Arsip kanggo

3D sipil

CAD, GIS, utawa loro-lorone?

... sade kemampuan apa piranti lunak gratis ora luwih angel tinimbang ngakoni pejabat supaya nglakoni kesalahan (upeti) supaya bisa dileksanakake supaya ora nggawe piranti lunak larang. Bubar Bentley wis ngluncurake kampanye kanggo ngembangake Bentley Map, nggunakake minangka argumen, yen ora perlu mikir dhewe yen loro ...

Geofisika: Prediksi 2010: Software GIS

Saperangan dina kepungkur, ing sajrone panas warung digawe dening ibu mertua, kita nggawe sawetara halusinasi babagan tren sing diatur kanggo 2010 ing wilayah Internet. Ing kasus geospatial medium, kahanan iku luwih statis (ora kasebut uga mboseni), akeh sing wis kasebut ing istilah medium ...

Sambungake AutoCAD nganggo Google Earth

Kenginan umum saka pengguna AutoCAD yakuwi nyambungake karo Google Earth, supaya bisa ngerjakake gambar sing dolanan kasebut, sanajan akurasi iku bisa dipertanyakan, saben dina kita nemokake materi sing luwih apik lan migunani tinimbang duwe apa-apa. Dina iki kita bakal nemokake paling ora loro alternatif kanggo nindakake: A. Kanthi perintah ImportGEImage Iki ...