Sambungake menyang Digital Globe karo Mapinfo, peta Autodesk, lan Arcmap

gambarSadurunge nganggo nyambung menyang Google Earth karo ESRI, ing komentar aku wis nulis apa Digital Globe rampung nalika mbukak akses kanggo nyambung (sementara).

Reading in the Gabriel Ortiz forums Aku nemokake reaksi saka wong-wong sing nindakake lan iki minangka komentar:

http://www.digitalglobe.com/start/Q407holidayIC/landpage/index.shtml
Aku melu link, aku ndhaftar, aku diundhuh alus, aku diinstal lan aku bali ...
Ekstensi iki ngidini sampeyan ndeleng gambar Digital Globe saka ArcMap lan cocog karo lapisan sing wis ana. Ingkang menarik punika sampeyan saged ngunduh segmen free gambar menyang hard drive lan banjur ndeleng ing njaba jaringan.

Cepet, amarga link mandheg ing 12 ing Desember.
Salam lan entuk manfaat saka informasi iki.

Biol Jaime J. Muñoz Salcedo
Analis Geografis
Monterrey, Meksiko

Ayo ndeleng sanajan nalika dikelola ... samesthine kita kudu ngayomi. 🙂

Salah Reply kanggo "Nyambung menyang Digital Globe karo Mapinfo, peta Autodesk lan Arcmap"

  1. ¿¿¿Ï¿¿ ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿Another scam ???????????????????

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.