Carane mateni pantai

Foto-foto kasebut ditampilake saka Bella Vista, Panama lan nuduhaké manawa pantai lan mangrove ilang ing proses evolusi / destruktif pembangunan kutha tanpa planning.

Ing foto iki, pantai dituduhake ing 1953, tanpa dalan, kabeh alas bakau ing ndhuwur gambar.

beautiful view 1

Ing foto iki, ing 1959, mung 8 taun salajengipun sampeyan bisa ndeleng yen boulevard wis ana ing pungkasan, lan mesthi kanca-kanca kita saka klub kapal pesiar nggolek gagasan kanggo ngeksploitasi pantai.

beautiful view 2

1963, mung 10 taun sawisé foto pisanan, ora ana pantai, nanging taman isih ana, bakau lan sekolah ing ngendi wong tuwa kita main ing ndhuwur.

beautiful view 3

2002, ing ngendi sekolah, ana pusat perbelanjaan gedhe, kanca-kanca saka klub kapal pesiar berkembang lan sanajan taman isih ana, bangunan nutupi segara lan alas bakunge ora luwih saka segelintung wit ing tengah-tengah bangunan.

beautiful view 4

Ana wong bakal ngomong yen perlu ngilangi sesuatu kanggo modernitas, nanging aku ngira ana beda-beda sing ora bisa didelok ing antarane pantai kanthi dalan sing padha, nanging beda-beda kritéria ing foto ing ngisor iki.

1 pantai

Dijupuk saka eksposisi Alvaro Uribe, ing ing Course Fundamentals Hukum kanggo Perencanaan Teritorial, ing Guatemala.

9 Balesan kanggo "Cara Mateni Pantai"

  1. Kita minangka pusat jagad ing Amérika Kidul, ing kene kesadaran wiwit tangi nanging ora cukup kanggo ngilangi kebecikan lan tanggung jawab kotamadya lokal ing pesisir lan papan sing unik kanggo omah-omah. Pendhudhuk wis rampung kanthi mangrove kanthi rumit karo panguwasa, LSM lan perusahaan udang. Salinas, Anconcito minangka port pembetung ing panguwasa nyebar lan kasugihan arkeologi.

    BellaVista nduwe réplika karo motel, landfills, casino, minyak lan invasi ing provinsi: Santa Elena, Esmeraldas, Guayas lan El Oro.

  2. nyatane, ora katon amarga kasunyatan sing dikirim diterbitake ing maneame, hosting ing ngendi gambar disimpen wis ngluwihi bandwidth.

    Aku nyuwun pangapunten, aku bakal nyoba nemokake panyedhiya supaya aku bisa ningkatake bandwith ... Mugi-mugi kanggo ngatasi

    Greetings lan aku nyeseli kebuntuan

  3. A Panamanian nyathet, tanpa mangu-mangu, spasi gratis ing beton beton iki kepenak ... Nanging bab tartamtu yaiku sing wilayah sing katon ing potret yaiku area sing ora nduweni sanitasi kanggo wektu suwe kanthi maksud, mungkin, saka dadi siji dina apa saiki dina iki ... A kutha karo bangunan modern sing nambah luwih sugih. Singkat, kita dikepung karo rong Segara ing loro-lorone ... Mbok menawa ekologi mundhak akeh mundhut sebagéyan gedhé mangroves, supaya ing tengah CENTER OF THE CITY tetep éndah lan wisata.

  4. Sampeyan ngerti, aku tansah ngandhani perkara sing padha, nalika aku saka Malaga menyang Fuengirola, antarane sawetara desa, Alhaurin de La Torre, kutha omah putih, ing sisih kiwa, ing sisih tengen gunung, ing wayah wengi, nalika aku ndeleng gunung-gunung, sampeyan bisa ndeleng kutha, lampu-lampu cahya surem, yen sampeyan ndeleng kanthi teliti, lan ngerti carane serangan virus, sampeyan bakal weruh, sing kita nindakake padha karo bumi, awit, ing base, kebak lampu, nanging meh nganti 20% gunung, nanging yen sampeyan terus nyawang, kaya virus, ana omah liyane, sing sethithik ngisi gunung iki.

    Ora mung dheweke, uga ing Spanyol, Argentina, Brasil, ing donya, kita nyerang kaya virus.

    regards

  5. Kejahatan nyata ... rasa sakit iku isih terus dileksanakake karo persetujuan para politisi lan ilk ...

  6. Kasunyatan sing nyenengake, konstruksi sethithik kanthi cara ngowahi dadi landfill lan panggonan sing ora nyenengake minangka turis minangka pantai, nganti situs kasebut dadi rusak yen wong ora kuwat bangunan ing dhuwur.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.