSE CARA MELI DAFTAR POINTS TO AUTOCAD (DISTANCE AND DEGREES).
    CAN SOMEONE GUIDE ME PLEASE .......

  102. Inggih, aku ora ngerti apa sing bisa kedadeyan, amarga teks kudu pindhah menyang elevasi sing gegandhengan.

    Yen kabeh bakal nul, priksa manawa sampeyan wis nyetel konfigurasi sheet katelu saka file Excel, sing bakal digawe file 3D.

    Coba gawe file kasebut nganggo data asli ing conto, lan priksa manawa bisa dianggo kanthi becik, kanggo mirsani manawa bisa dadi masalah liyane.

  103. nilai yen sampeyan sijine ing jumlah sing bener nanging nomer ora, yen wong ngerti sampeyan bisa liwat Aku bakal ngucapke matur nuwun kanggo orientate kula ...

  104. Hello everyone, gunakake Hector's Excel kanggo ngirim data menyang autocad Nanging aku ngundhuh poin kapisah saka nomer poin, angka poin kabeh dumunung ing level nol, mugia wong bisa mbantu aku ngatasi masalah iki aku kudu dina aku munggah ing cad, matur nuwun ing advance ...

  105. Carane aku bisa ngetung watesan Poin sing bisa ditarik lan dimanipulasi ing autocad? kanggo 2007, 2008, 2009 versi

  106. hello pitakonan iki: kepiye carane aku ngliwati teks excel kanggo autocad, aku nerangake, kanggo kasus ngasilake profil, babagan abscissa beda-beda eg. saben meter 20, kanthi cara tradisional, ngginaaken kita kanggé nyunting saben meter 20 saking nilai abscissa, punika saged damel tabel ing excel lan ing autocad muncul ing koordinat xy ingkang dipunwujudaken nanging kanthi teks ingkang sami

  107. Aku kudu ngerti diwenehi seri koordinat geografis lan ukuran ambane kaya aku njlentrehake wangun supaya ing autocad aku bisa ndeleng titik geografis kanthi nilai dhuwur ditulis

  108. Superguau, Aku nyoba sheet sing dikirim Hectorin lan aku durung weruh prosedur liya sing gampang, cepet lan efisien kanggo ngowahi data saka Excel menyang Autocad. Thanks Hector

  109. Aku nemokake artikel sing menarik banget, iku gampang lan efektif
    wis diapresiasi

  110. Apik
    kanggo ngakses titik kanggo Autocad, sintaks titik es koordinat, koordinat lan ketik.
    Yen sampeyan ngerti cara kanggo menehi autocad cara kanggo "maca" akeh pesenan tanpa digitizer kudu ngetik siji-siji, bakal ana alat sing nyepetake karya gambar ing autocad.
    Mugi kanggo ngirim cara sing prasaja kanggo ngliwati data saka excel menyang autocad:
    1 ing data sing dijupuk ing lapangan disusun ing kolom: kothak kosong - koordinat wétan - kothak kosong - koordinat lor
    2 ing kothak kosong pisanan ditulis titik utawa titik lan salinan pirang poin sampeyan duwe
    3 ing kothak kapindho diketik (,) "koma"
    4 diwenehi pilihan "save as" lan ing endi buku iki unggul, pilih "teks sing diformat (dirumus dening spasi)" lan ketik
    5 File digawe kanthi extension «pnr» dibukak nganggo tembung kanggo ngowahi: kudu tetep kabeh baris: POINT 4500,4500
    (4500 = EXAMPLE VALUE) Elinga yen ora ana spasi, mung sawise titik ..
    Kaya nalika sampeyan duwe akeh poin, bisa ngilangi ruangan siji-sijine, kanthi tembung tekan tombol «Ctrl» lan «B» sekaligus, pilih kothak ganti lan ing telusuran kothak kanggo ngaktifake siji, loro utawa telu spasi lan ngganti karo, tinggalake kothong
    Kadhangkala konfigurasi lokal komputer nyebabake desimal ditetepake karo koma, saengga karo prentah ganti sampeyan kudu ngganti koma kanthi cara. Koma sing kita lebokake kanggo misahake koordinat diowahi dadi titik. Cara praktis kanggo ngganti dadi koma maneh yaiku ngrancang ngganti "rong titik dot" karo "koma."
    Nalika kita duwe file sing diowahi lan data ing wangun sing wis dituduhake ing ndhuwur, kita milih "nyimpen minangka" lan file sing diganti extension prn dadi "SCR" lan kita nampa.
    Bukak autocad lan ketik ing kothak dialog program supaya "SCR" nuduhake jendhela ing endi kita kudu milih file sing pengin lan ... TUTUP TUTUP.
    Yen versi autocad sing digunakake yaiku ing basa Spanyol, salah sawijining cara kanggo menehi perintah sing dikenal ing karya versi Inggris yaiku kanggo nyelehake kasus ngisor (_) sadurunge nggunakake ing Spanyol, ketik "_SCR"
    Ndhaptar sintaksis sing padha, sing disalin saka kothak dialog nalika arahan Autocad diwenehake, kabeh printah sing bisa dibayangake bisa ditindakake. Mung ora kudu nulis siji-siji, nanging "diktator karo file sing diwiwiti kanthi apik utawa digawe kanthi langsung ing tembung: autocad ngerteni papan minangka" ketik "lan mlebu minangka" ESC "utawa pungkasan prentah kasebut.
    Muga-muga saran iki migunani, aku dadi insinyur sipil lan aku ngerti yen yen duwe luwih saka poin 100 kanggo ngetik, aku bakal ngrungokne surak matur nuwun sing mesthi bakal ngirim aku

