Tingkat lempeng karo Google Earth - Contouringge utawa AutoCAD

Sawetara dina kepungkur aku takon kanca piye carane ndeleng contours ing Google Earth nggunakake aplikasi sing disebut ContouringGE 1.1 sing mestine bisa digarap karo versi 4x, Windows XP, utawa Vista.

Lan pungkasanipun, sanadyan pengalaman iki nglarani, mula aku nulis apa prestasi kanggo ndeleng wong liya ...

1 Download ContouringGE

gambar Kanggo miwiti, sampeyan kudu ngunduh file dikompresi saka kaca "kebencian" ing ngendi sing nggawe jendhela popup karo iklan Jerman sing nyakup kabeh kaca, supaya mbusak "dagu ping" sampeyan mung milih SchlieBen sing tegese cedhak lan ora ana maneh ngganggu sampeyan.

Ngati-ati, sampeyan mung bisa ngakses kaca iki (http://www.sww.wg.am/) ing dina pisanan sasi, amarga bandwith mbatesi, lan jembaré wis kesel lan ora kasedhiya.

2 Instal ocx

gambar

Sawise file wis diundhuh, wis kabundung lan limang file katon:

  • A kml disebut contour.kml Aku ora ngerti apa iku kanggo
  • Loro file ocx sing minangka driver ActiveX
  • File DLL sing muat submenu ing framework Google Earth
  • Berkas ContouringGE eksekusi

Berkas loro ocx diselehake ing

C: / WINDOWS / system32 /

Banjur kanggo ndhaftar ocx sampeyan ngetik menu printah, sing katon kaya DOS nganggo "start / run / cmd" lan ana tulisan sing ditulis:

regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx

lan wis rampung ngetik, pesen kudu katon sing kontrol dipasang kanthi bener, padha rampung karo liyane:

regsvr32% Systemroot% \ System32 \ MSCOMCTL.OCX

gambar

Yen sampeyan nemokake kasulitan nemokake counterplex, biasane ing tombol ing sisih kiwa nomer 1 lan nggunakake tombol Alt Gr. Sampeyan uga ing Alt + 92.

Pungkasane, yen sampeyan ora arep ngeculake sirah sampeyan, sampeyan nyalin garis sing ana ing ndhuwur, banjur ing layar ireng sing nggawe tombol tengen lan tempel.

Yen sampeyan duwe Windows Vista, iku kudu «Start / Accessories / Run as administrator»

File GGEFramework.dll wis dilebokake ing "C: Program FilesGoogleGoogle Earth", ana uga triangulasi eksekusi lan file kml.

3 Run ContouringGE ing Google Earth

Banjur ora angel, aku nggawe trabasan segitiga cilik ing meja.

Saiki Google Earth mlaku. Lan sapisan tugas, triangulasi wis dileksanakake.

4 Apa kudu kelakon

Banjur ing Google Earth printah anyar muncul ing bar ndhuwur sing disebut GGE, sing ngemot opsi kanggo nggawe kontur lan ngatur penampilan utawa label.

Contouring4

google contouringGE

Cara liya kanggo nggawe iku saka AutoCAD, nggunakake plugin.

Langkah 1. Nampilake wilayah ing ngendi kita pengin diwenehi model digital Google Earth.

Langkah 2. Ngimpor model digital.

Nggunakake AutoCAD, gadhah tambahan Plex.Earth sing diinstal. Ing pokok, sampeyan kudu miwiti sesi kasebut.

Banjur kita pilih ing tab Terrain, pilihan "Miturut GE View", bakal takon kita kanggo ngonfirmasi yen nilai 1,304 bakal diimpor; banjur bakal nyuwun supaya kita ngonfirmasi yen kita pengin garis kontur diwujudake. Lan siap; Lengkung tingkat Google Earth di AutoCAD.

Langkah 3. Ekspor menyang Google Earth

Sawise milih obyek kasebut, kita milih opsi Ekspor KML, banjur kita nuduhake yen model disetel menyang terrain lan pungkasane kasebut mbukak ing Google Earth.

Lan ing tlatah iki kita duwe asil.

De kene sampeyan bisa ngunduh file kmz sing wis digunakake ing conto iki.

Saka kene sampeyan bisa ngundhuh Plugin Plex.Earth kanggo AutoCAD.

