Carane nggawe Manifold apa aku ing ArcGIS

ArcGIS saka ESRI Iki minangka alat sing paling populer kanggo Sistem Informasi Geografi (GIS), sawise versi primitif ArcView 3x digunakake ing taun 1990-an. Manifold, kaya sing diarani dheweke sadurunge «A $ 245 GIS tool»Minangka platform sing cukup anyar, miturut model konstruksi sing beda, nanging kanggo pangguna iku instrumen kanthi skop sing padha.

Ing 1988, USGS nggawe dokumen sing diarani «Proses kanggo milih Sistem Informasi Geografis«, Sing kalebu tema sing ana gandhengane karo pilihan sistem, ngluwihi alat komputer, ing Priksa apa GIS ngirim kalebu ... bebaya, ing 1988 kita isih nggunakake mesin 386 karo 3.0 windows lan akeh isih disenengi 286.

Kategori kasebut dipisahake dadi:

  • Antarmuka panganggo
  • Administrasi Database
  • Nggawe database
  • Manipulasi data lan analisis
  • Penyebaran lan penyajian data.
  • manifold-and-arcgis.JPG

    Dokumen kasebut kudu diwaca kanggo wong-wong sing melu jagad geospatial, dhaptar iki digunakake kanggo milih alat komputer lan kontrak pangembangan ... apa kaping kasebut. Sanajan dokumen kasebut meh umure 20 taun, akeh fungsi sing didaftar bisa bener lan nuduhake karakteristik sistem saiki, kanthi sawetara jeneng sing meh ora bisa dadi jargon geeks.

    Adhedhasar dokumen iki, Arthur J. Lembo, Jr. nyusun eksperimen karo para siswa Modeling Spasial lan Analisa ing Universitas Cornell. Asil ana dokumen sing diarani:

    Carane aku ing Manifold apa aku ing ArcGIS

    Kanthi kaca 130, konten prosedur langkah-langkah kanggo nindakake paling akeh ing loro platform kasebut, tanpa nggunakake aplikasi tambahan, yaiku, «metu saka kothak«. Sanajan perbandingan kasebut saka versi 8.3 ArcGIS lan 6.0 Manifold logika bener. Terjemahan saka topik kasebut ora miturut saran saka postinganku, iku sejatine dokumen sing ora disenengi ngarahake kanggo menehi pitunjuk marang pangguna loro platform, cara nindakake padha karo loro sistem kasebut.

    A referensi apik kanggo kedhaftar lan desainer lan pangembang ing donya iki edan lan berasap.
    Sampeyan bisa maca ringkesan dokumen kasebut Kene, lan ngundhuh ing pdf Kene lan matur nuwun marang gosip, ana sing ngomong sampeyan.

    One Reply to "How to do in Manifold what I do in ArcGIS"

    1. Aku nggunakake Mapinfo, ArcMap lan saiki Manifold; lan aku ora bisa mandheg apa sing bisa ditindakake kanthi piranti lunak minangka anyar lan ekonomi minangka Manifold, tanpa mangu manual iki mbukak dunya kemungkinan anyar; Aku ngirim sampeyan Salam saka Peru.

      Dokumen penting, sing paling apik!

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

    Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.