  111. aduh! matur nuwun ... artikel sing apik banget

  112. Deleng Frank, ana postingan lengkap ing ngendi langkah demi langkah diterangake cara nggawe kontur karo AutoCAD saka koordinat.

    Iki kirim

  113. hello Aku kudu nggambar kontur ing koper otomatis minangka cara paling gampang yen data ing koordinat (milih GPS) siji bagean lan liyane dijupuk saka aodolit. Ndhisik ...

  114. Kanggo nggabungake luwih akeh kolom, sampeyan nggunakake kritéria sing padha, bakal dadi conto

    = CONCATENATE (A2, ",", B2,"," C2)
    Apa aku wis rampung kanggo nambah string liyane, sing ngemot koma, supaya dadi kuotasi lan banjur kolom liyane sing ing kasus iki bakal C

  115. nalika aku ngetik X, Y, Z koordinat ing autocad sing kudu dilakoni kanggo ndeleng koordinat Z, amarga aku mlebu karo rumus concatenate nanging aku mung weruh X, lan thanks

  116. Aku bingung aku duwe garmin gps the colorado ana sawetara cara kanggo ngatur derajat saka presic constant menyang paling 2 meter

  117. Sembarang karya kudu dibangun ing tab "model", mula pakaryan kasebut pindhah menyang skala 1: 1 lan ngidini kabeh jinis pangaturan.

    Tab "presentasi" liyane utawa sing diarani "noto" ing basa Inggris yaiku kanggo nggawe pangaturan ing wektu cetak lan skala kasebut kondisional ing setelan ruang kertas.

  118. Aku terus nggarap garis prentah lan nemokake gambar ing ngisor iki ing jendela utama ing model ora dihargai, nanging ing tab presentasi 1 katon nanging cilik banget nanging siji ngluwihi lan minangka gambar lengkap nanging kanggo aku luwih apik bisa makarya ing tab model aku bakal nyoba terus

  119. Apik ngerti yen kerjane, lan ya, luwih apik yen sampeyan nggunakake polyline.

  120. perintah ing autocad 2008, yaiku polyline mungkin akeh ora ngucapake kaya aku ing awal amarga menehi baris perintah nanging ing autocad 2008 iku polyline thanks sing teken metu langsung

  121. Aku nyaranake kanggo gambar profil kanggo nggunakake desktop tanah, iku luwih prasaja lan luwih cepet kanggo nindakake jinis karya iki tinimbang ing autocad ..

  122. maneh tata cara prosedur:

    printah polyline, nyalin koordinat, paste koordinat, ketik

    banjur zoom ing tampilan lengkap

  123. Nggunakke sabendhel nglampahi TCTerms Excel kanggo AUTOCAD 2008, karya karo UTM koordinat Cut data income lan paste nampa nanging aku weruh apa-apa TCTerms utawa teken apa-apa wonder bakal aku kudu nyetel soko ing AutoCAD supaya sampeyan bisa ndeleng utawa ndeleng, minangka koordinat conto pitakonan 408500,1050432 bakal nomer banget gedhe kudu ngatur apa-apa aku bisa ndeleng ing layar AutoCAD sing pitungan sheet concatenate prasaja lan praktis lan kerjane nanging aku takon sampeyan kudu nyetel soko, ora yen punika ukuran sing bakal kanggo appreciate titik utawa drawing sandi mail yonibarreto@yahoo.es Aku matur nuwun amarga tanggapan sampeyan bisa ngirim aku, matur nuwun