77 Balesan kanggo "Lengkung tingkat nganggo Google Earth - Contouringge utawa AutoCAD"

  1. Program kanggo program, nanging ora bisa digunakake !!! banget isin !!

  2. uga, file sing ilang bisa diduweni, http://www.anunciadores.net/aplicaciones/RegistrarMSCOMCTL.htm
    http://www.atmos.washington.edu/~carey/wilton/data/contour.kml
    http://activex.microsoft.com/controls/vb6/comdlg32.CAB
    sawise padha duwe kabeh, dheweke ngetutake langkah-langkah, nanging CMD nindakake minangka administrator kanggo maca ocx, mung ing langkah iki regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx bakal ngilangi ~ lan nalika disalin menyang jalur kasebut Google Earth katon rong folder liyane lan nyalin ing folder klien ngetutake liyane lan kudu bisa digunakake.
    Apa wae mangerteni emailku leo87seve@gmail.com, plexearth saya ora bisa lan 3d sipil saya ora ketompo gambar saka google earht, aku nampa bantuan, THANKS

  3. Dokumen sing diundhuhku ora lengkap, aku mung duwe file 2 ... monggo kirimi instalasi lengkap! iku penting banget! mailku maidelin11@gmail.com
    thanks! Gusti Allah mberkahi kowe!

  4. Apa ana wong sing bisa ngirim file contour.kml ??

  5. monggo ing titik iki, kudu ana wong sing wis ngrampungake masalah kesalahan 5 sing katon nalika mlaku contuorig, please help my mail nancy1205@hotmail.es

  6. Oi iki kudu nggunakake iki ferramenta erro 5 formatei e estou nggunakake jendhela xp muncul katon 339 ora ana situs disaranake com arquivos imconpletos alguem teria utawa lengkap installer

  7. Ora ana sing ngerti yen ana ing W7 saka 64bits? Matur suwun

  8. hello sigeros friends, aku duwe file 5, aku kabeh prosedur instalasi nanging ana kesalahan ing
    regsvr32% Systemroot% ~ \ System32 \ comdlg32.ocx kudu ngilangi ~ lan nampa. Uga, senadyan kabeh, menu gge katon, nanging nalika ngasilake kurva, kesalahan katon: kesalahan wektu 5
    telpon prosedur utawa pitakonan sing bener
    Yen ana sing duwe solusi, akeh sing bakal ngapresiasi.

    contouringge instalação

  9. Hello ... Aku weruh sing akeh kekurangan berkas contour.kml mungkin sing sebabe sampeyan duwe kesalahan 5 ....... Aku uga kedadeyan ... wong wis sing file ...
    uga rong file liyane sing ora ana ing tautan sing dikirim, padha sijine ing komentar liyane ....

    Greetings ...

  10. Nuwun akeh sing bisa ngundhuh file contour.kml saka ContourGE 1.2. Matur suwun

  11. Good morning, everyone.
    Kang siji sing duwe versi ContouringGE 1.1 bisa dikirim menyang surat ing ngisor iki?
    rmdna@bol.com.br
    Iku amarga aku ngundhuh versi 1.2 lan sakabehe beda saka katrangan sadurunge.
    Apa file contour.kml?
    Matur nuwun.
    Sincerely,
    Rogério

  12. Ora kaca kasebut http://www.sww.wg.am mandhap Apa sing kedadeyan ora ana bandwidth sing sithik, saengga mung bisa diakses ing dina-dina kapisan, yen lebar digunakake nganti bisa diakses ing wulan liyane.

  13. Link ora bisa digunakake maneh Aku nemokake file liwat taringa nanging tanpa ocx

  14. Hello kuwi, aku kesalahan isih 5 ora ngerti apa-apa komputer lan google bumi sing aku iku iki ora ngendi aku katon? lan ngganti sesuatu? Yen wong bisa ngirim kula countouirng bener lan nggunakake Google bumi Aku appreciate, amarga iku perlu kanggo sawetara karya urgent.

    Salam lan akeh banget
    Juan Asuaga

    juanasuaga@hotmail.com

  15. Aku bisa ngasilake kurva tingkat ing Google Earth versi 4.2.0205.5730, nanging ora nuduhake nilai kurva kontur, amarga iki nilai sing ana hubungane karo kurva lan bisa diekspor menyang format SHP, kanthi tabel atribut, yen wong wis entuk, wenehi resep, amarga aku wis meh setengah taun, nyoba ngerteni kesalahan 5, lan ora ana sing liya.

