#BIM - Lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul praktik ing ngendi sampeyan bakal nggarap proyek nyata nggunakake program Autodesk kanggo nggawe model sing migunani banget, nindakake simulasi 4D, nggawe proposal desain konseptual, ngasilake petungan metrik sing tepat kanggo ngira biaya lan nggunakake Revit karo database eksternal kanggo Manajemen saka fasilitas.

Kursus iki padha karo sawetara Manajemen Proyek BIM, sing regane udakara sekitar USD3000 nganti USD5000, nanging, tinimbang nandur modal jumlah sing padha, sampeyan bisa entuk kawruh sing padha kanggo sebilangan biaya. Kanthi kursus Revit lan Robot liyane, sampeyan bakal duwe tampilan lengkap BIM. Elinga, BIM dudu program, minangka metode kerja adhedhasar teknologi anyar. Ora ana sing nyritakake babagan iki lan mula sampeyan bisa uga mikir manawa ngerti BIM sampeyan mung kudu ngerti modhèl ing Revit. Nanging iki salah, lan mulane akeh sing ora entuk asil sing samesthine saliyane investasi ewonan dolanan kanggo latihan lan piranti lunak.

Kanthi kursus iki sampeyan bakal sinau nggunakake BIM sajrone siklus urip proyek, nalika sampeyan bisa nindakake latihan sing praktis lan dipandu ing program kasebut.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Nglakoni metodhe BIM ing proyek lan organisasi
  • Gunakake program BIM kanggo manajemen proyek konstruksi
  • Gawe model realistis sing makili kahanan konstruktif
  • Ngasilake simulasi ing proses konstruksi 4D
  • Gawe usulan konseptual kanggo tahap wiwitan proyek kasebut
  • Nggawe pitungan metrik saka usulan konseptual
  • Gawe pitungan metrik sing rinci saka model BIM
  • Gunakake Revit kanggo manajemen fasilitas lan kontrol pangopènan pencegahan
  • Sambungake Revit karo database eksternal

Pre-requisites

  • Dhasar dhasar babagan Revit
  • Komputer karo Revit lan Naviswork

Sapa wae iki?

  • Illustrator lan Model BIM
  • Managers Proyek
  • Arquitectos
  • Ingenieros

Bakal enggal ing Inggris liwat AulaGEO

Saiki, mung kasedhiya ing Spanyol.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.