Pinten piranti lunak babagan blog iki?

Kanggo luwih saka rong taun aku wis nulis babagan topik gila babagan teknologi, umume babagan piranti lunak lan aplikasi. Dina iki aku arep njupuk kesempatan kanggo nganalisa apa tegese kanggo ngobrol babagan piranti lunak, kanthi pangarep-arep mbentuk opini, nuduhaké kabecikan lan carane nanggapi pendapatan ekonomi lan tembung sing ngasilake lalu lintas Internet, paling ora babagan iklan liwat AdSense. .

Software Tiket sing nyakup iku Kunjungan sing ndherek sampeyan Pendapatan diprodhuksi
AutoCAD 127 32,164 112.03
Microstation 115 2,991 7.64
ArcGIS 73 8,768 6.96
Google Earth 144 12,257 16.24
GIS pipa 78 512 2.32
gvSIG 37 1,501 2.25
IntelliCAD 13 2,239 2.26
virtual bumi 30 215 0.03
ArchiCAD 7 435 0.97
Cadcorp 7 43 0.09
MapInfo 7 295 0.30
Total 638 61,420 151.09

Tembung kunci

Aku wis berkonsultasi ing Google Analytics, adhedhasar persis ing sasi 5 pungkasan, dening query dening inklusi dening tembung kunci lan nglamar loro jeneng perusahaan lan piranti lunak utama. Kunjungan total saka tembung kunci kasebut yaiku 113,953 lan total $ 320.02 saka tembung kunci.

arcview

Tiket karcis

Aku wis dianggep minangka entri utawa postingan sing ditulis miturut kategori panel sisih, kajaba Mapinfo, karo sing aku kudu nggoleki ing search liwat LiveWritter amarga nganti saiki ora dadi kategori.

Kunjungan

Menarik, 61,420 artine% 54 saka total kunjungan dening mesin nganggo nggunakake kata kunci. Apa sing bisa ditemokake luwih saka 50% pengunjung sing teka saka Google teka amarga program 11 iki.

Pendapatan

Nalika mbandhingake total pendapatan sing teka kanggo program 11 iki, babagan total teka karo tembung kunci, disimpulake yen% 47 teka saka kana.

piranti lunakIng istilah posisi, kita bisa mbagi kunjungan antarane nomer tulisan sing ditulis, iki bakal menehi kita kapasitas nanggepi sing program kudu lalu lintas lan iki meja.

AutoCAD wis nanggapi ngluwihi apa aku wis ngobrol babagan iki, thanks kanggo popularitas lan ndeleng thanks kanggo, IntelliCAD nanggapi liyane. Banjur ArcGIS diikuti Google Earth kanggo nutup papat pisanan.

Iku kepengin weruh carane gvSIG ing lingkungan Hispanik luwih apik tinimbang ing Microstation. Lan sumurup carane Manifold GIS dadi antrian bebarengan karo CadCorp, sing tegese iku ora bisnis apik kanggo ngobrol babagan piranti lunak sing ora akeh nyebar ing babagan bathi iklan, nanging iku apik kanggo duwe scoop.

Salah siji cara, nulis babagan piranti lunak yaiku salah sawijining gagasan dhisikane blog iki. Nemokake lalu lintas wis apik, nemokake cara kanggo Google AdSense migunani nanging sinau sing anyar saben dina ... iku banget nyenengake.

5 Balesan kanggo "Pinten punika piranti lunak worth ing blog iki"

  1. Aku pitutur marang kowe yen aku maca blogmu karo sawetara frekuensi. Lan ya, aku nrima yen akeh bab sing diwaca karo Autocad lan Google Earth, senadyan aku nemokake artikel menarik karo isi program sing ora biasa, amarga, kanggo macem-macem alasan, aku ora njupuk kebebasan kanggo ngundhuh utawa kanggo menehi rekomendasi marang kenalan.

    Blog sampeyan kaya iki minangka proposal teknis sing menarik banget (lan ora, komentar pribadine) sing nyedhiyakake analisis menarik saka program umum lan ora umum. Mesthi, sampeyan njupuk wektu kanggo mangerteni bab mau, aku ngira utawa ngirim sampeyan informasi amarga sampeyan piye wae melu. Sing paling apik, amarga niat iku kanggo nuduhake pendapat babagan produk lan teknologi supaya wong liya bisa diwenehake saka situs lan ora ngidini ing akeh kaca, soko sing kadhangkala ora duwe wektu.

    Ing basis iki lan nyoba mangertos makna pungkasan ing blog, kita kudu ngerti apa arti iklan sampeyan ing urip sampeyan (sing aku mbayangno iku ora luwih gedhe) utawa kepiye sing cocog kanggo sampeyan. Aku entuk kesan yen kasunyatan pembelajaran-pengajaran iku kepuasan gedhe ing kasusmu lan pragmatis, sing ora apik utawa ala.

    Aku kudu ngakoni manawa aku meh ora entuk "bewara", kajaba ana sing relevan ngerti program utawa produk. Sing ndadekke panjaluk aku ing ngisor iki: (Aku ngerti yen aku durung nyilem ing kaca, nanging ...) Apa sampeyan bisa nggawe tinjauan babagan produk sing paling apik, sing paling asring digunakake lan paling anyar babagan GPS? Aku kepengin ngerti panemu sampeyan babagan lan regane supaya ngerti apa bedane konvensional ing antarane produk lan operasionalane. Aku janji bakal ndeleng tautan sing disaranake… hahahaha !!! :-))

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.