  124. Salam marang kabeh wong bisa ngomong yen ana makro sing ngidini kula nggawe profil longitudinal loro tanduran lan profil aku bakal ngucapke matur nuwun.
    Slds.
    Erik

  125. salam lan congratulate sampeyan ing situs iki apik, kang serves kita sing kita ora apik banget ing drawing maps topographic, topografi lan bakal bisa yen ana sembarang cara gambar profil longitudinal kanggo data got ngekspor Excel thanks

  126. kanggo ndeleng, apa sampeyan salah.
    1 Ing autoCAD, sawetara command point
    2. ing Excel, sampeyan milih titik sing di rangkep ing kolom C, lan sampeyan nyalin (ctrl + C)
    3 Ing AutoCAD, ing baris printah sampeyan klik banjur paste (Ctrl + V)

    lan kabeh

  127. Minangka lagi, aku nyoba ngimpor poin saka excel kanggo autocad, aku wis nyoba nganggo macro lan mung katon meja karo poin, uga nyoba kanggo njupuk langsung menyang autocad lan salah siji, wong ngerti babagan sing

  128. Manuel, yen sampeyan isih bisa nindakake, hubungi kula kanthi mail

    Editor (ing) geofumadas.com

    kanggo ndeleng yen aku bisa mbantu

  129. Hello, Aku wis nyoba kanggo ngimpor nilai saka Excel kanggo Autocad, miturut tata cara nanging aku ora nggambar poin ing autocad mung tabel katon, wong bisa bantuan kula.

  130. sampeyan bisa nggambar, nggedhekake tampilan lengkap kanggo ndeleng yen ditampilake

  131. Hello, Aku wis nyoba kanggo ngimpor Excel poin kanggo Autocad, sawise wong-wong mau, nanging aku ora nggambar poin ing autocad, mung tabel katon, wong bisa bantuan kula

  132. HELLO .. ,, Aku STUDENT lan sinau AUTOCAD tambein ing dhewe ... lan wanted kanggo ngerti sing aku bisa mimpin kanggo nggawe LONGITUDINAL..EN BASE PROFIL Surveying A SITEMA ,,, A WATER RESERVOIR TO serapan AS EMPIENZO ... .Thanks

  133. hello aku duwe autocad 2008..in Spanyol .. Aku prosedur dituduhake ing ndhuwur ... Concatenate ..and aku pass saka excel kanggo cad .. nanging apa ora ......

  134. HELLO Aku mahasiswa, lan aku sinau kanggo part AUTOCAD ... Aku pengin wong nuduhake kula carane nindakake profil longitudinal adhedhasar SISTEM ngangkat topographical AGUA..DESDE THE ngempalaken RESERVOIR THE ,,, CARA IS METHOD THE ... THANKS

  135. hello Oscar, sampeyan bisa nempel ing kene apa sing dicet ing autocad kanggo ndeleng yen ana sing salah

  136. Aku nyoba nggunakake metode sing kasebut nanging ora bisa, Aku kabeh ing Excel banjur aku pitutur marang kowe ing multipoint autocad, aku nyalin excel ahy lan ora ana apa, prosedur ora rampung, aku ora ngerti yen wis nglakoni kesalahan.

    Aku bakal ngucapake pitulunganmu

  137. Bruss, kanggo mesthekake yen apa nyoba kanggo ngetik data dibunderaké, contone 680358 lan 4621773 kanggo ndeleng yen TCTerms sing digambar. Yèn mangkono banjur mriksa lokal saka mesin kudu salah amarga koma ing diatur kanggo pamisahan ewu lan titik desimal kanggo

  138. woy Bruss, milih kabeh ing endi titik iki wis arep, lan banjur nuduhake meja property, kanggo ndeleng yen kabeh nilai sing arep ing panggonan sing padha Ethan utawa mung siji titik lagi digambar metu

  139. saka kurang ajar iku kabeh, aku wis ngirim nanging mung katon titik siji wong liya apa-apa sing aku bisa nindakake bantuan, thanks sing apik iku inter

