Arsip kanggo

CivilCAD

Generate bagean salib CivilCAD

Kanthi artikel iki, kita diwenehi pasuryan anyar sing nduweni situs resmi CivilCAD, karya gedhe saka kanca-kanca ARQCOM ing wengi 15 taun karo luwih saka 20,000 pangguna ing Amerika Latin. Ing bagian anyar "Tutorial", padha kalebu karya sing menarik kanthi langkah mlebu kanthi langkah. ...

Grafik koordinat UTM nggunakake CivilCAD

Bubar aku ngomong babagan CivilCAD, aplikasi sing lumaku ing AutoCAD lan uga ing Bricscad; wektu iki aku pengin nuduhake sampeyan carane nggawe tabel koordinat, kaya kita weruh iku rampung karo Microstation Geographics (Saiki Bentley Peta). Biasane iki program GIS duwe karo akeh praktis, nanging ing tingkat CAD isih bisa, ...

Nggawe alignments ing CivilCAD

Artikel sadurunge aku nerangake babagan CivilCAD, aplikasi praktis sing dituju ing AutoCAD lan Bricscad. Saiki aku pengin nerusake latihan sing adhedhasar tansah Topography kita sadurunge karo Total Station, digunakake ing alignment ing model digital. Ing kasus CivilCAD, iki disebut sumbu proyek, sanajan wiwit ...