Cara ngganti ukuran lan sudut pirang-pirang teks ing Microstation lan AutoCAD

1 Kanthi AutoCAD

  • Teks sing bakal dimodifikasi dipilih
  • Aktifake bar properti (ngowahi / sifat) utawa nganggo printah teks mo
  • Ukuran teks ditulis ing dhuwur
  • Sampeyan nulis sudut ing Rotasi ... lan sing.

gambar

2 Kanthi Microstation

Kanggo nindakake karo Microstation XM meh kaya mengkono karo AutoCAD ing prosedur sadurunge.

Kanggo nindakake iki karo Microstation V8, sampeyan ora bisa nindakake karo panel property, amarga ora kaya fungsi AutoCAD nanging bisa dilakoni nganggo aplikasi Visual Basic sing dilengkapi karo Microstation disebut TransformText.mvba, miturut prosedur ing ngisor iki (Translated into Spanish Askinga):

  • Utilitas / proyèk macro / proyèk / beban
  • Kita telusur ing browser Program Files / Bentley / workspace / system / vba / examples / textExamples.mvba
  • Sawise loading, pilih ing opsi TransformText, banjur Jalanake.

Banjur ing kothak dialog sampeyan bisa milih ukuran (hubungan sing saiki duwe teks) contone, yen sampeyan pengin kaping pindho ukuran nulis 2, yen sampeyan pengin setengah ukuran ditulis 0.5. Sampeyan uga bisa milih sudut, iki minangka sudut saka sisih wétan ing arah waktune.

Balesan 2 kanggo "Kepiye ngganti ukuran lan sudut sawetara teks ing Mikrostasi lan AutoCAD"

  1. Iku ora cetha banget kanggo aku,
    nanging yen sampeyan pengin mindhah teks saka siji lapisan menyang liyane, ora bakal ana apa-apa, ora bakal diputer yen sampeyan ngganti properti kasebut.
    Sampeyan milih teks, lan sampeyan ngganti lapisan.

  2. Aku duwe AutoCAD 2019 lan aku duwe teks kanggo 90 ° kanggo aku ngganti dhuwur. Nyelehake karo lapisan

    Ing lapisan liyane aku duwe teks liyane kanggo 0 ° nanging aku mung pengin kanggo ndandani menyang lapisan pisanan tanpa diputer.

    Carane aku bisa nindakake?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.