Sipil 3D, nggawe penyelarasan (pelajaran 3)

Ing loro pelajaran sadurunge kita weruh carane ngimpor nilai y kustomisasi. Saiki kita pengin nggawe alignment saka poin sing ditandhani minangka stasiun.

Nggawe polyline

Kanggo sing, kita nggunakake printah polyline lan kita nggunakake printah sworo seru menyang simpul. Kita pindhah saka stasiun awal menyang final.

salib bagean sipil 3d

Nggawe alignment

Kanggo iki kita ngomong "alignment / create alignment from polyline"

banjur kita tutul polyline lan kita njaluk panel sing kanggo saiki kita ora luwih saka jeneng Alignment. Kita bakal nyebat "Mel Zelaya Street"

salib bagean sipil 3d

Lan ana kanca-kanca duwe.

Oh, sampeyan pengin nggawe lumahing?

Tombol tengen ing permukaan, anyar lan uga sampeyan bisa nyebat "Surface Hugo Chávez"

Saiki klik tengen "definisi / titik kelompok" lan kita pitutur marang kowe yen kabeh iku TCTerms iku sing nggawe wiwitan.

salib bagean sipil 3d

Uga, ana sing terus dilanjutake nalika aku bingung. Coba nggawe profil saka alignments lan ing permukaan sing digawe.

salib bagean sipil 3d

13 Balesan menyang "3D sipil, nggawe penyelarasan (pawulangan 3)"

  1. hello kanca bisa ngomong babagan carane nggawe profil longitudinal liwat keselarasan karo parkir sampeyan

  2. Aku kudu nggawe keselarasan (manggon ing polylinea ing autocad 2014

  3. ing Alignment metu ing inci, kaya aku kanggo kula ing meter utawa rodo nyata sandi kadohan

  4. Aku pengin mbantu aku ngowahi jejer dadi polyline ing 3d ...... 3d sipil menang aku ...... ..
    Thanks kanggo sing bisa ndhukung kula ing masalah iki.

  5. hello kanca matur nuwun kanggo kontribusi sing menarik iki ndhelikke Sugeng, ati-ati, yen bagean dalan banget dawa aku bisa bagean bagean iki

  6. Nalika sampeyan nggawe penyelarasan, contone, nggawe saka polyline, lan sampeyan entuk panel kanggo nemtokake properti, kothak katelu disebut

    "Stasiun wiwitan" ngidini sampeyan nyelehake titik wiwitan

  7. Hi, carane iki super ... ..
    Iku pisanan aku duwe penggalihipun dhumateng ningali situs iki ..
    Iku menarik banget ...
    Aku duwe pitakonan ... carane ngganti jarak tempuh aku pengin kaya iki
    0 + 123.25 ... nanging aku katon kaya iki. 1 + 23.25 lan aku ora nemu cara kanggo ndandani ... ngucapake ... berkah pangestune ...

  8. 1 yen aku ndeleng situs iki, aku nemokake banget apa sing ditindakake,

  9. Muga-muga aku kurang lelungan, lan bocah-bocah ora sekolah maneh.

    Nanging kita bakal weruh.

  10. kanca-kanca geofumadas, topik-topik sing menarik banget, bisa mbantu aku nggawe bagean salib lan perhitungan volume, banjur nggawe lembar proyek horisontal lan vertikal saben kilometer lan panggonan label dimensi proyek, medan alam, dhuwur potong, dhuwur ngisi lan abscissa.

    Mugi sampeyan saged mbiyantu kula, matur nuwun sanget

    Sincerely,

    Víctor

  11. Halo Alfonso, topik sing menarik, aku pengin ngobrol babagan iki. Aku arep sedina, nalika bali saka perjalanan ... Muga-muga ora telat.

  12. Hello geofumadas friends ... minangka kontribusi banget marang program iki minangka apik lan ekstensif minangka 3d sipil .... Aku dadi insinyur sipil lan aku pengin mbantu aku karo masalah tartamtu kayata pitungan volume antarane rong permukaan nanging winates dening persegi dowo ... sing, ing sektor tanah ... lan yen tabel bisa diwenehi pitungan volume bebarengan karo bagean ing ngendi sampeyan bisa ndeleng garis sing netepake medan nautal lan baris ing endi potong wis tekan .... Thanks in advance and I await your response soon ...
    Tansah munggah ... Regards

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.