Cara Ngonversi sel menyang AutoCAD blok

Penanganan objek klompok beda antarane Microstation lan AutoCAD. Ing kasus Microstation, padha ditangani minangka file kanthi extension .cel sing disebut sel, aku wis krungu manawa uga disebut sel.

Ing kasus AutoCAD, pamblokiran padha .dwg file sing disebut liwat pusat desain; ora ketompo nomenklatur, isih klompok vektor, kanthi titik referensi lan yen sampeyan masang, sampeyan kudu milih skala lan sudut puteran.

sel microstation

Inggih tugas kita saiki iki yaiku kanggo ngekspor file sel menyang blok autocad tanpa kudu nglakoni konversi siji-kanggo-siji.

  • Kita milih file / model utawa (keyin «model manager»)

model microstation

  • Inggih, ing panel sel, pilih file / "save as" lan pilih format file dwt, banjur klik tombol "opsi" lan ing opsi file lanjut pilih "save in separate files"

opsi nylametake dwg

  • opsi eksporIng tab filter sampeyan bisa milih file sing arep diekspor, kanthi cara iki sel sing dipilih bakal dikirim minangka file autocad

Siap ... saiki sampeyan mung kudu nyelehake ing folder Pusat Desain utawa ing ngendi sampeyan nyimpen blok.

pamblokiran autocad

Deleng ing Askinga

2 Balesan kanggo "Cara Ngonversi sel kanggo pamblokiran AutoCAD"

  1. Mesthi sampeyan bisa ndeleng teks format RSC, sing arupa format teks Microstation, nganti versi 8x kanggo Truetype TTF, sanajan mung ana ing versi XM.

    Ketoke, ora bisa format AutoCAD sing SHX

    Ora amarga sampeyan ora bisa, nanging amarga padha tetep gelut yen format rsc luwih apik tinimbang ttf

    pranala kasebut nyritakake babagan:
    http://communities.bentley.com/communities/other_communities/askinga/default.aspx
    http://discussion.bentley.com/cgi-bin/dnewsweb.exe?cmd=xover&group=bentley.microstation.v8xm.text&related=272&utag=

  2. Kueri liyane, aku duwe sistem blok sing digawe karo font-font Microstation, nanging nalika sampeyan migrasi file menyang autocad, katon minangka huruf, ana cara kanggo migrasi sumber daya sing digawe ing microstation kanggo autocad. Sumber daya iki minangka file kanthi ekstensi * .rsc
    thanks maneh

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.