Cara Manifold ora tetep murah

pancen akeh

Kene sawetara kesimpulan sing aku wis ngrambah babagan strategi sing digunakake dening pipa kanggo tetep rega murah, lan ora nyenengi babagan potensi kasebut. Bebener iku bisnis teknologi

Padha ora menehi manual dicithak, buku manual iku digital ... padha argue yen amarga owah-owahan alam donya teknologi, nggawe buku tangan becik ing printing iku resiko lan ora pengin menehi resiko dolar AS $ 50 sing bisa nambah manual kanggo rega final. Manual digital sing meh solves apa sing ditangani, padha duwe manual online lan ... yen wong kepengin, bisa nyithak kaca manual digital 3,400.

Padha ora menehi kothak, Nalika sampeyan tuku online, apa sing sampeyan kirim yaiku link kanggo ngundhuh produk lan ngirim tombol kanggo ngaktifake lisensi. Padha argue yen ngirim kothak, karo disk ing jero, lan kiriman bisa gampang tegese $ 45 wis nganggo biaya pengiriman, lan percaya yen donya geeky jaman saiki bisa dihindari ... ah, yen sampeyan pengin DVD, kanthi packaging lan disk asli biaya $ 11 plus biaya pengiriman. Iku lucu sing ana panuntun wiwitan sing nduweni telung langkah: 1. Instal, 2. Bukak, 3. Sinau

Dheweke ora duwe distributor, sampeyan mung bisa tuku online. Apa sing diwenehake iku njamin dina 30 nalika bisa ngasilake dhuwit yen sampeyan ora kepenak karo prodhuk kasebut. Nanging padha ora duwe reseller ing saindenging donya, arguing yen iki umume nambah biaya produk 50 dening komisi pengecer lan pajak saben negara. Iki mbatesi latihan lan menehi kita kesempatan sing bisa menehi dhukungan lan implementasine.

Dheweke ora duwe layanan dhukungan konvensionalNalika sampeyan tuku lisensi sampeyan duwe hak loro pitakonan kanggo dhukungan resmi supaya sampeyan kudu ngurus mau minangka wishes saka jenius Aladdin. Sawise iki, sampeyan mbayar kanthi pitakonan, apa ana forum pangguna kanggo saling membantu, lan blog kaya iki sing menehi saran gratis :). Kanggo saiki, aku duwe pitakonan sing paling penting, nalika aku tuku lisensi nanging aku disengiti oleh duri, nyuwun pratandha kaya bocah-bocah: Apa karo versi V8 dgn lan dwg sawise taun 2005.

Aja duwe lisensi banyu nang endi wae, nalika versi anyar metu, ningkataké migrasi kanggo $ 50 supaya ora kudu mikir babagan kedhaftar sing manggon karo versi 3 kepungkur.

Aja laku cabul karo sapa waé, supaya ora tuku pangembangan pihak katelu yen bisa nindakake dhewe, uga ora nikah kabeh, IIS ya, RedHat ora ...

Ayo nambah yen bisa worth banjur yen Manifold menehi kabeh mami:

Pribadi Versi Minimum $ 245.00

Pedoman manual lan pangguna sing dicetak $ 55.00

Packing box, disk asli $ 45.00

Komisi pengecer $ 400.00

Layanan dhukungan $ 110.00

Layanan dhukungan kanggo lisensi lawas $ 55.00

Pajak lokal $ 125.00

Biaya kepabeanan lan pengiriman $ 45.00

Swara biaya saka Perusahaan Gambar $ 370.00

Total ................................................ .. $ 1,450.00

Miturut kasempatan, dudu rega ArcGIS Desktop?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.