  16. gelombang kanca
    Uga bebener aku mung sinau babagan alat gedhe iki
    lan aku mutusake download miturut pandhuan iki lan aku duwe masalah sing padha karo kesalahan 5 utawa kaya …… ​​wis diwiwiti
    padha wis ngrampungake iku oq gelombang, kok q aku nggusah alat iki ...
    please help ...

  17. Aku wis nindakake pirang-pirang tes lan aku bisa ndeleng yen versi ContourGE 1.2 cocok karo versi Demo wong ngerti yen sampeyan bisa ngunduh versi lengkap ConturGE 1.2

  18. temtunipun yen wong wis ngatur kanggo mbukak program tanpa masalah marang kita carane, lan kanggo satelit kabeh conbinaciones bisa lan tansah kesalahan misuwur 5 lan google bumi pro katon aku kudu mbukak program lan aku mbukak

  19. Dear, aku gabung ing konsultasi maneka warna babagan iki.
    Aku nyoba nginstal GE babagan GE Plus 5.1.3533.1731. Kasunyatan iku kanggo luwih akeh gaweanku, sakwise pancen kabeh langkah sing dituduhake, aku malah ora njaluk tombol CGE ing toolbar GE.
    Mungkin sawetara nyenengake loman bisa menehi kula tangan karo iki, ora perlu kanggo nunjukake solusi gedhe banget sing bakal kanggo nggawe karya iki.
    Salam marang kabeh wong

  20. Ricardo, Aku ngirim sampeyan contour.kml file, nanging, aku durung bisa ngatasi label kontur, liwat aplikasi, yen ana mitra sing wis mutusake, monggo lulus data utawa medharake ing forum iki.

    Maneh, aku ngapresiasi papan iki, ing ngendi teknologi terus berubah-ubah lan saya entuk kabeh sing kepengin banget.
    Salam saka San Luis Potosi, Meksiko

  21. Hello, apik esuk, muga-muga, aku pengin ngerti sapa sing nduweni kaca, hehe sing ngenteni dina iki aku ngerteni, foto sampeyan katon lan aku mikir aku ... ;-)

  22. Aku kabeh langkah sing diarani bisa nginstal lan ora ana apa-apa sing tetep katon misuwur 5 kesalahan, Aku duwe versi google bumi karo pilihan relief aktif lan boten ......

    Wong wis ngrampungake masalah !!!! please send me solusi kanggo masalah kanggo mail tatoozaa@yahoo.es Aku bakal ngucapke matur nuwun banget saiki, matur nuwun banget !!!!

  23. THANK YOU FOR FACILITATING THE USE OF SOFTWARE IMPORTANT SO.

    FOR ALL sing wis ora ana LUCK BAD kanggo nginstal PROGRAM GE COUNTOURNING, lan nemokake ngandhani aku arep, Apa THE instalasi MASALAH.

    MUNGKIN KARENE MUNGKIN VERSI
    Google Earth
    4.3.7284.3916 (beta)

    VERSI INI, KALUBÈRAN KALUBÈRAN KALUBÈRAN KALUBÈRAN. DADI RUANG KELAS, MUNGKIN KALUBÈRAN, MUNGKIN KABEH DIGALAKAN.

    PENTING Apa sampeyan duwe VERSI ing ngendi sampeyan bisa milih: «REL», lan njupuk INSTRUKSIF sing ING ING ING ING ING ING SAIKI.

    ING. MAURICIO RODRIGUEZ
    (EL SALVADOR)

  24. GAKSUN GOOGLE BAHASA ING KELENGKAPI OPTION RELIEF AND SELECT, SO YOU CAN GENERATE THE LEVEL CURVES.

  25. Aku salah siji liyane sing duwe masalah langgeng 5 kesalahan. Aku nyoba kanggo ngundhuh versi 4.3 saka Gearth nanging ing jendhela wiwitan GE nyatakake yen aku kudu nganyarake program kanggo versi 5.2, supaya countour ora mlaku .... Jorge_SLP: yen sampeyan bisa ngirim aku installer saka versi GEarth lan kontur kanggo email richi225@hotmail.com lan aku janji kanggo ngunggahake kabeh lan ninggalake link kene kanggo menehi solusi definitif kanggo everyone kanggo masalah iki. Yen akeh wong duwe program apa aku mikir bakal luwih gampang kanggo kita nemokake solusi kanggo masalah dimensi.
    Salam kanggo kabeh.

