Compendium saka Best laku Manuals lan Cadastre

Ngundhuh versi PDF Kene

Manuals for Cadastre - saka Seri Technical

Survey Cadastral ManualManual Valuation Urban CadastralPedoman Penilaian Cadastral PedesaanNon-digital cadastral maintenance manualCadastral Planning ManualStaff Training Manual

Manuals for Cadastre - saka Seri Teknologi

Pemetaan Manual Digital CadastralDigital Record Cadastral ManualManual Sistem Informasi Geografis (Cadastral SIG)Manual Maintenance Digital CadastralManual pertukaran nasional karo cadastrePeralatan perawatan cadastral manual

Manuals for Cadastre - saka Series Administratif

Nilai Cadastral ManualManual watesan administratifUrban Perimeters ManualManual urutan wilayahManual aturan diterapake ing cadastre municipalMulti-purpose cadastre manual

Manuals for Cadastre - saka Praktik Good Series lan Versi Populer

Versi populer saka CadastrePelaksanaan teknologi ing Cadastre Municipal

Koleksi dokumen lan video iki cocog karo sistematisasi dokumentasi sing dirancang lan dikembangake dening Golgi Alvarez, ing Program Penguatan Kota.

Program lan aplikasi cocog karo konteks legal, temporal lan prosedhur negara ing Program kasebut.

Padha disedhiyakake ing medium iki minangka demokratisasi kawruh.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.