  140. Matur nuwun kanthi sanget ... ... ningali sampeyan wis mbantu aku nemokake masalah kasebut. Pancen, iku minangka koma, nanging sanajan aku wis ngrampungake, aku nemu arang banget amarga masalah kasebut yaiku nalika nindakake konversi menyang derajat, aku nggunakake -0,82 º (umpamane) nalika aku kudu -0.82 ... .. Aku wis ngganti sistem kasebut lan pancen kasebut (sanajan ora seneng, amarga apa sing digunakake digunakake kanggo nggawe ewonan pemisah)

    Oalah, saiki aku duwe keraguan carane, saka kabeh titik-titik sing aku pracaya, nyawiji menyang rute ... .. bisa sampeyan bantuan kula? Matur suwun maneh.

  141. Nah yen aku ora ngerti apa sing bakal kelakon ing komputer, banjur aku wis rampung lan metu berkas iki, sing aku mbayangno cedhak karo wilayah sing sampeyan tindakake survey.

  142. Uff .... aku gak gelem.

    Aku nyawang konfigurasi regional lan aku weruh manawa iki bener. Ing kasunyatan, aku gedhe banget ora tugas banget amarga aku mbukak file karo notepad lan aku weruh yen koordinat titik sing bener diowahi kanggo derajat, etc

    Masalah kasebut nalika mbukak kmz kasebut ing garthy, amarga mesthi ngirim aku menyang "weir of the broken dam" ing 833968,75 E; 5,41 N ……… .. aku ora ngerti apa-apa.

    Thank you so much for speed in answering.

  143. Fernando, kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanggo sampeyan, coba ngetik data sing bunder, umpamane 680358 lan 4621773 kanggo ndeleng manawa dheweke tiba ing wilayah kasebut. Yen mangkono, priksa konfigurasi regional.

  144. Fernando, manawa konfigurasi wilayah (panel kontrol, konfigurasi regional) bener, tegese pamisahan ewu minangka titik lan dekade minangka koma.

    uga priksa manawa sampeyan milih urutan sing bener, gawe 680.358,95, ndhelikake 4.621.773,92

    Aku nyawang lan aku tiba ing zona budaya kanggo norotest saka Galisi

  145. Joer ... Aku pancen ora ana gunane. Sing dak péngin dakkira cukup gampang. Aku duwe koordinat UTM saka jalur: 680.358,95 4.621.773,92 kaya, kanggo sawetara poin sing berturut-turut. (Ana ing Villamayor de Gállego- Zaragoza- Spanyol)

    Aku wis nyoba nglebokake ing bumi google kanthi akeh cara, nanging ana sing kedadeyan amarga aku pindhah menyang sisih lor (menyang segara ...).

    Aku nyoba karo EPoint2GE dening panggolekan sing kolom lan panggolekan zona 30 UTM lan lor, lan ngandika, aku iki arep neraka (liyane sing aku ora weruh apa path TCTerms ......)

    Aku ngundhuh google earth pro lan nyoba kanggo ngimpor wong liwat csv, lan karo sing aku malah ora njaluk apa-apa amarga menehi kula kesalahan ...... ..

    Wong mbantu aku kepiye? Aku wis ilang kabeh esuk karo iki ... :(

  146. Gracias
    my cordenads bakal dadi psad56, 17s
    Aku iki poryacion liyane, ana q cnvertirlas? ana program apa wae
    thanks kanggo bantuan
    Aku neng Peru

  147. Jose, nilai-nilai sing sampeyan duweni yaiku koordinat UTM, mesthine, sing kedadeyan sampeyan entuk ngerti yen datum sing dijupuk kaya umpamane WGS84, NAD27 utawa liyane, manawa sampeyan bisa ndeleng ing konfigurasi sistem koordinat GPS sampeyan. Sampeyan uga kudu ngerti area sing ana ing wilahan lan hemisfer, kaya sing dakkandhakake iki entri supaya sampeyan ngerti ngendi koordinat utm teka saka.
    Yen wgs84, iku salah siji sing nampa google, karo alat iki sampeyan bisa ngowahi iku ing archlive kml, kang siji sing nggunakake google bumi.