  26. Fellows of the forum, aku anyar iki, lan aku kasengsem ing aplikasi kanggo nggawe lekuk tingkat, google bumi, lan njaluk karo aplikasi versi 1.2, aku maca kabeh komentar lan aku akeh sing ora bisa, amarga yen aplikasi iki mung dianggo ing Google Earth Versi 4.3, lan file contour.kml aku digawe liwat google lan aku disimpen ing folder zip, program lan aku kabeh langkah sing dituduhake lan makarya, mung sing Aku kudu tambah nilai dhuwur ing saben garis kontur, yen ana sing ngerti, kepiye ngirim komentar utawa ngirim ing forum iki, aku bakal ngurmati.
    forum menarik, bantuan.
    luck kanggo kabeh

  27. Thanks g!, Yen sampeyan ngatur kanggo njaluk bolong lan werna foto ing AutoCAD, lan tambiem sipil, lan amarga aku innexperto carane kanggo generate garis bleger saka bolong virtual (apa jumlah Google bumi) thanks kanca, aku bakal nunggu jawaban sampeyan

  28. Kanca-kanca, menyang kaca (http://www.sww.wg.am/downloads.html) Lan download versi (***** 1.2), banjur descomprido file lan aku mung loro file katon siji karo extension * .exe lan * DLL liyane, nanging file liyane apa, nggunakake 5.2 bumi google please yen wong sing wani liwat kula file 5 liwat kene aku ninggalake mail
    (jhq_30@hotmail.com) saiki thanks kanca-kanca

  29. kanca carane bisa ngekspor kurva iki utawa google bumi TCTerms, kanggo program kaya autocad utawa 3d sipil, please kanca-kanca Aku kudu thanks kanggo jawaban sampeyan ...

  30. salam kanca-kanca katon aku duwe masalah sing padha karo Lacho aku nelusuri lan goleki contour.kml lan aku ora bisa nemokake yen wong bisa nuduhake ngendi aku nemokake file iki utawa aku bisa pass file 5 sing needed.
    GRACIAAAAAS.

  31. Apik .. Aku entuk ContgivingGE v 1.2, nanging ora ana file contour.kml, yaiku ngasilake cuva tingkat, nalika aku ngasilake kurva menehi kesalahan "jangka wektu 5 panggilan prosedur utawa bantahan salah" aku nggoleki ewu kirim lan aku ora bisa golek solusi. monggo aku butuh jawaban lan file lengkap utawa program

    miguelcapote@gmail.com

  32. Miturut situs web resmi, ana versi 1.5, nanging sampeyan ora bisa ngundhuh, lan, kaya sampeyan, aku duwe masalah ,,,,, wong sing wis nggarap 100%?

    Gracias

  33. Halo ... Aku mung entuk ContgivingGE v 1.2 yen ngrebut aku nanging nalika nyoba umum kurva isih menehi kesalahan "jangka wektu 5 prosedur panggilan utawa bantahan" eh waca ewu kiriman lan ora ana sing duwe solusi .. yen ana sing ngatur. mutusake mangga kirim wangsulan

    iDarkOscarS@hotmail.com

    ing ngarep sampeyan MANY THANKS 🙂

  34. Hello, Aku banget kasengsem kanggo njupuk garis kontur karo Contouringge nanging aku duwe masalah gedhe kanggo entuk program kanggo fa yen wong bisa pass menyang kula iki email sandi: deiby_acua@hotmail.com
    sadurunge tangan

  35. hello wong bisa mbantu aku njaluk jendhela karo pesen ¨google bumi wis miwiti mekanisme proteksi. sampeyan kudu miwiti maneh google earth¨ Aku setuju, banjur aku njaluk misuwur 5 kesalahan.
    Aku nunggu jawaban yen sampeyan bisa mbantu aku

  36. Jose: Kerjane kaya ing OpenGL kaya ing ActiveX.

    Gandhinhos: Apa sampeyan ndhaptar ocx?

  37. Aku wis ngundhuh versi ContouringGE_v1.2 lan makarya kanthi becik ... kanggo sawetara sasi aku durung digunakake ...
    Saiki aku kudu cepet-cepet njaluk kesalahan 5 sing terkenal ...
    Aku nyoba nganggo apa sing arep dilebokake ing c: windows / system 32
    nanging ora bisa ...
    sembarang idea?

