Arsip kanggo

Cartografia

Aplikasi lan sumber daya kanggo èlmu kang gegayutan karo sinau lan pangembangan maps geografis.

Crita wirausaha. Geopois.com

Ing Majalah Twingeo edisi kaping 6 iki, kita mbukak bagean sing khusus kanggo wirausaha, wektu iki giliran Javier Gabás Jiménez, sing wis dihubungi Geofumadas ing kesempatan liyane kanggo layanan lan kesempatan sing ditawakake kanggo komunitas GEO. Thanks kanggo dhukungan lan drive komunitas GEO, kita bisa ngrancang rencana ...

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal pelatihan, adhedhasar spektrum Geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Ahli", sing fokus ing kompetensi; Iku tegese fokus ing praktik, nindakake tugas ing kasus praktis, luwih becik siji konteks proyek lan ...

Bandingkan ukuran negara

Kita wis ndeleng kaca sing apik banget, sing diarani thetruesizeof, wis sawetara taun kepungkur ing internet - kanthi cara sing interaktif lan gampang banget - pangguna bisa mbandhingake area lumahing antarane siji utawa pirang-pirang negara. Kita yakin yen nggunakake alat interaktif iki, sampeyan bakal ...

FORUM DUNIA UNIGIS, Cali 2018: Pengalaman GIS sing nyebutake lan ngowahi organisasi sampeyan

UNIGIS Amerika Latin, Universität Salzburg lan Universitas ICESI, duwe kemewahan berkembang taun iki, dina anyar acara FORUM DUNIA UNIGIS, Cali 2018: Pengalaman GIS sing nyebutake lan ngowahi organisasine, dina Jumuah, 16 November ing Universitas ICESI - Auditorium Cementos Argos, Cali, Kolombia. Akses gratis. Dadi…

The Twilight scale

Iki minangka artikel menarik dening Regis Wellausen sing diterbitake ing Majalah MundoGEO, sing ngelingake ora bisa dibalekake maneh deklarasi Catastro2014 sing diunggahake dening FIG rong puluh taun kepungkur, utamane gegayutan karo modeling minangka pengganti kartografi tradisional. Proposal resolusi posisi kanggo ngganti paradigma sing wis tuwa.…

Ukuran negara sejatine

thetruesize.com minangka situs sing menarik, ing endi sampeyan bisa nemokake negara ing pamirsa GoogleMaps. Kanthi nyeret obyek, sampeyan bisa ndeleng kepiye negara kleru karo bedane lintang. Kaya sing ditampilake ing gambar, proyeksi silinder, nalika nyoba nggawe proyeksi ing pesawat, meksa ...