  148. Halo kanca, aku anyar kanggo iki. Aku duwe pitakon, aku duwe sawetara titik ing GPS lan aku pengin menehi informasi kasebut menyang Google, umpamane, siji titik yaiku 0491369 lan 8475900, aku ndeleng bentuk transformasi nanging nilai sing diwenehake ing utm utawa geografis lan data sing dakanggep kaya ngono kolom kanggo cad
    salam kanca, halaman iki apik banget

  149. cara ngèkspor koordinat saka excel menyang autocad kanthi conto tuladha x, y, deskripsi

  150. KATAKANAN ING ING Urip ING INTERNET Deleng ING LAIN LAIN lan RASA INGGRIS DENGAN GAMPANG TEKNIK TANGGAL

  151. Ing cara sing ngandhut galvarezhn, concatenate, sampeyan bisa nambah atribut menyang poin? Minangka jumlah lan nomer titik? Pitakonan sing padha kanggo makro sing disebut Jordi. Thank you very much.-

  152. Menarik forum iki, thanks kanggo sumbangan sampeyan, Aku wis looking for software kanggo ngatasi masalah iki. Aku nemokake loro, aku durung nampa wong-wong mau, ora ngerti sapa? Salah punika ExcelLink saka Xanadu lan liyane InnerSoft Cad. Padha ngerti yen padha ngawula kanggo ngatasi masalah iki lan uga minangka Jorge Alejandro kapapar ing AutoCAD teken kanggo nggawe owahan kanggo spreadsheet Excel dianyari?

  153. opsi sing nuduhake kita, cetha lan tepat, sijine menyang laku lan manawa bakal duwe asil apik.

    Aku pengin ngerti, yen kemungkinan yen ngedit lembar utawa meja unggul, saka
    excel, esdecir sing sakperangan alesan kudu diganti, koordinat, nalika mbukak cad, wis diupdate?

    ing advance thanks kanggo kabeh

  154. Bener apik saranmu lan akeh thanks kanggo sing amarga kanca-kanca kita padha tertarik lan luwih bisa rampung karo TOPCAL

  155. Hi Rafael, apa sing arep dilakoni karo excel rampung kanthi milih sel, klik tengen lan milih format sel.
    Banjur ing tab «sudhut» sampeyan bisa milih sisih sel sing pengin baris lan ing sisih tengen gaya garis.

    Kanthi pitakon kapindho ... Aku nyerah, aku ora kerep digunakake amarga ana masalah banget.

    Greetings

  156. Aku kudu ngganti gaya line dening wong sing ora ana kula unggul ing pilihan saka format sel. carane njaluk liyane saka sing gedhe-gedhe nuduhake! thanks

    Aku ing tanganmu!

    Aku duwe pitakon liyane lan manawa aku duwe jaringan lokal karo komputer 50 lan kabeh duwe IP kanthi manual diselehake dening kula lan kabeh sampurna nanging aku duwe "LAPTOP" karo windows vista yen nalika nyopot kabel kanggo nggawa ing omah, dheweke mesthi ilang. manual ip lan aku kudu mulihake saben dinane. Iki nyopir aku edan.

    Thanks lan appreciate your help !!

    matur nuwun Rafael

  157. Hello José, yen sampeyan luwih spesifik, mungkin kita bisa mbantu ... sing pengin disalin, mung kothak utawa data menyang bar perintah?

  158. Kaca banget menarik
    Hello, bisa diarani wong carane ngetik teks saka sheet excel menyang gambar ing Autocad.

  159. Hi Roberto, ayo ningali yen aku ngerti pitakonmu.
    Yen sampeyan pengin minangka program sing sampeyan bisa ngowahi obyek kanthi otomatis menyang vektor, bisa uga discons microstasi sing luwih migunani, utawa Rancangan AutoCAD Raster. Kanthi iki, sampeyan bisa ngowahi unsur semi otomatis kanthi sawetara jinis-jinis tartamtu kayata kurva, dimensi, teks, bunderan, bentuk, garis ... lan sistem kasebut ngowahi dadi vektor sanajan scan iki kudu tiff lan kualitas apik.

    Yen apa sing lagi dilakoni teken ing gambar mentas, iku MicroStation paling utawa AutoCAD, sampeyan mung mikir tingkat, menehi werna, baris jinis utawa gaya baris, banjur nguripake tingkat ing kang bisa lan ngambah.