  38. Rigoleto, carane sampeyan nggunakake Google Earth, ing OpenGL mogo utawa ing mode ActiveX

  39. thanks kanggo program nginstal kasebut ing win 7 nyalin lan tempel iki GGEFramework.dll ac: windows / system 32

    ora ana masalah nalika ngeksekusi

    ana sawetara nomer sing ora metu
    nalika ngimpor kanggo gambar 3d sipil ngemot kurva

    minangka allado nilai ing sipil 3d thanks

  40. kabeh sing duwe countoree ngomong apa file sing duwe lan ngendi padha diundhuh lan carane kita ngrampungake masalah
    amigosssss. Aja ngalami alangan. Aku mung perlu ngerti yen bakal lengkap utawa ora kanggo ngatasi.
    Aku diundhuh saka kaca iki sing ana ing sisih ndhuwur lan kerjane, masalah gedhe yaiku label ora aktif kanggo nyetel dimensi. mung sing cacat.
    dadi saiki kita kene kanggo mbantu lan nuduhake informasi.

    kurva tingkat metu ok padha bisa diekspor menyang arcgis utawa autocad lan nggawe presentasi digital luwih apik.
    Aku butuh installer lengkap yen wis dikirim menyang surat ku geovilc_yuri@hotmail.com lan aku ngirim sampeyan tutor carane nangani program iki ora netepi.

  41. Halo, kabeh ... aku wis krungu lan maca akeh babagan program COUNTOURINGGE iki ... masalah iki aku nggoleki ing endi wae lan ora bisa nemokake yen didownload yen ana wong sing bisa menehi informasi babagan aku golek utawa yen dheweke duwe I MACAPAT NATE. URGENT SANGAT ... SUKU DENGAN ... emailku freddygonza83@hotmail.com

  42. uga aku duwe versi 1.2 babagan countouring nanging nalika nginstal kasebut, aku takon google bumi.msi manawa ana wong sing ngerti carane nindakake amarga ora ana sing metu

  43. AKU NATE ING NEGARA DAN ING NGANGGO MEREKA, KANGGO MANGSA SN OCX lan ING TRIAL INSTALING ING AKU NGAPAK DENGAN ING AKU KANGGO KANGGO AKU GOOGLE MSI FILE; AKU NATE INGKU LAN AKU KANGGO BRONZE ING ERROR 5

    Aku ora NDELENG ANTARI TINGKATAN TANGGAP Yen ora ngerti SUKAN PLS UNTIL TANPA ISUNAN

    mac_flav@hotmail.com

  44. kanggo nginstal countourinGE.
    Mung pisanan sampeyan kudu nginstal Google bumi ok, sampeyan uga ngerti banget uga yen nalika nginstal folder digawe ing drive C.
    saiki kabeh file sing wis didownload saka countouringGE nyalin menyang folder google eath sing ana ing unit C.
    Banjur klik ing lambang tipe segitiga sing salah siji saka file countoringGE lan seneng.

  45. Ora prelu sampeyan duwe ocx sing wis ana ing sistem sampeyan menyang drive c pc lan ing folder 32 systen ora ana.
    Kanggo liyane, yen sampeyan duwe kesalahan 5 ing runtime, gambar kasebut amarga gambar sampeyan gedhe banget ing layar Google Earth, sampeyan kudu nyedhaki sethithik lan purwakanthi wis rampung.

  46. yen ana wong sing duwe countouringGE 1.1 utawa 1.2 aku njaluk sampeyan kirim menyang emailku, aku bakal matur nuwun kanthi tanpa wates, sing paling penting yaiku dimensi sampeyan ing garis kontur emailku geovilc_yuri@hotmail.com.
    Aku nangani topik iki kanthi apik lan aku uga nindakake perkara liya yen sampeyan ndhukung kula Aku uga bakal ngirim kabeh video tutor saya minangka ditangani lan ekstensi liyane.
    masalah aku duwe sing descrage dadi misale jek kula sing iki ora lengkap ora kabeh wonder nanging label ora aktif kanggo sijine tingkat
    thanks, nanging urgent. monggo

  47. wong sing bisa ngirim kula program countouringGE Aku duwe nanging ora sijine label ing kurva.

