Arsip kanggo

Cartografia

Aplikasi lan sumber daya kanggo èlmu kang gegayutan karo sinau lan pangembangan maps geografis.

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal latihan, adhedhasar spektrum geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Pakar", sing fokus ing kompetensi; iku tegese padha fokus ing praktik, nindakake pakaryan kanggo sinau babagan kasus, luwih becik konteks proyek siji lan ...

Bandingkan ukuran negara

Kita wis nggoleki kaca sing menarik, diarani thetruesizeof, butuh sawetara taun ing jaringan lan ing - kanthi cara sing interaktif lan gampang, pangguna bisa nggawe bandinge ekstensi permukaan antara siji utawa pirang-pirang negara. Kita manawa, sawise nggunakake alat interaktif iki, sampeyan bisa duwe ...

FORUM MUNDO UNIGIS, Cali 2018: Pengalaman GIS sing ngowahi lan ngowahi organisasi sampeyan

UNIGIS Amerika Latin, Universität Salzburg lan ICESI Universitas sing diwenehi ing pembangunan kemewahan sanget taun, dina anyar WORLD FORUM UNIGIS, Cali acara 2018: pengalaman GIS sing ngomongake lan ndandani organisasi sing, ana 16 November ing Universitas ICESI -Auditorio Cementos Argos, Cali, Colombia. Akses gratis. Dadi ...

The Twilight scale

Iki artikel menarik dening Regis Wellausen diterbitake ing majalah MundoGEO, kang ngelingaken kita sing statements dibalèkaké Catastro2014 wungu dening anjir rong puluh taun, utamané related kanggo modeling minangka panggantos kanggo kartografi tradisional. Ing proposal résolusi positional ngganti lan paradigma tuwa. ...

Ukuran bener negara

thetruesize.com minangka situs menarik, ing ngendi sampeyan bisa nemokake negara ing panampil GoogleMaps. Nalika sampeyan nyeret obyek, sampeyan bisa ndeleng cara negara kleru kanthi béda ing garis lintang. Minangka ditampilake ing gambar, proyeksi silindris, nalika nyoba nggawe proyeksi ing sajrone bidang, nguwatake ...

JOSM - A CAD kanggo data editing ing OpenStreetMap

OpenStreetMap (OSM) mbok menawa salah siji conto gedhe babagan informasi sing diwenehake kanthi cara kolaboratif bisa mbangun model kartografi anyar. Kaya Wikipedia, inisiatif dadi penting banget kanggo dina iki kanggo geoportal luwih disengaja kanggo nyelehake lapisan iki ing latar mburi kanggo sumelang babagan nganyari informasi sampeyan ing aspek ...

Carane ana ing peta donya ing 1922

Edisi paling anyar saka National Geographic ndadekke loro topik menarik: Ing sawijining tangan, laporan lengkap babagan proses pemodelan warisan nggunakake sistem panangkepan laser. Iki minangka item kolektor, sing nerangake kerumitan sing njupuk karya ing pasuryan Gunung Rushmore ing South Dakota ...