  160. Matur nuwun kanthi sanget kanggo bantuan sing diwenehake, aku nindakake proyek elektrifikasi lan aku duwe pesawat sing wis mentas lan aku pengin nggawe angka lan ngowahi dadi format DWG lan aku bisa misahake lapisan saben unsur pesawat kayata (kontur, dalan kali, lan sapiturute) wiwit ing pesawat kasebut, aku kudu nggambar jaringan listrik, lan dirawat karo TraceArt, Win Topo, Illustrator cs2 lan aku ora duwe asil sing apik utawa mungkin aku durung nate nglakoni kaya sing kudu ditindakake, amarga aku wis miwiti ing lapangan iki. Matur nuwun kanthi sanget

  161. Thanks Jordi, aku nyoba lan kerjane kanthi lancar. Aku bungah yen wis siyaga ngrewangi wong-wong sing saiki wis berjuang 🙂

  162. Makro sing komentar ing post sadurungé sampeyan bisa ngundhuh saka sawetara kaca (umpamane. http://www.mecinca.net/software.html, XYZ-DXF), lan ITT diprogram Juan Manuel Anguita Ordonez, saka Jaen (kanggo Kaisar Caesar).

    Contone, aku nggunakake lantai kanggo miwiti gambar survey ing planimetry. Aku ora nyaranake nambah kode supaya bisa 'numpak' ing Autocad (senadyan ing lembaran kasebut wis jelas yen kudu dileksanakake, ora perlu), nanging wis dadi kanggo kabeh wong.

    Makro iku gampang lan kuat banget. Kaping pisanan, lan senadyan koyone ora katon, priksa manawa sampeyan duwe makro sing aktif ing excel.

    Ing lembaran pertama (sing katon kanthi gawan nalika mbukak makro) sampeyan bakal nemokake tab COORDINATES. Minangka ora bisa digunakake, iki ngendi kita bakal nempelake nomer poin lan koordinat X, Y, Z. Aku mung elinga yen mung X lan Y sing dipasrahake, makro ngasilake dimensi 0 kanggo saben titik sing diinstal sacara otomatis.

    Ing tab kapindho, PREVISUALISASI, ngeklik Update Tampilan bakal kita pratinjau kanthi awan titik kanggo ngasilake.

    Pungkasan, ing tab OPTIONS, kita bakal ngidini paramèter kayata dhuwur saka titik tulis ing titik ing CAD, yen kita pengin titik kasebut bisa digawe ing 3D utawa 2D lan yen dimensi saka titik sing dibenerake ditampilake utawa ora. Aku komentar ing kothak kanggo ngetik jeneng filename, kanthi otomatis path ing ngendi * .dxf bakal digawe yaiku C: \. Mung 'Pencet kanggo nggawe dxf'

    Cukup ngimpor *. Dxf saka CAD apa wae.

    Thanks!

    Jordi

    PD: Hectorin, kita mesthi setuju yen makro luwih cepet tinimbang solusi sing diajokake dening galvarezhn, nanging penting ora lali yen kita nglampahi jam karo spreadsheets lan, piye wae, duwe kemampuan kanggo ' ngolah 'spreadsheet' kanggo nglakoni luwih saka tambahan lan subtraction yaiku sing kudu ditrapake lan kudu dikenal dening teknisi ing lapangan. Sanajan luwih alon, cara iki katon menarik kanggo kula yen ora duwe 'bantuan' ngetik makro sing dibahas ing ndhuwur.

  163. Thanks Hectorin, Aku wis nggunakake cara iki kanggo njawab pitakonan sing teka kanggo kula, nanging sing papan iki apik kanggo solusi liyane.

    Salam

  164. Aku duwe file excel sing ngemot makro sing ngirim koordinat kanggo autocad bebarengan karo jeneng titik lan kode yen dibutuhake, luwih apik tinimbang metode sampeyan .. yen ana wong ngirim ngirim surat menyang hectorgh65@hotmail.com

  165. Aku nemokake iku menarik lan gampang kanggo ngucapke matur nuwun

  166. Iku misale jek menarik banget kanggo kula sumbangan sampeyan propose, awit nuduhake yen kita ora kudu 'confer' kabeh kanggo program cilik utawa macro, sanajan kita kudu ngenali sing kadhangkala kita nggawe urip luwih gampang :-).

    Oalah, ana makro cilik kanggo Excel, babagan 400 kb, sing ngijini sampeyan nindakake apa sing sampeyan ucapake lan nemokake dhewe. Iku disebut XYZ-DXF, lan sampeyan bisa ngundhuh gratis (iku freeware) yen sampeyan katon munggah.

    Iku cara liyane kanggo nindakake

    Thanks!

    Jordi

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.