  48. Monggo wong melu program iki kanggo kula. nalika aku nguripake
    padha teka ing aku tanpa ocx. ==> ivan_24v@hotmail.com.ar

  49. Monggo wong melu program iki kanggo kula. nalika aku nguripake
    padha teka ing aku tanpa ocx

  50. Kula wis ora isa kanggo kula ... aku wis nyoba sawetara dina saiki lan isih maca forum akeh diskusi Gabriel Ortiz, ana cara wiwit mung panganggo sing wis masalah padha mlaku karo versi 1.2 sing wis ora 🙁 durung dijawab
    Kesalahan saya yaiku 'Kesalahan 5 nalika runtime: nelpon prosedur utawa argumentat sing ora sah'. Nalika ora ditampilake (kanggo alesan aneh), ing ngisor iki katon: 'Google Earth miwiti mekanisme proteksi. Sampeyan kudu miwiti maneh Google Earth. ' Apa sampeyan mikir amarga ora nduweni Google Earth Pro? Program versi saya kasebut yaiku: Google Earth 5.1.3533.1731

    Matur nuwun banget.

  51. Aku program duwe sawetara pilihan konfigurasi, sepira kerepe sampeyan pengin kurva lan label.

  52. Kontribusi apik banget.
    Aku duwe masalah, malah keraguan: Aku diundhuh ContouringGE lan kabeh wis nggoleki, nanging aku ora entuk nomer ing garis kontur. Apa sing kelakon? Kanggo sampeyan Apa nomer metu?

    Thanks, ciao.

  53. Ya, ContouringGE 1.2 ora perlu maneh sawetara langkah sing dijelasake kanggo versi 1.1

  54. Banget ... nggarap sampurna ...

    Mripat sing dianggo ... Mungkin ora banget dijelasake babagan instalasi.
    Aku duwe Google Earth normal, PRo ora bisa.

    Siji ruang lingkup, plug-in kanggo Google Earth, tegese ContouringGE 1.2. Iki versi nyoba ... sampeyan ora ngerti ngendi sing entuk lengkap? ? ??? monggo sing duwe akses kanggo ngirim menyang mail ... mangga ...
    jorgefscape@gmail.com

  55. Sing bener yaiku alat kasebut cukup migunani nalika kita ora duwe jangkoan kontur; Nanging, kudu dianggep manawa saringan kurva mung cocog karo interpolasi; Aku entuk kesan yen sawetara model relief. Aku nindakake latihan kasebut lan uga persamaan pitulungan karo meter 50 luwih akeh utawa kurang, mula kita ora "menang" apa-apa. Ahh !!!!!!, versi sing dianyari lan ora akeh langkah sing perlu.

    LAYANAN BLOG, SAKA ENTRETENIDO GEOFUMADAS.

    P. Sanhueza

  56. Iku misale jek ora mudhun, nanging bandwidth sing wis dibayar wis diatasi dening lalu lintas dhuwur.
    Kajaba pemilik web bakal mbayar luwih akeh bandwidth, kita kudu ngenteni wulan kanggo mungkasi amarga mbayar saben wulan.
    Dina pisanan April kaca kudu kasedhiya maneh ... lan bakal kasedhiya sajrone sasi, nganti watesan lalu lintas ngluwihi apa sing sampeyan mbayar.

  57. Dear:
    Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan ing kaca saka endi kontur sing diunduh? Blog sampeyan apik banget

  58. Bebener iku proses instalasi cukup rumit supaya ing mburi operasinya ora aman ...
    Aku ora ngelingi yen sampeyan tau kasebut ing blog nanging ana aplikasi migunani banget Valery Horosunov (Valery35 ing Google Earth Komunitas), karo - antarane akeh, contours bisa kui. Minangka adoh padha prihatin, aplikasi nduweni kemampuan kanggo ngontrol jumlah level sing bakal diwakili, warna, gradien lan smoothing.
    Aplikasi iki diarani KML2KML, URL kuwi:
    http://kml2kml.geoblogspot.com/
    Versi murah biaya $ 50.- dolar. Aku ora yakin fitur-fitur saka versi 3 sing kasedhiya.
    Liyane iku nawakake yaiku:
    - Extract data terrain lan generate contours, points, grid.
    - Ngimpor file shp, gpx, nmea, txt lan log
    - Mbukak KML lan generate wilayah kanthi otomatis
    - Nggawe "jubin" gambar dhasar Google Maps.
    - Goleki foto (kayata placemark utawa overlay gambar nggunakake GeoExif kasebut.
    - Ngumpul lan supaya KML saka sawetara KML
    - Aplikasi fungsi matématika ing generasi plot.

    Singkat, apik banget kanggo ngirit wektu lan njaluk jus luwih saka GE.

    Thanks lan regards!
    Gerardo

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.