Piye wae

Sawisé dina sing kritis, iki minangka kondisi sing isih ana ing dasi 2010 Afrika Selatan.

gambar 5 Group of Europe

Spanyol menang lan tekan angka 6, loro tim sing melu, Belgia lan Turki teka ing 4.

Yen samesthine terus, Spanyol kudu ora duwe masalah; sanajan ora ana tulisan.

gambarAmérika Kidul

Brasil gabung ing papat papan pisanan kanggo njabut Kolombia sing nembus enem. Sanajan surprise isih diwenehake dening Paraguay, sing saiki ngasilake poin 5 saka Argentina lan Brasil. Ing buntut Peru lan Bolivia berubah banget.

Amérika Lor lan Karibia

Ing zona Amérika Lor lan Karibia, loro saka telung golongan bakal menyang heksagonal, ing ngendi mung telu sing bakal pindhah menyang Piala Dunia, nanging sing luwih apik bakal bersaing karo tim saka Amérika Kidul.

global guatemala south africa1 Group

Iku misale jek ora ana sing njupuk timbal menyang Amerika Serikat (9 points), nalika Guatemala lan Trinidad lan Tobago bakal ngundangi papan liya kanggo nggayuh heksagonal. Loro-lorone nduweni nilai 4

gambarGrup Amerika Utara 2

Meksiko diselehake ing pucuk ndhuwur kanthi sangang poin nalika Honduras kanthi enem godhong Jamaika mudhun sawise kekalahane ngirim pelatih kanggo mabur
Simoes

Grup Amerika Utara 3

gambar Iki minangka sing paling gampang, amarga El Salvador lan Kosta Rika mung nyerang pasukan sing durung bisa main bal-balan (Haiti lan Suriname).

Lan uga, padha ora banget geomatic nanging padha nyenengake sembarang akhir minggu mboseni.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.